Etelä-Afrikan musta hallitus johtaa ilmastonmuutoksen vastaista taistelua – jatkuvat sähkökatkokset leikkaavat päästöjä

Etelä-Afrikan presidentinkanslian ilmastokomission johtaja Crispian Olver myönsi medialle, että päästöjen ripeä supistuminen on ollut vahinko.

Viihde

Etelä-Afrikan musta hallitus on osoittanut, että rasistisista stereotypioista huolimatta negridit kykenevät toisinaan olemaan globaaleja yhteiskunnallisia suunnannäyttäjiä. Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Etelä-Afrikka on noussut yllättäen ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun pioneeriksi.

Mikä hämmästyttävintä, hallitus on saavuttanut kunnianhimoisia ilmastotavoitteita ilman suurtakaan vaivannäköä. Itse asiassa kyse on puhtaasta vahingosta: radikaalien päästöleikkauksien takana ovat yhteiskunnan täydellisen rappion aiheuttamat jatkuvat sähkökatkokset.

Apartheidin eli valkoisten ylläpitämän rotuerottelujärjestelmän kaatumisen jälkeen Etelä-Afrikka on ajautunut vuosikymmeniä kestäneeseen rotuväkivallan ja talouskriisin kurimukseen. 1990-luvulla suoritetun rodullisen vallankaappauksen taustalla olivat liberaalien juutalaisten johtamat mustien kommunistien terroristijärjestöt, joiden mielestä apartheid oli ei-valkoisia rotuja ”sortava” järjestelmä.

Tosiasiassa apartheidin kaatuminen johti kuitenkin mustien ahdingon pahenemiseen, kun valkoiset nettoveronmaksajat ja virkamiehet eivät enää vastanneet modernin yhteiskunnan ylläpidosta. Yhteiskunta raunioitui mustissa käsissä nopeasti vaaralliseksi kehitysmaaksi, jossa yhä harvempi afrikkalainen saa enää hyvinvointia ja ilmaista rahaa taikaseinästä.

Vihreää siirtymää kuin varkain

Bloombergin mukaan sähkökatkokset rapauttavat Etelä-Afrikan teollisuutta, koska tehtaiden ylläpitäminen on käynyt maassa hankalaksi. Vihreän siirtymän nimiin vannovalle länsimaiselle yleisölle kyse on kuitenkin onnesta onnettomuudessa, sillä teollisuuden tahaton alasajo on supistanut merkittävästi maassa syntyvän hiilidioksidin määrää.

Etelä-Afrikka on tilastojen mukaan maailman 14. suurin kasvihuonekaasujen lähde. Hallituksen aiemmin laatimassa ilmastostrategiassa linjattiin, että maa alkaisi leikata päästöjään vuonna 2025, mutta strategian toteuttaminen alkoi kuin varkain teollisuuden rapistumisen ansiosta.

Etelä-Afrikan presidentinkanslian ilmastokomission johtaja Crispian Olver myönsi medialle, että päästöjen ripeä supistuminen on ollut vahinko. Rikkaat, pääasiassa valkoiset, valtiot ovat luvanneet Etelä-Afrikalle yhteensä 8,5 miljardia dollaria ilmastokehitysapua päästöjen leikkaamiseksi. Epäselvää on, mihin rahoitus lopulta päätyy.

Lähde: Bloomberg (arkistoitu)

Afrikka Afrikkalaiset Apartheid Energia Energiakriisi Energiantuotanto Energiapula Etelä-Afrikka Ilmastohysteria Ilmastonmuutos Ilmastonmuutostekoja Musta rotu Mustat viharyhmät Politiikka Rotu Ulkomaat Vihreä siirtymä Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sähköä kastelulle

  Vastaa

  Saas nähdä miten tämä vaikuttaa tulevaan satoon. Jos ei ole sähköä niin ei ole vettäkään. Ja joissain paikoissa sitä vettä tarvitaan.

  Niinkuin nyt Suomessakin. Näyttää siltä että näiden sateiden jälkeen on kolmen viikon helle. Mikä ei tiedä hyvää sadolle. 

  Mutta… moottoripumpuilla pystytään korjaamaan se minkä yhteiskunta ryssii.

  • Että näin

   Vastaa

   Hyvin moni valkoinen viljelijä omaa isohkon dieselgeneraattorin joka pitää vesipumput toiminnassa pohjaveden ottamiseen sekä kasteluun.
   Negroideillahan ei ole kykyä pitää niin monimutkaista high-tech laitetta käyttökunnossa kovinkaan pitkään, ensimmäinen pysähdys esim. polttoaineen loppumisen vuoksi ja kone laitetaan palasiksi myyntiä varten.
   Miten sitten muun infran yllä-ja kunnossapito sujuu zulukeihään ja poppamiehen voimin on jo nähtävissä.

   • Itseoppinut Imaami

    Vastaa

    ”Miten sitten muun infran yllä-ja kunnossapito sujuu zulukeihään ja poppamiehen voimin on jo nähtävissä.”

    Se oli nähtävissä jo yli 20 vuotta sitten.
    Valitettavasti.

    Ja aatelkaa. Tuo oli Saharan eteläpuolisen (ja koko) Afrikan menestystarina.
    Sieltä sitä riittää niitä työvoimapulan paikkaajia ja tarpeellisia ulkomaisia asiantuntijoita…

 • pöh

  Vastaa

  ”luvanneet Etelä-Afrikalle yhteensä 8,5 miljardia dollaria ilmastokehitysapua päästöjen leikkaamiseksi.”

  Uskomatonta huijausta tämä ilmastouskonto.Kyllä siellä varmaan mielellään poppamiehet tekee mitä käsketään, kun miljardeja taas tulossa omalle tilille.

 • Topi

  Vastaa

  Voisi kuvitella tehtaiden, voimaloiden ymv. jatkuvan alas- ja ylösajamisen olevan paitsi kallista myös saastuttavaa.

 • TT

  Vastaa

  Neekerien osaamista tarvitaan, kun globalistit ajavat länsimaiden luomaa sivilisaatiota alas saadakseen itselleen helposti hallittavan lauman orjia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi