Italia aikoo sakottaa noin 600 000 kansalaista rokottamattomuuden takia

Samaan aikaan maa on kuitenkin poistamassa kaikki koronarajoitteet.

Ulkomaat

Italian hallitus päätti tammikuussa tekevänsä koronarokotteista pakollisia kaikille yli 50-vuotiaille ja rankaisevansa 100 euron sakolla jokaista ikäluokkaan kuuluvaa, joka ei ollut rokottautunut helmikuuhun mennessä.

Linjaus on nyt johtamassa noin 600 000 lähetettävään sakkoon, vaikka maa onkin luopumassa koronarajoitteista.
”Huhtikuun ensimmäisestä päivästä lähtien koittaa uusi vaihe: koronapassi ei enää tule olemaan välttämätön ulkotiloissa, baareissa ja ravintoloissa,” terveyden alivaltiosihteeri, Andrea Costa, oli ilmoittanut ja kertonut myös maan aikeista poistaa kaikki rajoitukset asteittain kesään mennessä.

Sakkoja ollaan kuitenkin aikeissa kiristää kasvattamalla sakko 600 euroon mikäli ei ole ensimmäisen sakon jälkeen vieläkään ottanut koronarokotetta.

Lähde

Hyvinvointi Italia Koronakommunismi Koronapolitiikka Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • pää määrää

    Vastaa

    Näin hallitusjoukkio pyrkii suojelemaan mainettaan. Kun on tilattu sitovilla päätöksillä sadoilla miljoonilla euroilla rokotteita, on jostain saatava rahat. Muutoim poliittinen asema voi mennä hullujen sitoumuksien teosta.

  • Suojeluskunta ylös

    Vastaa

    Kun näet keinon verottaa ja sakottaa, silloin valtio toimii.

    Milloin ihmisillä aukeaa silmät? Olemme melko globaalisti sodassa hallituksia vastaan, emme keskenämme.

    • Zardex

      Vastaa

      Juuri noin.

  • Paperisota kuumenee

    Vastaa

    Taas tulee EU:n ihmisoikeustuomioistuimelle käsiteltäviä asioita. Voi voi…

  • Taneli Käpylä

    Vastaa

    Jos suomessa alettaisiin sakottamaan, voisi kostona moni alkaa rikkomaan kunnallista infraa ihan kostona vaikka veroista nekin maksetaan.

    • Pastoroitu PaterStain nopeusvalvoja

      Vastaa

      Omalla työmatkalla olevat nopeusvalvontakamerat suoralla tiellä ja ainoissa ohituspaikoissa olisivat ainakin ansaittuja kohteita, pelkkää kansalaisten kyykytystä ja rahastusta nekin.

  • pertti grandell

    Vastaa

    no hätä, hullu sanna-marin antoi 11 miljardia italialle(3xenemmän kuin sototakorvauksemma) pari kuukautta sitten, hän varmaan antaa taas saman verran makarooneille fyffee,eihän se ole muuta kain äänestätte vaan enemmän sossuja, kyllä maamme saadaan konkurssiin nopeammin..

  • juha II

    Vastaa

    Globalistit ovat niin luokattomia, etteivät he edes kykene murhaamaan ihmisiä muutoin kuin äärinmäisen raukkamaisesti ja matalamielisesti! Tämä kertoo pelkuruudesta, joka kulminoituu erityisen esimerkillisellä tavalla itse Kanadan pääministerissä, pikku castrossa!!!

  • pöh

    Vastaa

    Edelleen ne jatkaa tätä
    Katotaan ni kohta on Suomessakin jotain koronalakeja, niistä ei vaan puhuta mitää kun sota tuli just sopivasti.

  • N.Y.

    Vastaa

    Vieläkö tästä kausi-influenssasta puhutaan? Suomestahan se katosi — aivan kuten A- ja B‑influenssat katosivat ennen sitä. Suunnatkaa nyt katseenne uuteen pöpöön: sitä kun oikein tarkasti mikro-skoopilla katselee, niin voi nähdä Vladimirin siellä petrimaljassa hospoti-pomiloimassa. Ja jälleen on IS:llä jotakin kirjoitettavaa, kun ei ”tosi-TV-uutisillakaan” voi koko lehteä täyttää siitä, miten BB-Staffan kävi panemassa Idols-Görania, joka taas petti The Voice of Finland-Kukkaflooraa Maajussille Morsian-Syys-Ruska-Taikakuun selän takana.

    ”Dear bin Laden, please take us NOW!”

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi