Kongolainen raiskaaja: ”Halusin saada valkoista naista”

Kongolaisella ei ollut varaa huoriin, joten hän yritti raiskata ranskalaisnaista keskellä päivää. Rotumuukalainen myös keksi yrittää suukapuloida naista survomalla popkornia tämän suuhun.

Ulkomaat

päivitetty

40-vuotias laittomasti maassa oleva kongolainen pidätettiin Ranskan poliisin toimesta tämän yritettyä raiskata 24-vuotiaan naisen Pariisissa. Poliisi kertoo miehen tunnustaneen ”hänen halunneensa saada kaunista valkoista naista” ja yrittäneen suukapuloida uhrinsa survomalla popkornia tämän suuhun.

Musta oli lähestynyt uhriaan keskellä katua eräänä sunnuntaiaamuna popkornpussi kädessään ja kysellyt naiselta tietoja hänestä. Nainen oli välittömästi tajunnut olevansa vaarassa ja yrittänyt soittaa tutulleen, joka ei kuitenkaan vastannut.

Mies oli yhtäkkiä hyökännyt naisen kimppuun, kaataen tämän maahan, kourien tätä ja kiskoen hänen housujaan. Nainen oli huutanut apua, jolloin mies oli yrittänyt survoa popkornia hänen suuhunsa. Tilanteeseen tuli ihmisiä väliin ja raiskaaja pakeni paikalta.

Kongolainen jäi seuraavana päivänä kiinni yrittäessään ryöstää kaupan kassaa veitsellä uhaten. Hän kertoi kuulusteluissa yrittäneensä raiskaamista, koska hänellä ei ollut varaa käydä huorissa.

Lähde: Remix

Kongolaiset Laiton siirtolaisuus Musta rotu Raiskaus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • gg

  Vastaa

  Kävi kyllä hyvä säkä likalla. Pariisi nimittäin on pääosin mustia täynnä. Ihme että joku tuli väliin eikä niin että jotkut tulivat mukaan raiskaamiseen. Väliin tullut ei luultavasti ollut musta tai ruskea.

 • Mustat raiskaajat

  Vastaa

  Itse olisin tappanut/hakannut tuon mustan raiskaajan siihen paikkaan.

 • Sähkö tulee töpselistä

  Vastaa

  Nyt vain odotellaan, kunnes joku keksii alkaa vaatimaan lisää rahaa sekä resursseja uuseurooppalaisten kotouttamiseen, sekä järjestämään heille tarvittavia seksuaalipalveluja. Eihän siitä tulisi kenellekään kustannuksia, sillä kaikki järjestettäisiin valtion piikkiin.

 • Schlageter

  Vastaa

  Typerien eurooppalaisten muukalaisten ystävien ratkaisu tähän on, että laittomille siirtolaisille pitää jakaa riittävästi rahaa huorien ostamiseen tai sitten ilotalon kausilippu.

 • Bella

  Vastaa

  ”Hän kertoi kuulusteluissa yrittäneensä raiskaamista, koska hänellä ei ollut varaa käydä huorissa.”

  Tassa syy, miksi Hesari lobbaa nykyaan seksityota naisille ”ihan normaalina ammattina”, johon ”jokaisen naisen pitaisi ryhtya”. Halutaan naisista ja tytoista matupatjoja, ”jotta raiskaukset loppuvat”. Tosiasiassa kuitenkaan raiskaukset eivat vahene, vaikka maassa olisi laillisia bordelleja. Saksan tilastot esimerkiksi tuskin ovat sen kauniimpia kuin muuallakaan. Asiakkaat seksityossa eivat ole puskaraiskaajia. Hesari ja matut osaavat madattaa ja vaatia naisia multikultin alttarille uhrattavaksi.

  (Samaan aikaan sama lehti vaati hoitajille pakkotyolakia orjapalkalla. )

  • gg

   Vastaa

   Ruotsissa taitaa seksin myynti ja osto olla kokonaan kiellettyä. Tosin ruotsissa raiskuutetaan super urakalla silti. Ennätyslukemia raiskuutuksissa vuosi vuoden perään. Jopa matu lapset raiskaavat ruottalaisia pikku lapsia. Ennen lapset leikki, nykyään raiskaavat. Eli ei hesari mitään ratkaisua etsi koska ainut ratkaisu on pihalle potkiminen ja ikuinen porttikielto rodun perusteella. Oikea syy miksi hesarit yms. lobbaa seksityötä on koska heillä ei ole mitään periaatteita. He tekevät kuten heitä käsketään. Ja kuka heitä käskee, kuka/ketkä omistaa hesarinkin kuten valtaosin länsimaisen median. Ja ei, vastaus ei ole Putin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Seksuaalinen hätätila”…

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Moniosaaja insinöörilääkäri ollut suuressa hädässä ja valkoinen nainen ei antanut. Ei nähtävästi ollut suvaitsevainen. Minkähänlainen rangaistus naiselle on tulossa rasismista.

 • Nimetön

  Vastaa

  20kg painot roikkumaan tuon jätkän kaluun kunnes taju menee.

 • Artturi K.

  Vastaa

  MonokulttuuriFM:ssä tuosta puhuivat, niin piti google.maps.istä katsoa.
  Tuo Rue Quinault jolla oli värinää, on vain n. 100m pitkä…

 • juha II

  Vastaa

  Näitä EU ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron rakastavat. Niinpä hän aikoo ensi vuoden alusta lähtien levittää myös kädellisiä maaseuduille lievittääkseen kaupunkien monikulttuurista ”onnea! periferiaankin. Eli kuten iänikuiseen hyvään hallintiokulttuuriin kuuluukin. Lainehtiva lietelanta ohjataan muualle aiheuttamasta ”lieveilmiöitä” kaupun kikuvaan. Puhettakaan EI ole siitä, että EU:n ja Ranskan muuttamista TODELLISEKSI betoniviidakoksi voitaisiin edes rajoittaa saatika pysäyttää sitä. Armeijan kenraalit kirjoittivat avoimen kirjeen Ranskaa väistämättä kohtaamasta sisällissodasta. Macron sai hienostuneen hepulin moisesta julkeudesta ja uhkasi erottaa mokomat neropatit. Saµasta ovat varoittaneet jo monet virastaan eläkkeelle jääneet valtion sisäisestä turvallisuudesta vastaavat päälliköt. Eräs indikaattori on se, että Ranskassa tuhopoltetaan ja vandalisoidaan kaksi kristittyjen kirkkoa päivässä. Tämä sopii valklan mainiosti globalisti EU:lle, koska muslimimaahantunkeutumisella + afrikkalaisilla pakanoilla onkin tarkoitus hävittää kristinusko ja samalla tuhota länsimaiset uyhteiskunnat tietoisella kansanvaihdolla kuten Kalergi suunnitelmassa kaavaillaan luomall pan eurooppalainen kansa, joka on ”sekasontanavetta”. Koska ME valkoiset olemme ”hankalia” kun olemme älykkäitä ja vaadimme edes jonkintasoista kohtelua meitä hallitsevilta poliitikoijlta puhumattakaan elintasosta.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Mutta saastaisella neekerillä oli ”seksuaalinen hätätila”. Sitäpaitsi nämä saastat ovat ”väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä”.

 • Pasi

  Vastaa

  Tuo akka oli rasisti,koska ei antanut vapaaehtoisesti pillua kongolaiselle neekeriraiskaajalle. Linnaan tuo ämmä pitäis heittää,ja miljoonakorvaukset nekrulle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi