Quebecissä rokottamattomilla kulkee saattaja mukana kaupassa varmistamassa, että nämä ostavat vain ”välttämättömiä” tuotteita

Kanadan Quebecistä kuuluu taas kerran huonoja uutisia.

Ulkomaat

Quebecin provinssin lippu.

Yksi maailman pahimmista koronatyrannioista, Kanadan Quebecin provinssi, tekee taas koronarokottamattomien elämästä astetta hankalampaa asettamalla kauppoihin vaatimuksen, että rokotepassittomien pitää hyväksyä kauppaan mennessä se, että heidän mukanaan kulkee kaupan työntekijä, joka varmistaa, että he saavat ostettua kaupasta vain hallituksen hyväksymiä ”välttämättömiä” tuotteita. Tämä tarkoittaa käytännössä ainoastaan ruokaa ja lääkkeitä.

Uusi käytäntö koskee kuitenkin vain kauppoja, jotka ovat pinta-alaltaan 1500 neliömetriä, tai enemmän. Monet näistä suuremmista kaupoista ovatkin valittaneet asiasta, että he joutuvat palkkaamaan käytännön takia lisää työntekijöitä ja että se ajaa asiakkaat pienempiin kauppoihin.

Joku saattaisi kysyä, miten rokottamattomien käyminen pienemmissä kaupoissa auttaa estämään koronaviruksen leviämistä?

Lähde

Hyvinvointi Kanada Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Quebec Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Uusi käytäntö koskee kuitenkin vain kauppoja, jotka ovat pinta-alaltaan 1500 neliömetriä, tai enemmän. ”

  Tämä on jälleen yksi osoitus siitä, että kyse on muusta kuin vaaralliseksi oletetun viruksen leviämisen estämisestä.

  Asiasta toiseen. Kanadan suvakit ovat päästämässä maahan intilaisia rekkakuskeiksi.
  https://www.eurocanadians.ca/2022/01/justin-trudeau-scheming-to-replace-white-mysogynistic-and-racist-truckers-with-immigrant-indians.html

 • Nana

  Vastaa

  Tämä diktatuuri etenee hyvin siellä, missä totalitaristisia toimia on aiemminkin päässyt nousemaan. Kanadalla on paha menneisyys intiaanien kanssa. Ei ollut minulle yllätys, että Euroopan eka pakkorokotus tuli juurkin Itävaltaan. Saksan komppaaminen ei yllätä. Ranska on ollut vaikeampi sovittaa kuvioon, mutta onhan se aina nahistellut Saksan alueen kanssa ja tuli miehitetyksi toisessa maailmansodassa. Kyse ei siis ole muusta kuin halusta rakentaa totalitarismi. Tämä koronaan linkitetty totalitarismin rakentamisen liittyminen suoraan historiaan on asia, jota ei saa Hesarissa sanoa. Yllättäen silti THL lähti omille teilleen ja ilmoitti, että koronapassi on ja pysyy jäähyllä, koska ”rokottamattomien ihmisoikeudet”. No, Suomessa ei ole koskaan suvaittu valloittajan toimia, ja tällä kertaa suomalaisesta, aika omaleimaisesta tasa-arvon perinteestä on jotain hyötyä. Saa nähdä, mitä Sanna tuumaa THL-linjasta, sillä olen kirjoittanut silloin kun Sanna nousi pääministeriksi, että kyseessä on diktatuurin tekijä. Tällä hetkellä se, että hallitus yhä puuhastelee tällaista passia, tekee sanani hyvin todeksi.

 • Minä

  Vastaa

  Niin, kaikkihan tietävät ja on tietysti tieteellisestikin todistettu, että koronan leviämiseen kaupassa vaikuttaa olennaisen paljon se, että mitä asiakkaat ostavat.

 • juha II

  Vastaa

  Noin kasvatetaan niitä, jotka tulevat aikanaan myös kiduttamaann ja tappamaan ”väärämielisiä” silmäänsäkään räpäyttämättä! Ihminen on pohjimmiltaan sadistinen peto, joka on kuin raaputusarpa, jota vain kevyesti raaputtamalla paljastuu alta todellinen jättipotti peto.
  Yhdysvalloissa on eräässä yliopistossa tehty opiskelijoilla koe, jossa ryhmät jaettiin kahtia. Toiset vanginvartijoiksi ja toinen porukka vangeiksi. Ensin kaikki menin fiinillä tavalla, mutta lopulta niin vulgaaristi, että ”koe” täytyi keskeyttää – sanoisinko – kaksin käsin!!! Luulenpa, että porukoiden ystävyydet paljolti loppuivat siihen!

  • Nimetön

   Vastaa

   Stanfordin vankilakokeilun tulkinta on äärimmäisen harhaanjohtava.

  • Flink wie Windhund

   Vastaa

   ”stanford prison experiment”

   Jonka ideana oli luoda mielikuva valkoisesta keskiluokkaisesta miehestä
   joka muuttuu natsiksi heti saatuaan uniformun, näin saataisiin hieman
   uskottavuutta huvittaviin lampunvarjostin ja saippuasatuihin.

   Kokeeseen osallistunut ’vartija’ John Mark kertoo että vain yksi osallistunut vartija
   (((Dave Eshelman))) menetti itsehillintänsä

   https://medium.com/invisible-illness/have-we-gotten-the-stanford-prison-experiment-all-wrong-fad09471e79c

 • Santeri

  Vastaa

  Ja se patrulliko päättää jotta mikä on tarpehen? Tämä maalima on ihan vinksallaan. Tuossa äskön juuri luin kuinka joku mekon päälleensä vetänyt PERVO raiskaa naisia vankilassa ja asia on kuitti koska hörhö on ikimottanu olevansa nainen. Minoon saanu tarpe;ekseni. Se tervaspamppu ei oo mikään leikkikalu; sillä saa nirrin pois jos tahtoo.

 • maskiton

  Vastaa

  Mutta minkä vuoksi Partisaani kirjoittaa asiasta tuomitsevaan sävyyn? Eikö yleisesti hyväksytyn narratiivin mukaisesti tämän julkaisun pitäisi päinvastoin ylistää ihmisoikeuksia rajoittavia toimenpiteitä? Voisiko joku täällä päivystävä vasemmistoaktiivi vastata tähän?

  • Päivystävä Ihmisoikeusasiantuntija

   Vastaa

   Olette tulkinneet politiikan linjoja väärin: todellisuudessa ”äärioikeistolaisuus” on ihmisoikeuksien puolustamista. Varsinkin niiden ihmisten, joilta ne ovat ”hävöksissä”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi