Macron haluaa kriminalisoida ”valeuutisten” levittämisen

Sananvapaus ja eliitin agendasta poikkeava uutisointi on uhka demokratialle.

Ulkomaat

Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ranskan diktaattori Emmanuel Macron antoi hiljattain lausunnon, missä tämä sanoi, että ”valeuutisia,” eli käytännössä vaihtoehtomedioiden kirjoituksia sosiaalisessa mediassa levittävät tulisi asettaa vastuuseen ja mahdollisesti jopa tuoda oikeuteen.

Pitämässään puheessa Macron varoitti internetin ”misinformaation” ja ”valeuutisten” olevan uhka demokratialle. Hän ehdotti uusia lakeja, jotka sallisivat internet-alustojen, somevaikuttajien ja muiden huomiota verkossa saavien ihmisten asettamisen vastuuseen sanomisistaan journalistien tapaan.

Macron myös toisti länsimaisen eliitin jargonia siitä, että vihamieliset ulkovallat olisivat vaihtoehtomedioiden uutisoinnin takana.

”Länsimaiset demokratiat eivät ole tällä hetkellä tarpeeksi vahvoja kohtaamaan ulkomaisten autoritääristen hallintojärjestelmien rahoittamia propagandatoimijoita, jotka eivät mukaudu vastuullisuuskäytäntöihin ja journalistiseen etiikkaan. Meidän on suojeltava itseämme ulkomaiselta häiriköinniltä.”

Macron käytännössä siis haluaa kriminalisoida vallanpitäjien kanssa eri mieltä olemisen.

Lähde

1984 Emmanuel Macron Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Sananvapaus Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • rellinen

  Vastaa

  Länsimaiden ja omien kansojensa päälle, neuvostotiedustelun oppien mukaisesti paskantava marxilainen roskasakki riekkuu mielipidetyranniansa puolesta ja rakentaa sensurointikonettaan.

 • Eikka

  Vastaa

  Macron on itse uhka demokratialle.

  • Tuula A-M

   Vastaa

   Ihan saatanallinen despootti!
   Ja samanlaisia pahuuden ruumiillistumia on myös Suomen johdossa. Heillä on niitä samoja ajatuksia ja pyrkimyksiä, mutta ovat vain arvioineet ettei sen aika ole ihan vielä joten salaavat perimmäiset ajatuksensa.
   Krista on kylläkin kunnostautunut näkyvimmin despoottityrannina. Järkyttävä persoona. Ei ole ihminen.

  • Poliitikot pitäisi köh

   Vastaa

   Se tietää sen itsekkkin, mutta me ei van oikeen arvata kuinka härskejä kaksinaamaisia valehtelijoita noi pohjimmiltaan on.

  • pää määrää

   Vastaa

   Macron on aivan oikealla asialla, mutta:
   Myös se, että jättää asioista kertomatta on julistettava valeuutiseksi kuten yleuutiset.
   Lisäksi pitää olla riippumaton ryhmä, joka todistaa uutisen valeuutiseksi ennen rankaisutoimia.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Samainen juutalaisen huora käskytti virkakoneiston kohdistamaan äärimmäistä väkivaltaa omaa kansaa kohtaan keltaliivien mielenosoituksissa, joissa kuoli ja loukkaantui vakavasti tavallisia ranskalaisia.

  Ranskalaiset eivät tule koskaan unohtamaan ja hyväksymään tätä murhenäytelmää ja tähän vielä päälle vallitseva koronatyrannia, joka tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa.

  Miltä näyttää Macronin ja hänen mummovaimonsa tulevaisuus? Tuleeko kiire Tel Aviviin?

  • Kardinaali

   Vastaa

   Enää giljotiinit toreille, niin on muodollinenkin demokratia poistettu.

 • Pressa

  Vastaa

  Nyt ollaan asian ytimessä. Vaikka valtiossa on vapaa lehdistö ja sananvapaus niin joku roti on sentään oltava mitä sa kirjoitella mediassa. Energiaa hukataan turhaan misinformaation ja valeuutisten levittelyyn. Onneksi Suomalaiset ovat sen verran sivistynyttä kansaa ja mahdollisuus tarkistaa tieto toisesta paikasta ettei heitä voida sumuttaa kaiken maailman koronavastaisista uutisista. Venäjällähän on tapana kertoa tapahtumista aina 5..6 erilaista totuutta. Suurin osa Venäjän kansasta on saatu sumutettua niin, että he luule nyt, että koko Ukrainan kriisin takana on Nato ja USA, jotka ovat ovat vallanneet Ukrainan ja houkuttelevat maata Natoon. Lisäksi Venäjän kansa pelkää, että Ukraina hyökkää venäjälle. Tällaista tuhoa saadaan aikaan diktatuurimaassa jossa kokoajan levitetään useaa erilaista ”totuutta”. Pahin maa tässä suhteessa on Pohjoiskorea. Tämä oli pitkä alustus, mutta tällaisia siemeniä suomessakin on nähtävissä kaiken maailman höyrypäiden salaliittoreorioiden ja itsestään selvyyksien kieltämisellä ja toitottamisella julkisuuteen. Kyllä hävettää suomen puolesta nuo koronavastaiset marssit. Ihan naurettavaa toimintaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olet kyllä säälittävä trolli.
   Selitäppä houreeksi mrna piikin keksijä, luuletko olevasi häntä viisaampi, olet noita lampaita jotka ottaisi vaikka syanidia lihaksiiinsa mikäli sitä valtamedia ja thl mainostaisi, olette kyllä säälittäviä.

   • Pressa

    Vastaa

    Nyt ette ymmärrä edes mikä on trolli. Minäpä selitän Venäjällä on ehkä maailman aktiivisin trollitehdas joka tuottaa ne 5..6 erilaista totuutta tyhmän kansan harhauttamiseksi. Te partsut olette suomessa se trollitehdas. Häpeä ettet tuon verran tiedä. Kusit omaan pesääsi, hah!

    • Viki

     Vastaa

     No selvitä sitten mikä on Naton trollitehdas Suomessa, jonka henkilökunnaalle on annettu täydellinen syytesuoja

     • Pressa

      Ei tarte, enemmisto= älymystö haluaa natoon heti. Luuserit ja elätit haluaa Venäjän diktatuurin siipien alle. RUKI VEER!!

  • Jupi

   Vastaa

   Olet säälittävä. Toivottavasti ei ole liian suuri isku pieneen mieleesi kun totuus paljastuu. Hanki hoitoa, se on ilmaista.

 • Plääh

  Vastaa

  Miksi sitten ei Putinia panna kuriin? Vain oletetut nettipostaukset? Ranska: kommunistimaa jo vuodesta 1789.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Macron on vastenmielinen hahmo, samanlaisia vastenmielisiä naamoja löytyy monesta Euroopan maasta nimekkäiden poliitikkojen joukosta.
  Suurin valheiden ja vihan levittävä on Macron ja hänen kaltaisensa poliitikot.
  Heitä häiritsee, koska vaihtoehtomedioiden kautta se totuus heidän toiminnastaan ja valheistaan leviää suht nopeasti.
  Heillä on selkeä tehtävä, ajaa Eurooppa kaaokseen, tuhota talous ja kiihdyttää rotumuukalaisten tuloa Eurooppaan ja kun eurooppalaiset kansat kritisoivat ja taistelevat tätä kehitystä vastaan, heidät yritetään vaientaa.

 • TT

  Vastaa

  Tämä juutalaisbankstereiden juoksupoika on ollut katastrofi Ranskalle ja Euroopalle heti valtaanastumisestaan lähtien. Samanlainen mätäsäkki on vivutettu valtaan melkein kaikissa Euroopan maissa tai länsimaissa ylipäätänsä. Mediavalta on ollut tässä vivutuksessa tärkeä ase, jolla juutalaisbanksterit ovat kaapanneet länsimaalaiset panttivangeikseen. Ikävä kylä iso osa kansaa on saatu uskomaan median valheisiin. Kommunismi ja alistuminen valhenarratiiveille löyhkää kaikkialla. Jos tapaat tuttavan, saat kuulla, kuinka hän kävi ottamassa kolmannen piikin ja kuinka kuinka hän näin välttää meneillään tai tulossa olevat vakavat tautiaallot, joista uutismedia kertoo. Vointi on kuulemma huono, mutta se olisi paljon huonompi ilman uutta piikkiä. Heikkomielinen kansa on vajonnut Tukholma-syndroomaan, jossa rakastutaan kidnappaajaan ja jopa muututaan tämän agendan uskolliseksi kannattajaksi. Patty Hearst ‑syndroomaksikin sitä voi kutsua.

 • pöh

  Vastaa

  Tarkoittaa siis että koko valtamedia pitää kieltää, jaa niin ei tarkotakkaan kun tässä maailmassa on kaikki väärinpäin. Eli haluaakin oikeasti kriminalisoida totuuden sanomisen.
  Joko siellä globalisteja pelottaa ettei ihan kaikki pa*kapuhe enää uppoakaan ihmisiin?

 • Petri Mäkelä

  Vastaa

  Eikö tota vitun Ranskalaismulkkua saa kukaan ammuttua! 😡😡😡
  Alkaa toi kommunistien päsmäröinti vituttaan sen verran, että olis syytä alkaa pikkuhiljaa miettiin aseellista yhteenottoa kommareiden kanssa!!
  Kaikki punikit matalaksi ja sen jälkeen maailma on parempi paikka elää 😈👊🏻👊🏻

  • A.A.

   Vastaa

   Mitä se auttaa? Siellä on seuraavana päivänä 200 uutta jo jonossa virkaan.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Macronin kanssa kerrankin samaa mieltä. Täyttä länsivastaista paskaa suoltava valemedia kuriin. Euroopassa ja etenkään Suomessa ei olla totuttu siihen, että erilaisia valheita vedetään hatusta ja niillä lyödään länsimaita kuin vierasta sikaa. Vain kaikkein tyhmimmät tai eniten sekaisin olevat uskovat MV lehden tasoiseen valemediaan.

  • Aloita itsestäsi

   Vastaa

   Sössön sössön.

  • 63

   Vastaa

   Jotain mistä aloittaa jos kerran on elänyt yhden tahon tynnyrissä.
   Ole hyvä https://avoin.media/2021/03/01/tietovuoto-reuters-bbc-ja-bellingcat-brittihallituksen-venaja-vastaisissa-salaoperaatioissa/

   • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    USA ja Britit vakoilee Venäjää ja Venäjä vakoilee kumpaakin. Ketä järkyttyy? Tutustu huviksesi, miten Venäjä on vakoillut Suomea ja ohjannut Suomen politiikkaa erittäin rumin keinoin monta vuosikymmentä. Tietoa kyllä löytyy jos kiinnostaa. 

    Valemedioita ohjataan idästä, vaikka Venäjän oligarkkien rahaa kumartavat silovikki-kirjoittajat muuta väittävät. Valtamedian vastustaminen ei tarkoita länttä patologisesti vihaavan roskapropagandan uskomista muille kuin itsenäiseen ajatteluun kykenemättömille raivopäille.

 • Keimo

  Vastaa

  YouTubessahan voi nyt ilmiantaa viestejä ”misinformaatiosta” myös, huomasin juuri. Lienee melko väljä käsite, mutta varmaankin koskee vain COHIV-juttuja enimmäkseen, luulisin.

 • Vihaan kommunismia

  Vastaa

  Mitä hyvää näet tässä nykyisessa virallisessa länsimaisessa touhussa? Onko Eurooppa ja muut länsimaat parempia vuonna 2030??

 • Samaa haluaisin

  Vastaa

  Oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Asian järjestäminen vaan on hieman hankalaa:) Mutta jos sellainen tulee niin olen kyllä heti vapaaehtoisena.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja sinulle oma valtamedia kertoo totuuden Ukrainasta, Amerikasta ja EU-sta? Miksi sitten luet tämän lehden uutisia, haukkuisit välillä omia, samanlaisia kuin Macron

 • Valta pysyy eliitillä

  Vastaa

  Ranskan presidentinvaalien toisella kierroksella nähdään kaksi Bildenbergin jäsentä. Jku Emmanuel Macron ja sitten Valérie Pécresse.

  Molemmat ”nuoria johtajia” (young leaders). No, katsotaan miten käy. Macronille on huudettu ja vaadittu eroa. Mennäänkö ojasta allikkoon Valierien kanssa.

  https://www.breizh-info.com/2021/12/11/176000/deux-bilderberg-au-second-tour-lagora/

 • juha II

  Vastaa

  Macron ITSE joutaa giljotiiniin!!!
  Ja kas. Maailma on heti parempi paikka elää ja jopa sa kuollakin rauhassa silloin kun ”tiimalasin” hiekka on valunut loppuun. Eipä olisi uskonut, että vm. olisi joskus ylellisyyttä suurinta!

  Narsistinen psykopaatti narsisti, jolla on freudilaista kieroutuneisuutta wanhpoihin opettajattariin!!!

 • Anni

  Vastaa

  Kuka päättää mikä on oikea uutinen ja mikä valeuutinen?
  Mikä on sananvapaus? Onko se sitä, että joku sanoo, mitä saa sanoa?

 • Tomppa

  Vastaa

  Macron on Maailman talousfoorumin groomaama nuori eurooppalainen johtaja, joten jälki on sen näköistä. Suomalaisista ministereistä nykyisiä groomauskoululaisia ovat Sanna Marin ja Annika Saarikko. Aikaisempia suomalaisia nuoria eurooppalaisia johtajia olivat Jyrki Katainen ja Alexander Stubb.

 • Sekopäistä menoa

  Vastaa

  Kai tämä sama kohta tulee Suomeenkin, sitten tosin joutuu Hesarinkin lakkauttamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi