Musta ampui vanhemman valkoisen ryöstön yhteydessä – vain 6 dollarin takia!

Mustien tiedetään tekevän henkirikoksia mitättömistä syistä.

Ulkomaat

Musta nainen, Latoya Dale, on vangittuna osallisuudesta vanhemman valkoisen miehen kuoliaaksi ampumiseen Amerikan Kentuckyn osavaltiossa.

60-vuotias Virgil Stewart oli kävelemässä kotiin töistä, kun tämän epäonneksi sopivaa ryöstön uhria haeskelevat Dale ja hänen nimettömäksi jäänyt rikostoveri kävelivät häntä vastaan.

Dale tai hänen rikostoverinsa kylmästi ampui vastaan tulleen Stewartin kuoliaaksi vain ryöstääkseen häneltä löytyneet 6 dollaria. Mustat jäivät myöhemmin kiinni teostaan mutta poliisi ei ole onnistunut selvittämään, kumpi heistä suoritti henkirikoksen.

Lähde

Amerikan mustat Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kriittinen Kansalainen

    Vastaa

    Kertoo hyvin noidenkin tapausten älykkyydestä… Jenkeissä tosin lainsäädäntö siten järkevä, että jos eivät saa selvitettyä kumpi murhasi niin molemmat tuomitaan murhasta. Jolloin tuomio on elinkautinen ilman mahdollisuutta vaputeen. Tai kuolema (molemmille). Kentuckissa kait kuolemantuomio yhä voimassa? Jos saavat selville kumpi murhasi niin sille elinkautinen ilman mahdolisuutta vapauteen tai kuolema. Avunantajalle taas ”vain” elinkautinen ilman mahdollisuutta vapauteen.

  • Rahat ei riitä

    Vastaa

    Ei saanut sillä päivän piikkiä ei. Huonot on tienestit näinä päivinä.

    • Ex-narkomaani1982

      Vastaa

      ..se päivän piikki vedetään aamun pikku tunteina,ei niinkään illan hämärässä..niin tai näin, ei ehkä pidä yleistää että narkomaanit tekevät noin, myös mielenterveys ongelmista kärsivät saattaa toimia samoin. Huumeet on ongelma,sitä en kiistä, mutta eikö heitä tulis auttaa?-ettei tule vastaavia …

      • Pekka

        Vastaa

        Varmasti pitäisi auttaa. Auttaminen alkaa sillä, että varmistetaan, ettei tule uusia tapauksia, muussa tapauksessa auttaminen on pelkkää peiton jatkamista leikkaamalla toisesta päästä. 

        Huumeista vapautusta hoidon kautta hakevan kannattaisi varmistaa, että kilpailevia hoitoonhakeutuvia on mahdollisimman vähän.

  • otto suni

    Vastaa

    Suomessa ei saa edes kertoa, että tappaja oli musta, muutoin tulee Taponen ja valtakunnansyyttäjä. Värin ja rodun ilmoittaminen on USA:ssa edelleen laillista ja siksi voidaan helposti tilastoida eri rotujen edustajien tekemät verityöt. EU:ssa kaikki tälläinen raportointi on kiellettyä eli sanan ja kirjoittamisen vapaus on uhattuna joka päivä Suomessa!

    • S.P.

      Vastaa

      Suomessa on taas ollut niin paljon näitä elinkautisvankien tekemiä murhia, tappoja, vapaudenriistoja, kidutuksia jne. että menee usko tähän systeemiin. Tuo jenkkien loppuelämä vankilassa on kyllä julma rangaistus. Siinähän kannattaa hirttää itsensä vain.

  • seant

    Vastaa

    Olisiko tällainen tietokanta Suomessa mahdollista kuten Chicagossa, joka näyttää kuka ja miten on tappo tai murha tapahtui sekä uhrin.
    https://graphics.suntimes.com/homicides/

    • Tepa

      Vastaa

      Osaatko ruotsia tai englantia? Kyllä ihmiset täällä osaavat toista kotimaista tai sitten sitä universaalia kieltä. Tuo Google Translatella käännetty ”suomi” on hieman vaikeaa ymmärtää. Vai puhutko kenties jotakin itäeurooppalaista kieltä ja opettelet vasta suomea? No, tsemppiä joka tapauksessa.

  • Julli

    Vastaa

    Missä neekeri, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

  • juha II

    Vastaa

    Mistäpä muualta valkoinen 60-vuotias VALKOINEN MIES tulee lopen VÄSYNEENÄ,
    kuin T Ö I S T Ä ! ! !

  • GLGL

    Vastaa

    ” Tuo Google Translatella käännetty ”suomi” on hieman vaikeaa ymmärtää”

    Eli tänne ei saa kommentoida, ellei osaa täydellistä suomea?

  • Kongo Mueller

    Vastaa

    Riipuen vielä osavaltiosta osassa on tämä make my day laki eli sisälle tunkeutujaa kohti saa käyttää tarvittavaa voimankäyttöä. Jos käy niin vaikka että tunkeutuja kuolee niin rikoskumppani saa siitä syytteen murhasta.

  • Kongo Mueller

    Vastaa

    Jos haluaa nähdä miten lakia lukee sheriffi joka on kuin mustanaamio kova koville niin tuommoisen yli 800000 asukkaan Polkin piirikunta Floridasta ja paikallinen laki eli Grady Judd. Tiedoitustilaisuuksissa esitellään ilkimysten kuvat, nimet, asuinpaikat…

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi