Kreikka rankaisee rokottamattomia vanhuksia kuukausittaisilla sakoilla

Koronatyrannia kasvaa Kreikassa.

Ulkomaat

Kreikan pääministeri Kyriakos Mitsotakis.

Kreikan pääministeri Kyriakos Mitsotakis on päättänyt hallituksensa kanssa rangaista koronarokottamattomia yli 60-vuotiaita maan kansalaisia pakottamalla heidät maksamaan kuukausittaisia sakkoja niin kauan, kunnes he ovat rokottautuneet.

Sakottaminen on jo aloitettu ja se on toistaiseksi 50 euroa kuussa, kun taas helmikuusta lähtien se kasvaa sataan euroon kuussa.

Ne, joilla on todiste koronan sairastamisesta tai lääketieteellisin perustein vapautettu koronarokotteesta, tulevat saamaan vapautuksen sakoista, ainakin toistaiseksi.

Lähde

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kreikka Pakkorokotukset Poliittinen vaino Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tällä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, rokottamattomia painostetaan ja kiristetään kokoajan uusilla keinoilla, ainoa syy on se, että he eivät ole globalistisille kansanpetturihallituksille uskollisia.
    Uskovatko ihmiset edelleen, että tässä kaikessa on kyse vain ”terveysturvallisuudesta” vai ettekö kykene myöntämään joutuneenne psykologisen vaikuttamisen ja kusetuksen kohteiksi?

  • ihmisellä on oikeuksia

    Vastaa

    Kreikkahan kuulu EU:hun. Ei muuta kuin ensin valittamaan maan oikeuskanslerille, sitten EU:n ihmisoikeus tuomioistuimeen ja lopuksi YK:n ihmisoikeus kanslerille. 

    Siitä se lähtee…

  • JP

    Vastaa

    Sama meiniki Suomeen vaan. Hyvä Kreikka

    • Nationalisti

      Vastaa

      Miksi olet noin typerä?
      Eikö sinun rokotteet sitten toimikaan?

    • Tomppa

      Vastaa

      Rokotteisiin liittyvät uusimmat uutiset eivät tainneet tavoitta sinua? No, alla on linkki, jossa entinen Maailmanterveysjärjestö WHO:n apulaisjohtaja esittää, että rokotetut tulisi eristää yhteiskunnasta, koska he ovat vaarallisia kaikille muille levittäessään koronavirusta kaikkine mutatioineen. Minusta teiltä hysteerisiltä rokoteuskovaisilta maskilampailta pitäisi periä lisäveroa typeryydestä, jos keltä.

      https://principia-scientific.com/former-who-vps-jab-warning-the-vaccinated-should-be-isolated/

      • Anonymous

        Vastaa

        Sinut tulisi eristää yhteiskunnasta, mielenterveysongelmainen umvlehti hörhö. Näkyykö Tomppa fasistien ja satanistieliittien salaliittoja, mikrosiruja ja myrkkypiikkejä paljon? Hanki ystävä apua. Alkaa noi sun psykoosit oleen vakavia.

        • Next level business

          Vastaa

          Kyllä, jokainen joka ei osta yksityisomisteisen juutalais-Pfizerin piikkiä, tulee rangaista sakolla.

  • jupi

    Vastaa

    kyllä paska kohta osuu tuulettimeen, ja tuuletin käy täysillä ja paska on iso

  • Artisti maksaa

    Vastaa

    Eläkkeen maksuun tarkoitettu varallisuus on kadonnut kuten meidän maassa parempiin taskuihin ja siksi kiire päästä vanhemmista polvista eroon.

  • ei mitään järkeä

    Vastaa

    Kukahan Kreikan päättäjät on lahjonut vai ovatko vain oikeasti noin sekaisin?

  • juha II

    Vastaa

    Tuota kutsutaan rikosnimikkeellä: KIRISTYS!!!

    Jos 60-vuotiaat rasittavat oikein paljon niin häiskä voisi suoda itselleen ”förskottia” ian oikealla ”pössykällä”!!!
    Pelkän rationaalisuuden nimissä olisi paljon vähemmän vaivaa listiä kaikki ne maailman johtopoliitikot, jotka kokevat ”ahtaanpaikankammoa” Maa ‑planeetalla!!!
    Ja, jos joku idis on oikein kiva. Sitä ei pidä koskaan jättää itseltään paitsi! Ahnaat ja kuraa täynnä olevat poliitikot varastavat ja kahmivat kaiken itsellleen, mutta miksi ihmeessä kuolema on varattu vain meille? Hyvät johtajat johtavat joukkojaan AINA EDESTÄ!!!
    Ainakin itse tälläisenä keropäänä haluan nähdä kuinka kuollaan fiksusti ja arvokkaasti armioa anellen sekä lupaillen paljon rahaa siitä, että ”asia” lähetettäisiin valiokuntalausunnolle!!

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Korona antoi Kreikan hallitukselle tilaisuuden kohdella piikittämättömiä vanhuksia sadistisesti. Itävallassa sentään kohdellaan tasapuolisesti sadistisesti iästä riippumatta kaikkia piikittämättömiä sakottamalla heitä. Kanadassa Quebecissa paikalliset sadistit valvovat, että piikittämättömät eivät osta kauppakeskuksista muuta kuin ruokaa ja lääkkeitä. Saavat ostaa ruokaa, mutta eivät vaatteita.

    https://mvlehti.net/2022/01/26/supermarketeissa-vartioidaan-rokottamattomia-varmistetaan-etta-mitaan-ylimaaraista-ei-osteta/

    Miksi jotkut virkamiehet suostuvat toteuttamaan sadististen hallintojen määräyksiä? Tunnettua on, että valtarakenteiden huipulla oleville ihmisten kärsimys on yhdentekevää. Ihmisiä uhrataan surutta. Esimerkki tällaisesta on ensimmäisen maailmansodan kulutustaistelut. Jos omaa väkeä uskottiin kuolevan vähemmän kuin vastustajan, uhrattiin omat. Noin vain.

    Miten voidaan estää koronan varjolla toteutettava kansan kiusaaminen. Lopettaisivatko kiusaajat kiusaamisen, jos he tietäisivät joutuvansa vastaamaan teoistaan.

  • JotainRajaa

    Vastaa

    RT on lähteenä tosi uskottava. Sieltä voi poimia kaikki samat ”uutiset” mitä Kremlin tiedotus umv.

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Tässä linkki Kreikan uutisia englanniksi kertovaan lähteeseen:
    https://greekreporter.com/2022/01/17/unvaccinated-seniors-greece-fine/

    Samoin Yahoo News kertoo saman asian. Pitkän linkin sijasta tässä lyhytlinkki tinyurl.com/3rp62p2z

    Löytyyhän näitä lähteitä. Myös swebbtv-kertoo saman asian.
    Grekland inför tvångsvaccinering – ovaccinerade måste betala böter VARJE MÅNAD

    Jopa valtamedia kertoo, esimerkiksi Svenska Dagbladet. 

    Ikävä kyllä tämä näyttää todelta.

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Ainoa hyvä uutinen että Suomessa koronahulluus ei ole maailman huippua.

  • Lakecat

    Vastaa

    Tässä lähes täydellinen esimerkki kuin kuinka ihmiskunta on alkanut taantumaan takaisin apinaksi puuhunsa banaaneja kuorimaan! Ja en satavarmasti tule koskaan maksamaan yhtään sakkoa @MarinSanna:lle!

  • Huumori kunniaan

    Vastaa

    https://is.gd/EJNCRX

    Aina kun joku tulee puhumaan koronarokotusten tarpeellisuudesta ja selittää niiden olevan täysin turvallisia, kannattaa esittää pari napakkaa kysymystä:

    1. Miksi kuolleisuus sitten lähti Suomessa selvään nousuun pian sen jälkeen, kun nämä ”turvalliset” koronarokotteet oli otettu käyttöön?

    2. Miksi Tilastokeskus päätyi lopettamaan kuolleiden määrän viikottaisen tilastoinnin vuoden 2021 jälkeen, eli juuri siinä vaiheessa kun nämä tilastot kertoivat voimakkaan ylikuolleisuuden jatkuvan ja jopa entisestään pahenevan?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi