Italia estää miespuolisia maahantunkeutujia nousemasta maihin

Uusi hallitus pyrkii noudattamaan tiukempaa linjaa maahanmuuton suhteen.

Ulkomaat

Maahantunkeutujia pelastuslaivan kyydissä.

Hallituksen vaihtumisen myötä Italia on ottanut tiukemman linjan maahanmuuton suhteen, ja nyt ”hyväntekeväisyysjärjestöt” ovat syyttäneet hallituksen toimineen laittomasti, kun se esti maahanpääsyn 250 maahantunkeutujamieheltä. Ainoastaan naiset, lapset ja sairaat saivat nousta maihin kahdelta SOS Humanity -”hyväntekeväisyysjärjestön” omistamilta aluksilta Catanian satamassa.

Toisen aluksen kapteeni oli tehnyt asiasta pattitilanteen kieltäydyttyään poistumasta satamasta, ennen kuin kaikki ”merihädästä pelastetut” ovat saaneet nousta maihin.

”Merilaki velvoittaa kapteenin tuomaan kaikki pelastetut turvaan,” kapteeni oli sanonut.

SOS Humanity ilmoitti aloittavansa lakitoimet Italian hallitusta vastaan, väittäen maan toimien rikkovan EU-lakeja ja Geneven pakolaissopimusta.

Lähde

Italia Politiikka Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Snif

    Vastaa

    Merilakia rikkoo jokainen ”merivampyhyrialus” joka noukkii noita ”merihätään” joutuneita, sillä merilaissa sanotaan että merihötään joutuneet toimitetaan lähimpään satamaan, onko siis libyan merialueella noukitut valehätäiset lähin satamama meren toisella puolella, ei kyllä ainakaan minun mielestä.

  • Late

    Vastaa

    erikoista että olis laitonta estää laittomien maahantunkeutujien maahan tulo

    • 29F

      Vastaa

      Samaan aikaan venäläiset eivät pääse Suomeen edes turisteina ja ETA- & EU-alueiden ulkopuolelta tulevien kiinteistökauppoja ym. kytätään silmä kovana. Yritetään tehdä kaikki mahdollinen, ettei Suomi saisi tuloja matkailijoista. Itä-Uusimaa on, muuten, luovutettu ulkomaiselle kaivostoimijalle tässä kaikessa hiljaisuudessa, kun on ollut muuta tärkeämpää, kuten esim. USA:n leikkivaalit ja saamelaisskandaali eduskunnassa. Askolassahan kaivettiin venäläisille ja ties keille uraania viime vuosisadan puoleen väliin. Toinen hyvä paikka möyhiä maata olisi Loviisan alueella oleva valtava Röisuon turvekenttä.

      • Snif

        Vastaa

        Aika selvää pitäsi olla että ryssille ei maita Suomessa myydä. Jos joku sitä haluaa, niin ei kyllä ole Suomalainen.

      • TRK

        Vastaa

        Suomelle ei turistien rahat, verotulot kiinteistöveroista, sähköt, vedet, vakuutukset, ym. kaikki se loputon meno kelpaa. Suomi haluaa vain somaleja, afgaaneja ymv., jotka kuluttavat veronmaksajien rahoja.

  • GLGL

    Vastaa

    Maailma muuttuu. Niin pitää myös merilain muuttua.

    • Puolueeton

      Vastaa

      Ei tarvita merilain muuttamista, vaan realistinen tapa tulkita lakia. Pitää tuomita ne, jotka ovat pelastusaluksillaan houkuttelevat siirtolaisiksi haluavia liikkumaan merikuljetuksiin sopimattomilla veneillä. Työtapaturmissa työnantaja tuomitaan, mikäli hän työtehtäviä jakaessaan ei ole välittänyt työntekijöitten turvallisuusdesta. Kapteenien tekemät virheet on helppo selvittää jo poliisikuulusteluissa.

  • otto suni

    Vastaa

    Melonin hallitus toimii ainoalla oikealla tavalla näyttäessään Berliinin pelleille ”mistä pästä kana kusee”!

  • pöh

    Vastaa

    Kuvassa ovatkin valmiiksi naamioituneet, muuta hyötyähän noista räteistä ei ole.
    Nyt ovat alkaneet jo kulkemaan kommandopipot päässä kauppakeskuksissa, luulisi että siihen kiinnitettäisiin huomiota, naamioituminen julkisella paikalla on kait edelleen laitonta?
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2bdf826-c023-4dfa-959d-f7714e01fb83

  • Bella

    Vastaa

    ”Ainoastaan naiset, lapset ja sairaat saivat nousta maihin kahdelta SOS Humanity -”hyväntekeväisyysjärjestön” omistamilta aluksilta Catanian satamassa.”

    Erittain hyva, etta omia hallintojaan pakenevat sota- ym. rikolliset jatetaan EU.n rajojen ulkopuolelle. Sen sijaan naiden rikollisten uhrit, kuten lapset ja naiset ja vanhukset pitaa paastaa turvaan.

    • Snif

      Vastaa

      Eikä muuta kuin hetkiluvalla, eli heti takaisin nuokin kotimaahansa kun kunto sallii.

  • Minä

    Vastaa

    Siinä ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat valehtelevat niin, jotta korvat lepattavat. Hehän menevät hakemaan ihmissalakuljettajien ilmoituksesta ennakkoon tietämästään kohdasta matkustajia, ei suinkaan pelastettavia. He ovat salakuljetuksen viimeinen lenkki, meritaksi, joka kuljettaa Libyasta Eurooppaan.

  • 29F

    Vastaa

    Kannattaisi estää mustien/ruskeiden naisten pääsy Suomeen: somalin synnytysluku Suomessa on 4. Afgaanit tulevat perässä. Suomalaisen naisen synnytysluku on 1,34. Se ei korvaa edes vanhempien poismentyä väkimäärää jälkikasvulla. Siksi suomalaisten määrä laskee ja somalien & muiden kasvaa hurjaa tahtia. Ei mene kauaa kun suomalaiset ovat vähemmistö Suomessa.

    • Tehdäänkehitysmaayhdessä

      Vastaa

      Rupeaa tuntumaan ‚että se on tälle todellisuudesta vieraantuneelle kansalle ihan oikein. Jollei järkipuhe tehoa, minkäs voit. Itse en enää jaksa jankuttaa tyhjäpäille siitä,mitä ei iltapaskoissa ja valemediassa kerrota. Todellisuutta ei haluta kuulla , ivaa ja haukkuja saat kaupan päälle .Tuhoudutaan sitten kansakuntana, niin puurattimersu vapaamuurarit (((valittujen ))) käskyläisinä ovat tyytyväisiä. Onneksi olkoon idiootit .Saitte pilattua tulevien sukupolvienkin elämän .

  • juha II

    Vastaa

    Italiassa joutui naispoliisi, joka oli juuri lopettanut työvuoronsa matujen raskaan seksuaalisen häirinnän kohteeksi – vähintäinkin. Sanamuodosta ei päässyt satavarmaan käsitykseen siitä, että tapahtuiko peräti raiskaus. Joka tapauksessa Italiassa on tapahtunut useita naisten raiskauksia ja teinityttöjen raskaita seksuaalisia matujen taholta. Puhumattakaan muusta sekaannuksen ja rikollisten tekojen aiheuttamisesta, jota voi kieroutuneella tavalla kuvailla ”kultturipohjaiseksi” sillä niin itsestään selvää se on kuin aamutokkurassa jääkaapin oven aukaisu valkoiselle kunnon kansalaiselle.

  • TT

    Vastaa

    Suomessa ei ole muita meloneita kuin nämä hallituksen viherkommarit, jotka ovat vihreitä päältä ja punaisia sisältä. Ja sitten on Kokoomus, joka kannattaa ylikansallista EU- tai WEF-digifasismia ja flirttailee ääriliberaalien arvojen kanssa. Persujen mielestä kuka hyvänsä voi olla suomalainen, kunhan on ahkera työläinen ja tuottaa persujen puoluekoneistolle tai peltihallliyrittäjille hilloa. Kristilliset hyysää terroristivaltio Israelia ja RKP suunnittelee alkusuomalaisten kansanmurhaa.

    Ja lisää työvoimaa pitäisi tähän Pohjolan banaanivaltioon saada.

  • Ossi

    Vastaa

    Italia ei vastaanottanut väkeä. Niin ne kuljetettiin Ranskaan heidän ihmisoikeuksien takia.

    Ei kovin hyvältä tämä voitto vaikuttanut?

  • Nimetön

    Vastaa

    Toisaalta hyvä, mutta sitten paskasakki rantautuu jonnekin muualle Eurooppaan ja luonnollisesti vaeltavat luvat saatuaan mihin maahan haluavat

  • Nimetön

    Vastaa

    Matut päätyi Ranskaan ja nyt Suomi vai sanonko että Suoli ottaa matut tänne Ranskan pyynnöstä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi