Musta ajeli ympäri kaupunkia ammuskellen ihmisiä Amerikassa

Tappaja livestriimasi yhden ampumisen.

Ulkomaat

Ezekiel Kelly ‑niminen musta mies tappoi neljä ja vahingoitti kahta yhden päivän aikana Mephisin kaupungissa Tennesseen osavaltiossa.

Kelly aloitti ammuskelunsa keskiviikkona noin kello yhden aikaan, jolloin hän ensimmäiseksi ampui kuoliaaksi vanhan lapsuudenystävänsä. Tämän jälkeen mies alkoi muutamaa tuntia myöhemmin jostain syystä ammuskelemaan satunnaisia ihmisiä.

Yhden ampumisen hän kuvasi livestriiminä Facebookiin, missä hän astuu autojen varaosia ja lisälaitteita myyvään kauppaan ja ampuu ensimmäisen vastaantulevan ihmisen kriittiseen tilaan.

Kelly saatiin kiinni noin yhdeksän aikaan illalla poliisin toimesta. Mies oli ollut jo ensimmäisessä oikeudenkäynnissään ja hän saattaa hyvällä tuurilla saada jopa kuolemantuomion teoistaan.

Lähde: Fox News

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Bidenin takana toimineet Soroksen ja kumppanien ajama BLM-liike on johtanut tähän ja vielä Suomessa valtakunnansyyttäjä yrittää todistella, että mustien käyttämä silmitön väkivalat ei olisi ominaista mustalle rodulle!

  • Hyper Gore Factory

   Vastaa

   Olen myös ihmetellyt keski- ja eteläamerikkalaisten järkyttävää sadismia. Siellä ollaan niin raakoja ettei pysty kuvailemaankaan. Ehkä se sitten istuu niiden mikälie inka geeneissä kun sama raakuus on säilynyt yli vuosituhansien.

 • Late

  Vastaa

  sellasia nuo neekerin turjakkeet vaan on. toivottavasti teloitetaan myrkkyruiskeilla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivotaan nimenomaan hyvää tuuria eteenkin myrkkyruiskeissa voisi olla miedompaan myrkkyä että tuo läjä kituisi mahdollisimman pitkään.

 • TT

  Vastaa

  Vasurien mielestä auto ja ase ampuivat ihmisiä. Etnonationalistin mielestä musta toteutti rotuominaisuuksiaan, jotka varsinkin kehnoissa yhteiskunnallisissa oloissa pääsevät esille. USA:ssa erityisesti värillisten rikollisuus on räjähtänyt käsiin demokraattipäättäjien ja ‑tuomareiden toiminnan seurauksena. Mustia ei hennota laittaa vankilaan tai pitää siellä. Uskotaan, että neekeri ei koskaan tee mitään väärää, on vain sorron uhri ja kaikki on valkoisten syytä. Tämä teoria ei kuitenkaan päde, jos ja kun vankilat ja rikostilastot ovat värillisten yliedustamia. Siksi on pitänyt luoda politiikka, jonka seurauksena hullut neekerit terrorisoivat katuja. Lisää vahvistuksia marssii koko ajan USA:han etelärajan yli.

 • hyvesignaalimamma

  Vastaa

  koska putin, tietenkin ja toinen syy mahdollisesti viime paasiaisena vastaanottansa rasistiset valkosuklaamunat

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Juuri tällaiset tapaukset ovat johtaneet poliisin ampumaherkkyyteen tiukoissa, mutta myös vaatimattomammissa kahakoissa. Youtubessa on kuusi miljoonaa videota, missä USA:n poliisi ei uskalla panna voimakeinoin neekeriä rautoihin. Yksi kerta pampulla riittäisi, mutta sen seurauksena todennäköiseti menisi työpaikka. Nekrut huutavat ja junnaavat minuuttitolkulla, kun asian voisi hoitaa – ja ennen se hoidettiinkin – sekunneissa. Jos sitten neekerillä onkin ase, niin kovin herkästi menettää henkensä ja aivan turhan vuoksi. Miten nopeasti luulette tilanteen siellä muuttuvan toiseksi? Miten nopeasti tilanne Suomessa muuttuu muuten samanlaiseksi katastrofiksi, paitsi että poliisi ei ammu?

 • Tony

  Vastaa

  Onko käsi sydämellä parempaa mediaa pyörittävät tahot uutisoineet läpysköissään tästä mitään?

 • Julli

  Vastaa

  Selkeä haittaneekeri.

 • juha II

  Vastaa

  Ilmiselvä valkoinen äärioikeistolainen rasistista vihaa ympärilleen kylvävä natsi. Tässä taas näemme, että valkoisilta kunnon kansalaisilta täytyy takavarikoida luvalliset aseet pois!

 • NiinistönVille

  Vastaa

  Neekerit ovat maapallon vitsaus.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Neekerien luonne-erojen yksi näkyvimmistä piirteistä, korkeamman alttiuden väkivaltaan lisäksi, on heidän alhaisempi kykynsä moraaliseen ajatteluun. Siinä missä valkoinen joukkoampuja yleensä tappaa itsensä tai antaa polisiin hoitaa homman, niin musta jatkaa eloaan vangittuna kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sama käytös ei koske vain häiriintyneitä yksilöitä, vaan myös heidän sukulaisensa suureen ääneen puolustelevat murhamiehiä, raiskareita, huumekauppiaita ja muita, joiden teot ovat selvästi laittomia ja moraalin vastaisia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi