Musta joutui vankilaan naisen lyömisestä ja poliisin potkimisesta – syyllistyi pian vapauduttuaan samoihin rikoksiin

Tapaus on kaikessa vakavuudessaan melko koominen.

Ulkomaat

Musta nimeltä James Killingsworth Amerikan Illinoisista löi joulukuussa 2020 naista kasvoihin ja vei tämän puhelimen. Pidätyksen yhteydessä mies oli uhannut poliiseja väkivallalla ja myös potkaissut yhtä näistä haaroväliin. Hän oli myös yrittänyt napata puhelimen toiselta naiselta.

Tuomari oli määrännyt Killingsworthille kolme vuotta vankeutta virkavallan pahoinpitelystä, varkaudesta, ryöstön yrityksestä ja pahoinpitelystä.

Vain kuusi päivää vapautumisensa jälkeen mies oli taas lyönyt naista kasvoihin, uhannut poliiseja väkivallalla ja potkaissut yhtä näistä haaroväliin.

Killingsworthin ehdonalaista ei jostain syystä ole peruttu tekojen seuraksena mutta tuomari määräsi hänelle 12 000 dollarin takuusumman, jotta tämä pääse jalkapantavalvontaan. Tietyt järjestöt Amerikassa maksavat mustien rikollisten takuusummia, joten Killingsworth voi pian ollakin taas vapaalla jalalla.

Lähde: Breitbart

Amerikan mustat Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Varmasti kaikki tietävät keiden hallussa ovat rahat ja mikä ryhmä heilui myös Kenoshassa!

 • p.grandell

  Vastaa

  nämä batiikki-noitien lemmikit, kun vaan menee naisten/lasten päälle..ei tule ikinä ison viikingin eteen potkimaan, mistähän noikin geenit tulee? oliskohan äo. liian alhainen?

 • Schlageter

  Vastaa

  Kysymys niille, josta osaavat ”enklannin ns. kieltä”: Tarkoittaako sukunimi ”Killingsworth” samaa kuin ”worth killing”?

 • juha II

  Vastaa

  Yhdysvallat on täynnä George Soroksen rahoittamia ja lahjomia jo valmiiksi ilman saatua rahaakin olevia liberaali-feministi-kommunistisia värillisiä tuomareita. Tämä tietää sitä, että jos ja kun rikoksen uhri on valkoinen. Merkitsee se samaa kuin hän ITSE olisi syytettynä viharikoksesta ja vielä lapsenraiskaus murhasta siihen vielä päälle. Eli uhrin asema ei juurikaan häviä v. 1798 Ranskan vallankumouksessa olla kruunupäänä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi