Itävalta ei aiokaan sakottaa rokotteesta kieltäytyviä

Kansalaisten vastarinta on ilmeisesti ollut liian aktiivista, sillä maa ilmoittaa, ettei lakia oteta toistaiseksi käyttöön.

Ulkomaat

Itävallassa astui tammikuussa voimaan laki, joka pakottaa kaikki ottamaan koronarokotteen. Rokotteesta kieltäytyviä voidaan lain nojalla rangaista tuntuvalla sakolla.

Sakkoja oli tarkoitus alkaa jakamaan siirtymäajan jälkeen maaliskuun 15. päivä. Kansalaisten vastarinta on ilmeisesti ollut liian aktiivista, sillä maa ilmoittaa, ettei lakia oteta toistaiseksi käyttöön.

Maan terveysministeri Johannes Rauch kertoi keskiviikkona tiedotustilaisuudessa, että asiasta keskustellaan uudelleen kolmen kuukauden päästä. Sitä ennen lakia tarkastellaan uudelleen.

Lähde: HS

Hyvinvointi Itävalta Koronakommunismi Koronavirus Pakkorokotukset Politiikka Rokotteet Suora toiminta Ulkomaat Uutiset Vastarinta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Maanpuolustusinto varsinkin hyytyy, jos valtio pyrkii väkisin tunkemaan ihosi alle paskaa. Koronahyökkäysrintama on nyt vetäytynyt asemasotaan, kun tuli Putin. Pakottajat ja tyrkyttäjät on palkittu WHO:n tai muiden laitosten korkeilla viroilla. Jos ja kun Ukraina sota rauhoittuu, niin viruspelon ja rokotteiden pakkosyöttö alkaa jälleen?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti moni on katsonut homman niin sanotusti ”loppuun asti”, eikä ole valtavan painostuksen alla kävellyt piikille.
  Jotainhan niissä ”rokotteissa” on, kun valtiokoneisto ja lääkeyhtiöt yrittää niitä väkisin saada jokaiselle.
  Systeemiin ei ole ollut luottamista, miksi sinä nyt luottaisit?

 • Ei vaan lampaiden ansiota

  Vastaa

  Kaikkihan tiedämme että passiivisuus ja jeesustelu on avain hyvään elämään.Kaikki muu on äärioikeistoa ja foliohattuilua.

  • Pah

   Vastaa

   Liian helpoksi tehdään ihmisten myrkyttäminen kokeellisilla mömmöillä jos sitä lakiteitse yritetään tuputtaa. 

   Ei Venäjän Putinkaan sentään vielä ole tietääkseni ole ollut vaatimassa uhreiltaan lakiteitse kalsareita joita voisi sitten väkisin myrkyttää.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Rokotepakko ja rokottamattomuussakko olisivat aiheuttanut rokotepakolaisuutta. 

  Mutta ehkä perumisen syy oli, että sakotus olisi koskenut koko väestöä eikä vain aitoja lainkuuliaisia itävaltalaisia. Ehkä kauheita asioita olisi seurannut, jos rikastajatalouksien täysi-ikäisille olisi kullekin lähetetty 3600 euron sakkolaput. Ja muutaman kuukauden kuluttua 7200 euron sakkolaput.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008441199.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi