Drag queen ‑satuhetket kohtaavat vastarintaa – yksi tapahtuma peruttiin Britanniassa mielenosoituksen takia

Yksi mielenosoittaja oli sanonut ottavansa drag queenin kiinni kansalaispidätyksenä.

Ulkomaat

Lasten groomaamista vastustaneiden aktivistien ryhmä järjesti mielenosoituksen Bristolin kaupungissa paikallisen kirjaston luona, jossa oli tarkoitus järjestää leikki-ikäisille lapsille drag queen ‑satuhetki. Tapahtuma ensin lykkääntyi sitä vastustaneen mielenosoituksen takia ja lopulta peruttiin kokonaan.

Arkipäivänä aamupäivästä järjestetty mielenosoitus keräsi noin 15 osallistujaa, jotka sanoivat kirjastossa esiintyvän drag queenin, Aida H Deen, ”laittomasti groomaavan lapsia.” Yksi mielenosoittaja oli sanonut ottavansa Deen kiinni kansalaispidätyksenä.

Myös pieni ryhmä paikallisia antifasisteja ja homoaktivisteja oli tullut paikalle pitämään vastamielenosoitusta lasten groomaajien tukemiseksi. Poliisi esti yhteenotot ryhmien välillä ja otti myös yhden henkilön kiinni. Ei ole tietoa siitä, kumpaan osapuoleen tämä kuului.

Koska kyseinen drag queen on aikeissa esiintyä myös muissa paikallisissa kirjastoissa, ryhmä sanoo aikovansa järjestää lisää mielenosoituksia.

Lähde: Daily Mail

Britannia Drag queen Kulttuurimarxismi Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Ihan sairasta nykymeno länsimaissa. Ennen nuo pervot pysyivät piilossa homoluolissa. Nyt niiden pitää olla kokoajan lukemassa satuja lapsille kirjastoissa. Lapset pitää totuttaa aivan pienestä asti kaikkeen sairaaseen pervoiluun.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihminen evoluutionsa huipulla, pornoa lapsille. Onko tämä todellista?

 • Pekka

  Vastaa

  Se, että drag-queen ”satu-tunteja” tarjotaan monessa maassa samaan aikaan, tarkoittaa vain sitä, että kyseessä on organisoitu exo-kansallinen toiminta, eli hybridivaikuttaminen.

  Putin taas?

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Esimerkillistä toimintaa mielenosoittajilta.

 • juha II

  Vastaa

  Hyvä, että edes yksi! Tuossa kaiken kolonialismin ilmentymässä poliisit eivät tee enää OIKEITA töitä vaan jahtaavat vihapuhetta ja homoperseiden mielensäpahoittajia!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi