Yhä useampi viihdemaailman musta tähti kritisoi avoimesti juutalaisia

Mikäli mustien mellakkapotentiaali kääntyykin juutalaisia vastaan, menettävät juutalaiset uskollisen väestöryhmän ja muuttuu näiden olo hieman tukalammaksi Amerikassa.

Viihde

päivitetty

Kanye West.

Pitkään piilossa pysynyt mustien juutalaiskriittisyys on alkamassa purkautumaan Amerikassa. Takavuosikymmeninä Nation of Islam ja Black Panthers ‑järjestöt saavuttivat suurta suosiota mustien keskuudessa ja ylläpitivät juutalaisvastaisia näkemyksiä mustassa yhteisössä.

Rahakkaat juutalaiset kuitenkin ryhtyivät ostamaan karismaattisia mustia rahalla ja tekemään näistä tähtiä, jotka keskittyvät toissijaisiin asioihin, kuten laulamiseen toisten mustien ampumisesta sekä aivot nollaavaan huumoriin. Samaan aikaan aikaisemmin suuret järjestöt menettivät otettaan mustista, joita ohjattiin keskittymään pinnallisiin asioihin.

Juutalaisiin kyllästyneiden mustien uuden aallon ulostulot saivat uutta pontta sen jälkeen, kun räppäri Kanye West ryhtyi kommentoimaan White Lives Matter ‑paidastaan noussutta kohua sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoitti olevansa ”death con 3 ‑tilassa juutalaisille”, millä viitattiin juutalaisten olevan hälytystilassa räppärin sanomisten vuoksi. ”Olette leikkineet kanssani ja yrittäneet äänestää vastaan niitä kaikkia, jotka vastustavat agendaanne”, hän jatkoi. Hänen Instagram- ja Twitter-tilit lukittiin sittemmin palveluntarjoajien suorittamana sensuuritoimenpiteenä.

Pian myös suosittu urheilujuontaja Jason Whitlock mietti ääneen juutalaista agendaa. ”Kanye West ja Dave Chappelle, onko tässä jokin kuvio? Ala haluaa heidät molemmat poistetuksi. Mustat räppärit ja koomikot ovat vapaita halventamaan mustia ja valkoisia miljoonin eri tavoin. Mutta on linja, jota heidän on parempi olla ylittämättä. Ja kaikki tietävät tämän”, hän Twiittasi.

Kun juutalainen toimittaja Ben Hartman kysyi, mikä se raja on, vastasi Whitlock seuraavaa:

”Et voi kyseenalaistaa mustien viihdyttäjien epätervettä suhdetta juutalaisten vallanpitäjien kanssa Hollywoodissa. Onko tämä tarpeeksi selkeää sinulle?”

Juutalaiset ovat tietysti kauhuissaan mahdollisesta mustan antisemitismin tulevasta aallosta. Mikäli mustien mellakkapotentiaali kääntyykin juutalaisia vastaan, menettävät juutalaiset uskollisen väestöryhmän ja muuttuu näiden olo hieman tukalammaksi Amerikassa.

Lähde: Twitter

Black panthers Juutalaiset Kanye West Kulttuuri Musta rotu Nation of Islam Rotu Sionismi Sosiaalinen media Ulkomaat Viihde White Lives Matter

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Neekerit vastaan mädättäjät. Mielenkiintoista.

 • Salomon

  Vastaa

  Dave chappellen space jews vitsi on aika helvetin hauska, en löydä sitä mistään erillisenä. Valitettavasti

 • Hupsista

  Vastaa

  …niin… ketkäs ne orjia aikoinaan Afrikasta rahtas uudelle mantereelle ja hoiti kaupittelun sekä jälleenmyynnin…

 • tymä

  Vastaa

  Olisi kyllä aikamoinen temppu saada mustat juutalaisia vastaan. Olisivat sen jälkeen pikkuhatut vähintään kaulaa myöten lirissä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Juutalaiset pakenivat jo Malmösta. Muslimien jatkuva häirintä aiheutti sen. Poliisi voimaton muslimeja vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi