Italia aikoo sakottaa noin 600 000 kansalaista rokottamattomuuden takia

Samaan aikaan maa on kuitenkin poistamassa kaikki koronarajoitteet.

Ulkomaat

Italian hallitus päätti tammikuussa tekevänsä koronarokotteista pakollisia kaikille yli 50-vuotiaille ja rankaisevansa 100 euron sakolla jokaista ikäluokkaan kuuluvaa, joka ei ollut rokottautunut helmikuuhun mennessä.

Linjaus on nyt johtamassa noin 600 000 lähetettävään sakkoon, vaikka maa onkin luopumassa koronarajoitteista.
”Huhtikuun ensimmäisestä päivästä lähtien koittaa uusi vaihe: koronapassi ei enää tule olemaan välttämätön ulkotiloissa, baareissa ja ravintoloissa,” terveyden alivaltiosihteeri, Andrea Costa, oli ilmoittanut ja kertonut myös maan aikeista poistaa kaikki rajoitukset asteittain kesään mennessä.

Sakkoja ollaan kuitenkin aikeissa kiristää kasvattamalla sakko 600 euroon mikäli ei ole ensimmäisen sakon jälkeen vieläkään ottanut koronarokotetta.

Lähde

Hyvinvointi Italia Koronakommunismi Koronapolitiikka Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Näin hallitusjoukkio pyrkii suojelemaan mainettaan. Kun on tilattu sitovilla päätöksillä sadoilla miljoonilla euroilla rokotteita, on jostain saatava rahat. Muutoim poliittinen asema voi mennä hullujen sitoumuksien teosta.

 • Suojeluskunta ylös

  Vastaa

  Kun näet keinon verottaa ja sakottaa, silloin valtio toimii.

  Milloin ihmisillä aukeaa silmät? Olemme melko globaalisti sodassa hallituksia vastaan, emme keskenämme.

  • Zardex

   Vastaa

   Juuri noin.

 • Paperisota kuumenee

  Vastaa

  Taas tulee EU:n ihmisoikeustuomioistuimelle käsiteltäviä asioita. Voi voi…

 • Taneli Käpylä

  Vastaa

  Jos suomessa alettaisiin sakottamaan, voisi kostona moni alkaa rikkomaan kunnallista infraa ihan kostona vaikka veroista nekin maksetaan.

  • Pastoroitu PaterStain nopeusvalvoja

   Vastaa

   Omalla työmatkalla olevat nopeusvalvontakamerat suoralla tiellä ja ainoissa ohituspaikoissa olisivat ainakin ansaittuja kohteita, pelkkää kansalaisten kyykytystä ja rahastusta nekin.

 • pertti grandell

  Vastaa

  no hätä, hullu sanna-marin antoi 11 miljardia italialle(3xenemmän kuin sototakorvauksemma) pari kuukautta sitten, hän varmaan antaa taas saman verran makarooneille fyffee,eihän se ole muuta kain äänestätte vaan enemmän sossuja, kyllä maamme saadaan konkurssiin nopeammin..

 • juha II

  Vastaa

  Globalistit ovat niin luokattomia, etteivät he edes kykene murhaamaan ihmisiä muutoin kuin äärinmäisen raukkamaisesti ja matalamielisesti! Tämä kertoo pelkuruudesta, joka kulminoituu erityisen esimerkillisellä tavalla itse Kanadan pääministerissä, pikku castrossa!!!

 • pöh

  Vastaa

  Edelleen ne jatkaa tätä
  Katotaan ni kohta on Suomessakin jotain koronalakeja, niistä ei vaan puhuta mitää kun sota tuli just sopivasti.

 • N.Y.

  Vastaa

  Vieläkö tästä kausi-influenssasta puhutaan? Suomestahan se katosi — aivan kuten A- ja B‑influenssat katosivat ennen sitä. Suunnatkaa nyt katseenne uuteen pöpöön: sitä kun oikein tarkasti mikro-skoopilla katselee, niin voi nähdä Vladimirin siellä petrimaljassa hospoti-pomiloimassa. Ja jälleen on IS:llä jotakin kirjoitettavaa, kun ei ”tosi-TV-uutisillakaan” voi koko lehteä täyttää siitä, miten BB-Staffan kävi panemassa Idols-Görania, joka taas petti The Voice of Finland-Kukkaflooraa Maajussille Morsian-Syys-Ruska-Taikakuun selän takana.

  ”Dear bin Laden, please take us NOW!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi