Skotlannin suurin sanomalehti kysyi lukijoiltaan, tulisiko maahan rakentaa koronakeskitysleirejä

Australiassa on jo moisia keskitysleirejä.

Ulkomaat

Skotlannin suurin sanomalehti, Daily Record, esitti sosiaalisessa mediassa kysymyksen lukijoilleen, että tulisiko maan seurata Australian esimerkkiä, ja rakentaa maahan keskitysleirejä, minne laitettaisiin koronatestissä positiivisen tuloksen saaneet henkilöt, tai koronapositiivisiksi epäillyt?

Kysymys kuului näin: ”Australialaiset vangitaan koronainternointileireille 14 päiväksi, jos he testataan positiivisiksi, tai heitä epäillään positiivisiksi. Tulisiko meidän seurata heidän esimerkkiään?”

Lehden esille tuoma idea kohtasi vahvaa vastustusta sosiaalisessa mediassa ja sen syytettiin ehdottavan ”rikosta ihmiskuntaa vastaan.”

Lähde

Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sosiaalinen media Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näiden leirienkin piti olla vain ”salaliittoteoria”, miksi sekin ”salaliittoteoria” toteutui? Australiasta näemme esimerkin.
  Kannatan tuollaisten leirien pystyttämistä vain sillä ehdolla, jos sinne suljetaan suurin osa nykyisistä poliitikoista…ja pidemmäksi aikaa kuin kahdeksi viikoksi.

 • DTOM

  Vastaa

  Esimerkki kaksoisstandardeista Suomessa:

  Koronarokotteet ovat vaarallisia ja se pyritään salaamaan kansalaisilta!
  Näin se meille uutisoidaan:
  Rokotteet ovat turvallisia ja annos voidaan ylittää moninkertaisesti ilman riskiä
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d4a9473e-09c1-4d81-bc7b-263fce400f54

  Ja tässä on totuus! Finlex 3402021 Laki valtion virkamatkoilla sattuneiden vahinkojen korvaamisesta. Kohdat 4 a ja 4 b on lisätty ja ovat väliaikaisesti voimassa.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2017/20170530?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=340%2F2021
  4 a § Oikeus korvaukseen covid-19-rokotevahingosta
  Virkamiehillä on oikeus saada korvaus virallisen koronarokotteen TODENNÄKÖISESTI aiheuttamasta vammasta.
  4 b § Korvaus covid-19-rokotevahingosta
  Enimmäiskorvaus 4 miljoonaa euroa kullekkin!

  Kuinka suuren korvauksen kansalainen saa, kun rokotehaitta suostutaan vuosien oikeustaistelun jälkeen vihdoin viimein pitkin hampain myöntämään?
  Ehkäpä matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan…

  Koronaan on olemassa myös toimiva lääke, ivermektiini, mutta sitä ei anneta kansalaisille!
  https://www.fimea.fi/-/ema-ei-suosittele-ivermektiinin-kayttoa-covid-19-taudin-hoitoon-tai-ennaltaehkaisyyn

  Yksi esimerkki ivermektiinin toimivuudesta
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/79419364–3073-4bc1-90b8-acaa71dc74ef

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”… Australialaiset vangitaan koronainternointileireille 14 päiväksi, jos he testataan positiivisiksi, tai heitä epäillään positiivisiksi”

  Kuulostaa vaaralliselta ja sitä se onkin. Sitä voi sopivasti epäillä ketä vaan. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa naapurit epäilevät toisiaan. Joku viranomainen voi epäillä varmuuden vuoksi. Ehkä sellainen viranomainen, joka ei tehnyt yhtään epäilyilmoitusta muuttuu itse epäillyksi. Joka ei ilmoita tarpeeksi epäiltyjä, on vaarassa leimautua sabotööriksi. 

  Kenties tulee ilmiantosivuja ja puhelimia, jonne kansalaiset voisi kertoa epäilyistään. Kaikki ilmoitukset ja ilmoittajat kirjataan tietokantoihin. Jos joku kansalainen ei ole tehnyt yhtään epäilyilmoitusta, tietokone huomaa hänet ja häntä epäillään kulkutautimyönteisyydestä ja kotimaiseksi terroristiksi.

  Olemme menossa kohti yhä tiivimpää dystopiaa. Olemme jo ylittäneet kynnyksen.

 • Anonymous

  Vastaa

  Suomeen ainakin tulisi rakentaa karanteenikeskuksia jos tätä virusta halutaan ikinä saada kuriin? Keinoja: Ensin hätätilalait ja pakkokeinolait käyttöön, valmiuslain käyttöönotto, ihmisten massatestaus välittömästi käyntiin, pahimmat tartunta-alueet eristetään poliisin ja armeijan avulla, luodaan armeijan ja terveysviranomaisten luomia karanteenialueita, joissa on armeijan ja poliisin tarkistuspisteet joissa skannataan koronapassit ja jokainen viruksen varalta, karanteenikeskuksien luominen ympäri maata jonne virukselle positiiviset viedään viranomaisten hoitoon kunnes ovat saaneet negatiivisen testituloksen. Droneja, valvontakameroita, poliisin tarkistuspisteitä joka puolelle. Pidätyskeskuksia minne vietäisiin koronadenialistit ja valeuutisten levittäjät. Heitä voitaisiin nöyryyttää julkisesti kaduilla viemällä heitä häpeämarsseille. Massiivinen testaa, jäljitä, eristä tekniikka käyttöön. Armeija kaduille. Maskipakko joka puolelle maata, vähintään FFP2 tason maskivaatimus. Iso lockdown eli vain apteekit ja välttämättömät ruokakaupat auki. Kaikki muut suljetaan, koulut etäopetukseen. Myös ihmisten kauppakäynnit 1 krt/viikko. Määräysten rikkojia rankaistaan ankarasti. Kaduilla lentävät dronet ja autot missä on megafonit toistavat: ”Me pidämme teidät turvassa. Ilmoita epäilyttävästä toiminnasta tai mahdollisista tartunnan saaneista viranomaisille. Pysy kotona, ota rokote, pysy turvassa.”
  Mitä? eikös kuulosta kivalta vai mitä? Tarvitaan kovia keinoja eikä tätä nykyhallituksen munatonta toimintaa

  • rellinen

   Vastaa

   Koronan avulla kohti pohjois-korealaista meininkiä, tuumasi marxilais-kgb:läinen syndikaatti alias täydellistä tyranniaa hamuava sosialistinen internationaali.

  • Tomppa

   Vastaa

   Sinulla ystäväiseni alkaa tuo kuolemanpelkohysteria lipsua jo keskivaikean psykoosin puolelle. Ehkä nyt kannattaisi ainakin muutama päivä olla ilman sitä päivittäistä valtamedian pelkopornoannosta, vaikka ymmärrän, että olet jo ehtinyt kehittää siihen psyykkisen riippuvuuden.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi