Sotapuolue Vihreät: 72 prosenttia Saksan vihreiden äänestäjäkunnasta haluaa maan lähettävän raskasta aseistusta Ukrainaan

Vihreät ovat perinteisesti mainostaneet itseään rauhan puolueena.

Ulkomaat

Hiljattain tehdyn mielipidemittauksen mukaan kaikista Saksan puolueista vihreiden äänestäjäkunta kannattaa innokkaimmin raskaan aseistuksen lähettämistä Ukrainaan. 72 prosenttia vihreistä kannattaa asiaa, kun taas ainoastaan 22 prosenttia vastustaa sitä.

Maan vihreä ulkoministeri Annalena Baerbock antoikin hiljattain lausunnon aselähetysten puolesta sanoen, että ”Nyt ei ole tekosyiden, vaan luovuuden ja pragmatismin aika.” Myös vihreään puolueeseen kuuluva Euroopan komission puhemies Anton Hofreiter, oli kritisoinut aselähetysten suhteen empivää liitokansleri Olaf Scholtzia käskien tätä: ”Lopeta viimeinkin se jarrun painaminen!”

Ironisesti itseään aina rauhan puolueena mainostavat vihreät ovatkin innokkaimmin lähettämässä sotakalustoa Ukrainan konfliktiin, mikä olisi poliittisesti myös erittäin riskialtista ja saattaisi jopa tehdä Saksasta sodan osapuolen.

Lähde

Pasifismi Politiikka Saksa Ukraina Ulkomaat Vihreät

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Minulle on sama mistä Ukrana saa aseistusta kunhan sitä vain tulee käyttöön, muuten ryssät rusikoi kaikki kuolleiksi.

  • Venäjä esti valtavan eskalaation

   Vastaa

   Alkaa olemaan jo teidän narratiivipapukaijojen viestit hyvin väsyneitä.

   • Plääh

    Vastaa

    https://twitter.com/thesundaytimes/status/1517914270251503618

    Siinä sinulle eskalaatiota. Lännen velttous se on houkuttanut syömään koko ajan lisää. Venäjälle pitää näyttää imperiumin rajat. Tai nyt on jo tulvinut yli äyräidenniin silmien väliin, jotta takaisin tyssää

    Linkin tweettiketjussa paljastuu, kuinka Länsi aseisti Venäjää ja esti Ukrainan aseistamisen, koska ”ei halunnut provosoida Putinia” jne.

 • otto suni

  Vastaa

  Saksan vihreät olivat alkujaan Stasin luoma, mutta myöhemmin muuttui palvelemaan globalisteja järjestämällä Saksan energiataloutta vastaan jatkuvasti hyökkäyksiä. Vihreät ovat kaikkialla yhteiskunnan syöpäkasvain ja kannattajakunta koostuu hämmästyttävän laajasti naisista joilla yhteisenä nimittäjänä on viha valkoista miestä kohtaan!

  Suomessa ainoa suoraselkäien ”vihreä” oli Pentti Linkola joka oli mies sanojensa takana ja syrjäytettiin hiljaisuudessa kaikesta aktiivista toiminnasta suojellessaan suomalaista luontoa suomalaisille.

  otto suni

  • Stasin projekteja

   Vastaa

   Juu, Vihreän liikkeen ja kierrätyksen tarkoitus oli tuhota läntinen hyvinvointi. Ja siinä se on todella hyvin. Vielä ‑90 luvulla Saksan autteollisuus kasvoi 30% vuodessa. Nyt se on kurjistunut näiden kaikenmaailman hybridien ja säädösten vuoksi.

   Muuten, tässä muutama vuosi sitten autoeollisuudelle järjestettiin kilpailu siitä kun luo polttoainepiheimmän moottorin. Raja-arvoja en nyt muista. Mutta ehkä muidenkin kuin minun yllätyksekseni voittaja oli Fiat.

   Fiat kaivoi esiin vanhan kunnon kaasutinmoottorin, modifioi sitä vähän nykyaikaisemmaksi jolloin säästi painossa paristaa kiloa kori- ecu- ja äänierityksiä. Kori tehtiin teräksestä jolloin airbageja ei tarvittu jne… Tuloksena ylivoimainen voittaja: Polttoainepihein auto normaalikäytössä. Mutta kas kun sattui… Kilapilun tuoksia ei julkistettukaan kun hybrdi tai sähköauto tai pernteiset ruiskumoottorit eivät sitä voittaneet.

   Boschin autotekninen käsikirja sanoi jo kauan aikaa sitten että merkittävin asia polttoaineen kulutukseen on ajoneuvon omapaino!! Eikä fysiikan lakeja voi muuttaa. Jos tänäkin päivänä haluat ajoneuvon joka kuluttaa vähemmän polttoainetta, ota oma-massaltaan kevyempi auto. 

   Vanha kunnon D‑mallin Opel Kadett kulutti 5.2 litraa sadalla kun sillä hyrytteli matka-ajoa keskinopeudella 140km/h. Siihen eivät nykyautot pysty.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Lännessä ei ole enää pitkään aikaan ollut Rauhan puolueita. On vain eri värisiä ja nimisiä sionistipuolueita. Puolueet yrittävät erottautua siinä, kuka syvimmin polvistuu sionisti-isännän edessä ja kenen kieli pisimmälle ulottuu.

  Ns. ”oikeisto” on nyt muurinmurtajana vaatimassa Suomea neekeriarmeijan osaksi, ja samalla rekisteröidymme myös Venäjän ydinaseiden iskun kohteeksi. Miksi? Jotta puolustamme globalistia, sionistia, hänen tavoitteissaan muuttaa maamme lopullisesti velkahelvetiksi ja kolmannen maailman ääliöiden slummiksi, jota toki saavat johtaa marinit ja muut mannekiinit, kunhan ensin sitoutuvat lobotomiaan – tai ei sentään, he ovat homo lobotomicus ihan geneettisesti, narsistisia sellaisia.

  Ns. ”vasemmisto” ja ns. ”vihreät” ovat taas kiimassa väestönvaihtoon ja siksi heille sota on hyvä vaihtoehto, tulee motiivi täyttää maa afrikkalaisilla idiooteilla. 

  Vaaleissa saamme säännöllisin väliajoin vaihtelua siihen, minkälainen naama seuraavat kuusi tai neljä vuotta innokkaimmin palvelevat sionisti-isäntää, silmät loistaen ja kieli syvällä. Se on demokratiaa, sionistista sellaista.

 • Plääh

  Vastaa

  Mitä pelättävää surkeassa Venäjässä on, vaikka siitä tulisi osapuoli? Scolz on selvästi Venäjän käryri. Varmaan syy, miksi sotaan uskallettiin ryhtyä, on juuro Scolz. Putin tietää, että hän estää asetoimitukset ja loppuun asti kaasu- ja öljyboikotit

  • ...maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

   Vastaa

   Tarkoittanet Scholtzia. No yhtä kaikki. Kansainväliset sopimukset kieltävät asetoimitukset sotaa käyviin maihin koska se vain pitkittää sotaa ja aihetuttaa siviileille enemmän kärsimystä.

   No, Ukrainan kasaarit ovat jo nyt rynnineet pitkin eurooppaa vaikka eivät kuulu edes EU:hun. Näin saatiin jalansija eurooppan valtioihin. Suurta ihmetystä on aiheuttanut se että mikseivät ne pysy omassa maassaan ja asu sielä länspuolella? Eihän sielä sodita. Ja mikseivät ne ole jo jälleenrakentamassa maataan sielä mistä venäläiset ovat vetäytyneet?

   Tiilejä voi jo kopistella puhtaaksi laastista ja betonirautoja oikoa. Niinhän muuan Venäläinen sodassa ollut historioitsija kertoi että saksalaiset olivat sankoi joukoin pommitusten jälkeen jo heti seuraavana aamuna lajittelemassa tiilejä ja tiilimurskasta tekemässä muuraushiekkaa sekä suorimassa betonirautoja. Ei siihen tarvittu johtajia tai jälleenrakennusrahoja. Mutta että Neuvotoliitossa 20 vuotta myöhemminkin samat tiilit olivat vielä samoilla paikoilla ja taloista puuttui paloja.

   No, mitä enemmän Ukrainaa tuhotaan, sitä enemmän EU:n pitää maksaa sen jälleenrakennuksesta. Vaikka ei EU:lla ollut osaa eikä arpaa Ukraina-USA:n käynnistämässä konfliktissa. Eiköhän jälleenrakennus kuulu niille jotka konfliktin käynnisti?

   Ja eikö niitä EU:n tukimiljoonia voisi jäädyttää tältä itävaltalaiselta Peter Waltzmanilta (Pedro Poroschneko) joka ne kavalsi? Tai USA:lta joka syöksi Janukowiczin vallasta ja varasti keskuspankin holvista sen 32tn kultaa. Se oli USA:n erkoisjoukkojen ihan ensimmäinen tehtävä. Sen jälkeen ne katosi kullan kanssa.

   • Plääh

    Vastaa

    Ukrainaa tuhottaisiin vähemmän, jos sille annettaisiin aseet heittää venäläiset ulos maastaan. Jos Venäjän kaasua ja öljyä ei enää ostettaisi, sota loppuisi ehkä siihen paikkaan ja ohjusten ammuskelut ukrainalaiiin kaupunkeihin

    • Vääjäämättömän pitkittämistä

     Vastaa

     Et sitten vissiin ole lukenut sitä asemäärää jonka yksin Pentagon on sinen lähettänyt. Se asemäärä jalka- ja ilmaosastoille on noin 10-kertaa Suomen armeijan varusteet. Sen lisäksi sinne on tullut rautaa Ranskasta, Iso-Britaniasta, Suomesta, Ruotsista, …ja ties miestä. 

     Sielä on maailman suurin palkka-armeija BlackWater jonka omistaa Bill Gates, sielä on toiseksi suurin Dyncorp. Ja sitten sielä on eläkkeellä olevia sotilaita (esim, legioonalaisia) kaikkiaan 30 eri maasta. Ja siltu tulee korville joka päivä!!

     Aseet ja lisämiehet ovat vain vääjäämättömän pitkittämistä. Venäjä vyöryttää päivä päivältä, kilometri kilometriltä, Donbasille ja Luhanskille niiden maarajat auki. Ne maat jotka silloin 2014 sovittiin mutta joista Ukraina miehitti ja tuhosi yli puolet. Murhatuista kansalaisista puhumattakaan.

     Jos Zelensky olisi ollut jotain muuta kuin marionetti, se olisi heti osannut laskea että turpan tulee ja se olisi noudattanut Putinin komentoa ”Laskekaa aseenne ja menkää kotiinne, muuten meillä on huomena sota”. Ei sinnoin enää soitella kun telaketkut kulkee kohti rintamaa.

     Tuo Zelenskyn ”neuvottelu” on muutenkin hedelmätöntä. Se käskyttää ihmisiä neuvotteluihin joka päivä mutta mitä se tuo pöytään? ”Krim, Donbas ja Luhansk ovat neuvottelujen ulkopuolella. Ne kuuluvat Ukrainaan”. ööö… Jo 2014 Donbas ja Luhansk määriteltiin autonomisiksi alueiksi. Ja 2022 Venäjä tunnusti ne itsenäisiksi valtioiksi. Ei Ukraina silloin voi niitä vaatia itselleen. Aivan kuin Krimiä, joka on osa Venäjää. Ja jonne Zelensky antoi hyökkäyskäskyn helmikuussa 2021. Ihan samanlaista toimitaa kuin israelissa. Ai niin, mutta sehän onkin sionisti joka tarkoituksella tapattaa omiaan.

     • Plääh

      Höpöhöpö. Ukrainalle vain kunnon aseita vielä enemmän. Ohjuksia, lentokoneita, tankeja ja tykkejä. Venäjä joutuisi mobilisoimaan ja häviäisi silti. Sen varran aseita Ukrainalle, että rikolliset luikkivat Krimiltäkin karkuun

   • Zardex

    Vastaa

    Israelihan hamuaa Ukrainasta 400 tuhatta kazaaria itselleen, kaiketi tasapainottamaan väärin äänestävien ortodoksien vaikutusta.

    • Plääh

     Vastaa

     Venäjän juutalaisjohto on kavaltanut lähes kaikki armeijalle budjetoidut varat. Jpa räjähteiden sijana on puukalikoita. Tässäkin lehdessä on paljastettu, että kaikki menee juutalaisille oligarkeille. Ökyjahtien ja jalkapallojoukkueiden ja palatsien lisäksi myös kv. juutalaisjärjestöille, holokaustimuseoille jne. jne.

     Suomikin tuki Venäjää kehitysavun tai suojelurahan kaltaisesti kymmneiä vuosia ”lähialueyhteistyön” ym. nimillä. Suomen isännät käskivät syytää raha Venäjälle, joka taas saattoi siirtää enemmän varoja juutalaistahoille.

 • pää määrää

  Vastaa

  Vihreät on tunnettu suvaitsevaisuudestaan etupäässä luonnottomuksille ja suvaitsemattomuudestaan etupäässä luonnollisuudelle, johon kuuluu erimielisyys.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eivätkö he siis enää olekaan huolissaan ilmastonmuutoksesta ja fossiilisista polttoaineista?
  Vihreät on aidosti typerältä näyttävä hupipuolue jokaisessa maassa.
  Suomessa komedian pääosassa ovat Suomela, Kari, Mikkonen, Haavisto, Ohisalo…ei tsiisus minkälaisia tyyppejä he ovat.

  • GLGL

   Vastaa

   Vihreät on uskonto.
   Ei mitään tekemistä logiikan ja pragmatian kanssa.
   Jos vihreitä ei olisi olemassa, ne niiden kannattajat olisivat hellutalaisia, harekrishnalaisia, saabisteja tai demareita. Taistelu uskontoherkkien sieluista on kovaa.

   Muistakaamme:
   Vihreät vastustivat globalismia, mutta nyt kannattavat sitä
   Vihreät vastustivat ydinvoimaa, mutta nyt kannattavat sitä.
   Vihreät vastustivat maskuliinisuutta, mutta nyt haluavat olla kaikki miehiä.
   Vihreät vastustivat sotilaallista toimintaa, mutta nyt kannattavat sitä.
   Vihreät vastustivat etnistä profilointia, mutta nyt harjoittavat sitä itse.
   Vihreät vastustivat kansallismielisyyttä, mutta nyt kannattavat sitä.
   Vihreät vastustivat natsismia ja fasismia, mutta nyt kannattavat niitä.
   Vihreät vielä hetken vastustavat fossiilisia energiamuotoja.
   Ensi talvi on vuosisadan kylmimpiä, Vihreät tulevat kannattamaan fossiilisia energiamuotoja.

 • Tomi

  Vastaa

  Ovatko Saksan ”vihreät” myös ydinvoiman kannattajia kuten Suomessa?

  • Eurooppa rusikoidaan paskaks

   Vastaa

   Taitavat olla ja ilmoittavat Saksan olevan halukas käytännön testikohde Saatana ‑ohjukselle.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Kaikkien tulisi lähettää Ukrainaan niin raskasta kuin kevyttäkin kalustoa niin paljon kuin vain suinkin mahdollista. Jotain toivoa ihmiskunnalla vielä selvästikin on, kun jopa Vihreät ovat päätyneet järkevään kannanottoon tässä asiassa.

  Ukrainalaiset taistelevat verellään – niin sotilaitten kuin siviilienkin – vapautemme puolesta, joten vähintä mitä me voimme tehdä, on lähettää apua niin paljon kuin pystymme.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ryssä pitää pysäyttää Ukrainaan, muuten ’operaatio’ jatkuu jossain muussa maassa.

 • Salomon

  Vastaa

  Mää vaan haluisin tietää, että mitä tää kaikki pitää sisällään(kysyn/puhun asiasta yleisesti, miten tämä kaikki paska on nivottu yhteen), kuinka syvältä pitää kaivaa ja mitä kaikkea sen alta paljastuisi. Vois olla lippiksesse pitelemistä

 • Juha

  Vastaa

  Monesti miettinyt ihmisten älykkyyttä, joka on Suomessa ameeban tasolla. Vihreät elää jatkuvassa ilmastoharhassa ja pelkää ilmaston lämpenevän. Ja ensi yön pakkaset ja vapun räntäsateet eivät näitä ääliöitä herätä. Kun lähtötaso on tämä on vihreiden kaikki muukin ajattelu täysin vioittunutta. Ja tässä samassa harhassa suurin osa kansasta elää.

 • Zardex

  Vastaa

  Tuosta tuli hauska mielikuva, mitä sanoit. Vihreät Suomessa ja Saksassa, kilvan odottamassa, silmät radioaktiivisen vihreänä kiiluen, kumpi maa saa ensimmäisenä maistaa vihreää energiaa vahvimmassa muodossaan.

 • Menisivät itse

  Vastaa

  Miksei ne mene sinne itse? Nehän sitä sotaa selvästi haluavat. Menisivät kerrankin itse eivätkä aina vaatisi että muiden pitää.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ilmastonmuutosvalhe on klassinen sionistiprojekti.

  Tunnusmerkkejä: hysteeriset nuoret naiset, kuten Greta Thunberg (vrt. maolaiset lapset ilmiantamassa vanhempiaan) ja kiiluvasilmäiset entiset kommarit, kuten Heidi Hautala et al. (Heidi sai tsetseeniä aikoinaan ja ei ole vieläkään toipunut hoidosta).

  Varmaakin varmempi tunnusmerkki juutalaisten kavalasta kädestä: Asia koskee vain valkoisia, kenenkään muun ei tarvitse luopua, tai edes suunnitella luopumista. Asiaan kuuluu hysteerinen ”hiilijalanjäljen” laskeminen ja samaan aikaan pidetään rajat pakolla auki Afrikkaan, Lähi-Itään ja muualle vähä-älyiseen maailmaan. Eli tämäkin luopuminen koskee aina ja vain valkoisia.

  Lopuksi sionisti on, tietenkin, luonnollisesti, ansaitsemassa siitä, kun me kurjistumme. Klassista, tyylipuhdasta, valkoisten kansanmurhaa, shekelit silmissä.

  Ja meidän orpomme, marinimme ja muut mannekiinimme kiimassa syöksymään tuhoon, kunhan vain orpon oma perhe rikastuu. Tyylikästä, klassista maanpetturuutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi