Sveitsi: vankilaa kodin lämmittämisestä

Lisäksi kuumaa vettä ei saa lämmittää yli 60 asteeseen. Kannettavat sähkölämmittimet, saunat ja lämmitetyt uima-altaat ovat kiellettyjä.

Ulkomaat

Basel on the map

Sveitsissä päättäjät ovat keksineet, että oman kodin lämmittäminen jatkossa on rangaistavaa jopa kolmen vuoden vankeuden uhalla. Mikäli sveitsiläiset aikovat lämmittää kotinsa yli 19 celsiusasteeseen, voi siitä vankeuden lisäksi seurata päivittäinen sakko, joka on 30–3000 Sveitsin frangia. Frangi on suunnilleen saman suuruinen yksikkö euron kanssa.

Lisäksi kuumaa vettä ei saa lämmittää yli 60 asteeseen. Kannettavat sähkölämmittimet, saunat ja lämmitetyt uima-altaat ovat kiellettyjä. Lakien noudattamista tullaan valvomaan ilmiantavien naapureiden avulla.

Talousministeri Guy Parmelin sanoi liittoneuvoston lehdistötilaisuudessa viime keskiviikkona, että Sveitsi ei ole ”poliisivaltio”.

Lähde: Kansalainen

Energiakriisi Poliisivaltio Rikos Sveitsi Talous Teknologia Ulkomaat Valvontayhteiskunta Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on täysi pellemaailma tänä päivänä.
  Toivottavasti hyvin harva noudattaa tuollaista järjettömyyttä, nauraisivat vaan globalistieliitille päin naamaa.
  Miettikää kuinka hulppeita yksityisbileitä nämä lainsäätäjät järjestävät samaan aikaan, kun sinulta on kielletty saunominen ja kodin lämmittäminen.

  ” Lakien noudattamista tullaan valvomaan ilmiantavien naapureiden avulla.”
  Tässä voi jokunen naapuruussuhde olla koetuksella, harva vasikoista pitää, ainakaan tällaisen järjettömän asian yhteydessä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvältä näyttää tulevaisuus eurostoliitossa ja sen kätyrimaissa. Myrkkypiikitkö kaikilta järjen vei vai onko tuo järjetön hulluus syntymälahja, joka vaan nyt sattumalta pullahti esiin? No, onneksi pian globot tunnistaa kadulla paskanhajusta ja nälkiintyneestä katseesta. Oma ja perheeni tulevaisuus on kyllä jotain aivan muuta kuin mitä vihreä siirtymä ja great resetti tarjoaa.

  • reino

   Vastaa

   Sveitsihän ei ole EU ‑maa

 • TT

  Vastaa

  Vaikka elämmekin pellemaailmassa, niin klovniennätys tulee yllättävältä taholta eli Sveitsistä. Maa on Suomeen verrattuna upporikas ja kansalaiset luonteeltaan tarkkoja ja säästäväisiä ja aivan varmasti säästävät ilman uhkailuja, jos ja kun energian hinta pysyttelee korkealla. Mutta näillä kampanjoilla onkin vain psykologinen tarkoitus eli poliisivaltiomentaliteetin ja ankeuden ilmapiirin luominen. 

  19 astetta C on juuri sen verran matala, että tuntuu epämukavalta. Keksitään myös random-syitä, joiden verukkeella kansalaisille voi määrätä määrättömiä rangaistuksia ohi perinteisen oikeusjärjestelmän ja pyritään luomaan tälle vielä ilmiantojärjestelmiä. Kaikkein ankein ja v*ttumaisin rivikansalainen saa järjestelmässä kunniaa ja huomio siirtyy pois eliitin touhuista ja korruptiosta. Muistuttaa kovasti koronapelleillyä, eli samanlaista sairaiden masokistien keksimää roskaa, jossa tärkeilevät ja kyyläävät paskiaiset vievät ihmisiltä pois elämänilon ja toivon.

  Seuraavaksi kielletään käkikellot, koska luukun aukaisu ja käen kukkuminen vie niin paljon energiaa. Elävää ja opetettua käkeä ei saa käyttää, koska senkin on joku viranomainen kieltänyt.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kummallinen maa on Sveitsi(kin) nykyään.

  Eikös jokaisesta asiasta siellä äänestetä?

  Tässä ei, samoin kuin muissakaan globohomojen agendaa ajavissa seikoissa? Kuten, otetaanko taas x verran lisää kuukereita maahan?

 • Nimetön

  Vastaa

  SWEITSIssä vissiin kansan täysi tuki tälle asialle kun mennyt läpi.

 • juha II

  Vastaa

  On varmasti tarkoituskin jo nyt ennestään rikki kiusattujen ihmisten kireiden hermojen poikki piukauttamiseksi luoda naapurivahtijärjestelmä, jossa jo optimielämässäkin pakkaa tulemaan riitoja. Kun tiiviiseen ahdetut karvattomat apinat käyvät reviirikiistojaan sosialkistisesta ”yhdenvertaisuudesta” ja peruskäyrän ollessa jo tapissa. Kun rähinöitä syntyy niin kuin vesi kiehuu 100 asteessa. Tällöin valtio tuokin armeijan kaduille ja koteihin luotiliiveineen, pimeänäkölaitteineen ja tietenkin sarjatuliase, jolla voi varsin luovaan tapaan rallatella Ukrainan puolesta. Ja tietysti sen ”tasa-arvon” ja ”euroopalaisten arvojen” puolesta, jotka jyrkästi eroavat auktotäärisistä hirmuhallinnoista! Aamen!

 • Salomon

  Vastaa

  Nää on kyllä sellaisia asioita joista tehdää sweitsissä kansan äänestys, nyt tohdin epäillä vahvasti jutun paikkaansa pitävyttä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Basel on the map