Dokumentti Waukeshan rasistisesta terrori-iskusta julkaistu

Dokumentin tekijät toivovat ihmisten levittävän sitä herättääkseen tietoutta valkoisten keskuudessa.

Ulkomaat

Darrell E. Brooks.

Waukeshassa viime marraskuussa tapahtunut rasistinen terrori-isku on haluttu unohtaa median toimesta. Kansallismielinen Media2Rise-kollektiivi teki yhdessä National Justice Party-puolueen aktiivien kanssa dokumentin aiheesta.

Dokumentin tekijät käyvät jopa haastattelemassa itse terroristi Darrel E. Brooksia vankilassa. Dokumentin tekijät toivovat ihmisten levittävän sitä herättääkseen tietoutta valkoisten keskuudessa.

Dokumentti Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Terrorismi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Syy miksi media vaikenee asiasta on se, että kyseessä on RASISTINEN terrori-isku, se ei kerta kaikkiaan istu heidän agendaansa. Heidän mielestään ei voi olla rasismia valkoisia kohtaan, saati sitten terrorismia, kuinka totaalisia idiootteja he ovatkaan ja kehtaavat vielä kutsua itseään toimittajiksi. 

  Katsokaa dokumentti, terroristi unelmoi valkoisten tappamisesta, lauloi valkoisten tappamisesta ja lopulta toteutti haaveensa ja murhasi 6 sekä vammautti 60 viatonta valkoista ihmistä loppuelämän ajaksi, joukossa oli myös lapsia.

 • Pœrtti

  Vastaa

  11.2.2022

  Mitä Google/mediamonopoli asiasta kertoo:

  YLE, 2.1–23.11.2021, kolme osumaa:

  ”Yhdysvalloissa viisi ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui, kun katumaasturi ajoi joulukulkuetta päin Waukeshan kaupungissa Wisconsinissa.”

  Katumaasturi ajoi.

  ”Poliisin mukaan tapauksessa ei ole terroristisia motiiveja.”

  ”Heinäkuussa 2020 kirjatuissa rikosepäilyissä häntä epäillään turvallisuuden vaarantamisesta ja tuliaseen laittomasta hallussapidosta.”

  Häntä epäillään. Tuon verran YLE tahtoo kansalaisille kertoa. Nimeä tai kuvaa ei ole tähän päivään mennessä näytetty. Tapaus sai huomiota 21.–23.11.2021 ja tämän jälkeen se katosi YLEn intresseistä 100 %:sesti. Onko tästä jo tuomioita annettu? Luulisi YLEnkin kertovan tapauksesta lisätietoja vielä joskus?

  YLEn agendan paljastaa parhaiten se miten ensimmäinen juttu 21.11.2021 alkaa (”Wisconsinin joulukulkueeseen ajanut mies saattoi olla pakenemassa rikospaikalta”) ja miten se päättyy:

  ”Waukesha sijaitsee noin 90 kilometriä pohjoiseen Kenoshan kaupungista, jossa Kyle Rittenhouse vapautettiin perjantaina kaikista syytteistä. Yhdysvaltalaisteini ampui kaksi ihmistä viime vuonna Kenoshan mellakoissa. Hän vetosi itsepuolustukseen, eivätkä syyttäjät onnistuneet todistamaan toisin.”

  Uhreja oli myös kriittisessä tilassa ja kuudes kuolonuhri tuli tuon jälkeen. Loukkaantuneita oli myös todellisuudessa 62. Siis kuusi murhaa (Murder I/first-degree murder). YLE ei ole katsonut asiakseen hiiskaistakaan enää tästä 23.11.2021 jälkeen. Autoi vain ajoi ihmisten päälle ollessaan pakomatkalla pahaa poliisia karkuun — joka ei pitänyt paikkaansa! Sen sijaan tekijä on ”registered child sex offender” eli pedofiili sekä BLM-aktivisti, joka räppailee Trumpin, valkoisten ja poliisien murhaamisesta.

  Helsingit Sanomat, ei osumia.

  Iltasanomat, 22.11.2021, yksi osuma:

  ”Katumaasturi syöksyi väki­joukkoon Yhdys­valloissa kesken jouluparaatin”

  Lyhyenläntä juttu, muutama kappale tekstiä. ”Osa uhreista kuollut, kymmeniä loukkaantuneita”.

  Iltalehti, 22.11.2021, yksi osuma:

  ”Jouluparaatissa väkijoukkoon ajanut kuljettaja oli vapaalla takuita vastaan – syyttäjä myöntää virheen”

  Lyhyt maininta asiasta. ”Sunnuntaina tapahtuneessa yliajossa kuoli viisi ihmistä ja liki 50 loukkaantui.”

  MTV3, 22.11.2021, kaksi osumaa:

  ”Jouluparaati sai traagisen päätöksen Yhdysvalloissa, kun katumaasturi syöksyi takaa-ajotilanteessa väkijoukkoon – tuhoisa kaahaus tallentui videoille”

  Siinäpä koko keissi. Auto ajoi. Vähäiseksi jäi jutuntynkä. Ujosti mainittiin että oli rikoshistoriaa ja oli juuri tekohetkelläkin vapaana takuita vastaan.

 • Ks

  Vastaa

  Sairasta että mediat ei osoita mitään empatiaa noita uhreja kohtaan. Siittä huumeisiin kuolleesta neekeristä taas tehtiin joku vitun pyhimys.

  • Jorma

   Vastaa

   Vaikuttaa huonolta vitsiltä sen paviaanin kuolemaan liittyvä touhu lähinnä. Väärinhän poliisi on toiminut, mutta epäilen hieman etteikö se olisi laittanut hanttiin. Eli tuskin ihan suosiolla antautui. Mutta sitten vedotaankin jo siihen ettei mustat vain voi olla tekemisissä poliisin kanssa, sillä poliisi tappaa heti heidät. Jos 13 % tekee 52 % koko maan rikoksista ja 90 % tietyistä rikoksista, niin kyllähän se pistää mietityttämään ainakin täällä…

   Mitä poliisin pitäisi tehdä: päästää mustat karkuun?

   Eli katsokaa rikosten ja huumeiden määrää, joka ”marttyyrilla” oli tilillään. Pidätystilanteeseen johtanut viimeisin rikos oli väärän rahan käytäminen, joka on USA:ssa ns. liittovaltion rikos (federal crime) eli kyseessä vakava juttu, kuten jokainen tajuaa. Hän oli myös lukuisien eri huumeaineiden – rauhoittavien ja piristävien – vaikutuksen alaisena. Löytyi coronat ym. tauditkin vielä siihen päälle. Jos ”uhri” olisi ollut valkoinen (tai poliisi musta), niin asia olisi vaiettu pois päiväjärjestyksestä.

 • Sannamariini

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi