Saksalaisministeri aikoo rakennuttaa keskuksia ”vääriä mielipiteitä” omaavien kansalaisten raportoimiseksi

Saksa on luomassa Stasia uudelleen.

Ulkomaat

Nordrhein-Westfalenin osavaltion lasten, nuorison, perheiden, tasa-arvon, pakolaisten ja integraation ministeri, Josefine Paul, ajaa eteenpäin projektia, jonka tarkoitus on Stasi ‑henkisesti saada saksalaiset raportoimaan toisia kansalaisia väärinajattelusta.

Paul aikoo rakennuttaa neljä keskusta, missä voi käydä anonyymisti raportoimassa ihmisiä, jotka ovat osoittaneet poliittista epäkorrektiutta, kuten ”vihamielisyyttä homoja, maahanmuuttajia, muslimeja, mustia ja mustalaisia kohtaan,” vaikka he eivät olisikaan syyllistyneet mihinkään rikokseen.

Osavaltio tulee käyttämään 140 000 euroa jokaisen keskuksen perustamiseksi. Paul on vihreiden puoluejäsen ja homoseksuaalisessa parisuhteessa Saksin osavaltion oikeusministerin, myös vihreisiin kuuluvan Katja Meierin kanssa.

Lähde: Remix

1984 Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Saksa Sananvapaus Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Saksa on syvällä vihermarxilaisuuden syövereissä. Kansaa on taukoamatta aivopesty heti II maailmansodan päättymisen jälkeen. En näe Saksalla mitään pelastautumisen mahdollisuutta. Itä-Saksaan voitaisiin perustaa erillinen osavaltio, johon asettautuisivat aitogermaanit. Länsi-koalitiota suvereenisti johtavat kommunistit eivät kuitenkaan koskaan tule sallimaan tällaista.

  Kommunisteille on annettu liikaa siimaa, heidän viherpetoksensa toimii, plandemiahuijaukset menevät läpi, he ovat soluttaneet kaikki instituutiot eikä heistä päästä eroon ilman valtavaa romahdusta. Maailma muuttuu ensin todella huonoon suuntaan ennen kuin mitään parantumista voi tapahtua. Me uuden maailman odottajat olemme erittäin turhautuneita. Vanha hyvä on mennyt eikä uudesta paremmasta ole mitään näkyvissä. On vain kommunistien ja sekopäiden riehumista ja ylivaltaa. Ehkä pitäisi keskittyä vain pieniin omiin harrastuksiin ja unohtaa politiikka kokonaan. On terveydelle vaarallista olla koko ajan ärtynyt ja raivoissaan.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Merkel on itäsaksalainen kommunisti joka nostettiin maan johtoon. Kommunismi voitti lopulta Saksassa…

  • Observer

   Vastaa

   Niinhän Ronald Reagan sanoi tv-haastattelussa 1975, että jos fasismi tulee USA:aan, se tulee liberalismiksi naamioituneena.

   Hän oli oikessa ja väärässä; jotain tuli sinne ja joka puoleelle muuallekin liberalismia kailottaen, mutta se olikin kommunismi.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Saksa tuo nyky Euroopan todellinen mätäpaise. Jos kolmannen valtakunnan Saksa olisi voittanut WWII olisi Eurooppa ja koko maailma täysin erilainen paikka asua meille kaikille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten tuota Saksan uusmarxismia tulisi katsoa: jutkut, DDR, DDR:n vihreiden ujuttaminen aikanaan Länsi-Saksaan, DDR:n hajoaminen ja liittäminen Saksaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi