Merkelille Unescon rauhanpalkinto kiitokseksi saksalaisille tuottamistaan kärsimyksistä

Merkel on aiemmin palkittu Maailman juutalaiskongressin toimesta.

Ulkomaat

Yhdistyneiden kansakuntien kulttuurijärjestö, Unesco, on myöntänyt tänä vuonna rauhanpalkintonsa Saksan entiselle liittokansleri Angela Merkelille.

”Tuomariston kaikki jäsenet olivat liikuttuneita hänen urheasta päätöksestään vuonna 2015 toivottaa tervetulleeksi yli 1,2 miljoonaa pakolaista muun muassa Syyriasta, Irakista, Afganistanista ja Eritreasta. Tämä on hänen jättämänsä perintö,” sanoi tuomaristoon kuulunut Denis Mukwege, vuoden 2018 Nobelin rauhanpalkinnon voittaja.

Myös Unescon pääjohtaja Audrey Anolay ylisti Merkeliä sanoen: ”Rauhan luomisessa on myös kyse oven avaamisesta niille, jotka kärsivät.

Merkel palkittiin myös vuonna 2019 Maailman juutalaiskongressin Theodor Herzl ‑palkinnolla, joka myönnetään vuosittain maailmaa juutalaisille turvallisemmaksi tekevälle henkilölle.

Entisen liittokanslerin tekemän politiikan takia Saksassa tapahtuu tilastojen mukaan miltei 2 joukkoraiskausta päivässä.

Lähteet: Brussels Times, Free West Media

Angela Merkel Poliittiset viholliset Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdistyneet kansakunnat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  On syytä muistaa se, että Angela Merkel on DDR:n kasvatti ja petti Helmut Kohlin täydellisesti. Marcus Wolf Stasin huippumies, juutalainen kasvatti nämä Saksan tuhoojat ja tämä näkyy Saksan kansan alennustilasta todella hyvin. Kuvitelma Saksan entisestä sotilasmahdista ja mahdollisuuksista vaikuttaa Naton mahtivaltiona on ainoastaan naivin ihmisen toive ilman realiteettien ymmärtämistä!

  Angela Merkelin äiti oli Puolan juutalainen ja isä luterilainen pappi, siksi ”täti Angela” on erittäin ristiriitainen hahmo jonka elämässä on ainoastaan kyseessä toimiminen ”suuremman asian” puolesta ja jokainen voi itse arvioida mitä tämä asia merkitsee valkoiselle rodulle!

 • TT

  Vastaa

  Sotarikollinen.

  • Tyhmä lehmä

   Vastaa

   Tämä maho lehmä olisi pitänyt vapauttaa virastaan ja toimistaan jo aikaa sitten. Mutta se oli se ihminen joka tuhosi euroopan talouden laskemalla värivirheelliset ilman papereita EU-alueelle. Ja tuhosi Dublinin sopimuksen.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Audrey Anolay , j.…lainen

 • juha II

  Vastaa

  Palkinto olikin viimeinen niitti sille, ettå suurrikollisestab onn kyse!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Rauhanpalkinto? Siitä, että ajoi Saksan täydelliseen kaaokseen.
  Tätä on ”vapaa länsimainen demokratia”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi