Ukrainalaisten turvattomuutta monikulttuurisissa maissa: Arabi raiskasi kuusivuotiaan, ukrainalaispojat arabien rotuväkivallan uhreina

Ukrainalaispakolaiset eivät ole turvassa Euroopan monikulttuuristen maiden vastaanottokeskuksissa.

Ulkomaat

Ukrainalaisäiti ja tämän arabien pahoinpitelemäksi joutunut poika.

Portugalin viranomaiset pidättivät hiljattain 41-vuotiaan pakistanilaismiehen epäiltynä 6‑vuotiaan ukrainalaispakolaisen raiskaamisesta. Rikos tapahtui poliisin mukaan viime kuun lopussa pakolaisten vastaanottokeskuksessa Guardan kaupungissa.

Ukrainalaiset pakolaiset ovat jatkuvasti joutuneet seksirikosten uhreiksi Euroopan monikulttuuristen maiden vastaanottokeskuksissa, mistä Partisaanikin on useamman kerran uutisoinut.

”Hakatkaa ukrainalaiset!”

Kaksi pakolaisina Ruotsiin tullutta alaikäistä ukrainalaispoikaa päätyi vastikään arabijengin pahoinpitelemiksi Ronnebyn kunnassa. 12- ja 17-vuotiaat veljekset olivat pelaamassa jalkapalloa, kun arabitaustaisten nuorten jengi oli tullut paikalle ahdistelemaan heitä.

Arabit huutelivat pojille muun muassa: ”Painukaa takaisin Ukrainaan!” Toinen pojista kertoi ymmärtävänsä hieman arabiaa ja kuuli, kun yksi jengiläisistä alkoi huutamaan: ”Hakatkaa ukrainalaiset!”

Pojat oltiin tönäisty maahan ja heitä oli lyöty, hakattu vöillä ja uhattu veitsellä. Nuoremmalta pojalta murrettiin nenä rotumuukalaisten toimesta.

Ruotsidemokraattien Euroopan parlamentin jäsen oli sosiaalisessa mediassa tuominnut ukrainalaispoikiin kohdistuneen pahoinpitelyn. On kuitenkin eri asia, aikovatko Ruotsin korruptoituneet vallanpitäjät oikeasti tehdä mitään ukrainalaispakolaisten turvallisuuden parantamiseksi.

Lähteet: Remix (1, 2)

Arabit Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ukraina Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ikiaikaista vihanpitoa

  Vastaa

  Tottakai kaksi vanhaa sotakansaa toteuttavat ikiaikaista vihanpitoaan kun tapaavat toisensa: Arabit ja kasaarit. Ne eivät rauhoitu ennenkin toinen roduista on tapettu viimeiseen mieheen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi