Juutalainen megarahasto painostaa Texasin osavaltiota poliittisesti

BlackRock ja Texasin osavaltio ovat olleet sotajalalla viime kuukausina, koska juutalaisrahasto vaatii paikallisia poliitikkoja alistumaan ilmastokommunistisiin tavoitteisiin.

Sionismi

Yhdysvalloissa perustettu juutalainen finanssitalo BlackRock käyttää poliittista valtaansa entistä röyhkeämmin hyväkseen. Talousjulkaisu Bloomberg on arvioinut BlackRockin poliittisen vallan niin suureksi, että yhtiötä kutsutaan jo Amerikan ”neljänneksi valtiomahdiksi”. Yhtiö tunnetaan siitä, että se kasvattaa valtaansa lahjomalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja, virkamiehiä ja keskuspankkiireja.

BlackRock ja Texasin osavaltio ovat olleet sotajalalla viime kuukausina, koska juutalaisrahasto vaatii paikallisia poliitikkoja alistumaan ilmastokommunistisiin tavoitteisiin. BlackRock vaatii yrityksiä ja valtioita sitoutumaan niin sanottuihin ESG-periaatteisiin, joilla viitataan ilmastokommunismin ohella esimerkiksi avoimien rajojen maahanmuuttoon ja homolobbaukseen.

ESG-ajattelun mukaan yritysten tulisi ryhtyä tekemään kulttuurimarxistista aktivismia, joka on linjassa muun muassa Maailman talousfoorumin markkinoiman ”Suuren nollauksen” tavoitteen kanssa. Tärkeä osa ”Suurta nollausta” on globaalin keinotekoisen energiakriisin luominen, jotta sitä seuraavassa talousromahduksessa varallisuus voitaisiin keskittää yhä tiiviimmin pienilukuisen finanssieliitin käsiin.

BlackRock ottanut Goldman Sachsin paikan

Texasin osavaltio on vastustanut jättiläispankkien ja ‑rahastojen ESG-vaatimuksia, koska ne rapauttavat paikallista huoltovarmuutta ja johtavat energiahintojen nousuun. Texas onkin uhannut käyvänsä vastahyökkäykseen BlackRockia vastaan, mikä merkitsisi käytännössä sitä, että esimerkiksi paikalliset eläkerahastot siirtäisivät säästönsä BlackRockilta muille yhtiöille.

Osavaltiossa sijaitsee esimerkiksi maailman 20. suurin eläkerahasto The Teacher Retirement System of Texas, joka hallinnoi 160 miljardin dollarin edestä pääomia. Texasin boikottipäätös olisi valtava taloudellinen tappio juutalaisrahastolle. BlackRock on iskenyt takaisin kutsumalla Texasia ”vapaan kilpailun vastaiseksi osavaltioksi”.

Juutalaisen Larry Finkin johtama BlackRock on ottanut 2010- ja 2020-luvuilla juutalaisen Goldman Sachsin aseman maailman merkittävimpänä finanssitalona. Suomalaiset piensijoittajat tuntevat BlackRockin erityisesti sen iShares-indeksirahastoista. Yhteensä se hallinnoi noin 10 000 miljardin dollarin varallisuusmassaa maailmanlaajuisesti.

Aiheesta lisää:

Juutalaisen finanssitalon ote Suomen pörssiyhtiöistä tiukentuu
Bloomberg: Juutalainen finanssitalo on Amerikan neljäs valtiomahti
Juutalainen BlackRock kaappaamassa Goldman Sachsin valtaistuimen

Lähde: Financial Times (1, 2)

BlackRock Boikotti Energia Energiakriisi Finanssiala Finanssikeinottelu Huoltovarmuus Juutalaisomisteiset pankit Larry Fink Maailman talousfoorumi Öljy Politiikka Rahoitus Rahoitusmarkkinat Sionismi Suuri nollaus Talous Texas Ulkomaat Vihreä siirtymä WEF Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Infowarsin Owen Shroyer kertoo millaista elämänvastaista saastaa ja roskaa vihervasemmisto on:

  https://www.bitchute.com/video/bMBRanX9Ngug/

  Infowars ei kuitenkaan koske juutalaisiin. USA:ssa tämä olisi vaikeaa, koska konservatiivit ja kristityt siellä ovat taipuvaisia sionismiin. Kohdeyleisö rajoittuisi vain kouralliseen white supremacy-”natseja”, jotka ovat perillä juutalaiskysymyksestä. Yhdysvalloissa tämä kategoria on manattu alimpaan helvettiin ja sitä käytetään lyömäaseena jopa istuvaa presidenttiä vastaan.

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  Puoreikäjenkit vois palauttaa tuon Texasin ekaksi meksikolaisille. Köyrynenät,tuo valittu kansa,heh heh.vidu mitä paskaa.Yks taiteenystävä oli aikoinaan täysin oikeassa.

 • Bianca Castafiore

  Vastaa

  ei noilla juutalaisilla ole nakojaan mitaan sympatiaa auttaa megarahoillaan holokaustista selviytyjia vaikka verikyynelia siita vuodattavatkin joka vuosi ja vaikean kysymyksen tullen, siis vihaako juutalaiset juutalaisia niinkuin muslimit muslimeja.

 • dr.flipflop

  Vastaa

  ”BlackRock on iskenyt takaisin kutsumalla Texasia ”vapaan kilpailun vastaiseksi osavaltioksi”.”

  On merkittävää, että nämä ihmiset eivät osaa nähdä maailmaa minkään muun kuin rahan kautta. Millään ei voi olla mitään muuta merkitystä tai motiivia kuin raha.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Juutalaisvitsit ei ole ihan tyhjästä keksitty.. Kyllähän näkee miten maailma makaa jo siitä kun katsoo kuka omistaa suurimmat mediat ja pankit. Sitten kun siihen päälle on saatu sorvattua laki joka kieltää juutalaisten arvostelemisen millään tavalla, niin täytyy sanoa että hyvin pelattu.

 • Esg

  Vastaa

  Eikös se ole nimenomaan vapaata kilpailua ettei pakoteta sitoutumaan ESG-tavoitteisiin.

 • juha II

  Vastaa

  Nämä uutiset kääntävät vatsan nurin! Mitä Ryssästä kun olemassa oikeitakin vihollisia. Ja mikä valtio on enemmän kärsinyt niistä kuin Venäjä? Vai onko sitten käsite goiym sittenkin totta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi