Ranskassa paloi vähemmän autoja uudenvuodenaattona koronasulkujen takia

Maassa vallitsevan koronasulkutilan ansiosta Ranskassa paloi uudenvuodenyönä "vain" 874 autoa.

Ulkomaat

Ranskan ei-valkoisella väestöllä on ollut jo vuosikaudet tapana polttaa parkkeerattuja autoja uudenvuodenaattona, mutta tällä kertaa maa pääsi vähemmällä rotumuukalaisten poltettua ”vain” 874 autoa maanlaajuisesti.

Maan sisäministeri Gerald Darmanin oli tiedottanut tyytyväisenä Twitterissä, että poltettujen autoja määrässä oli huomattava lasku verrattuna vuoden 2019 uudenvuodenyöhön, jolloin poltettiin 1316 autoa. Määrän laskun syyksi oletetaan maassa vallitsevaa koronasulkutilaa.

Autojen polttamisen perinne alkoi Ranskassa jo 1990-luvulla ”köyhien” asuinalueilla. Media uutisoi ilmiöstä yleisesti ”nuorison” tekemänä asiana, vaikka jokainen vähänkään järjissä oleva ymmärtää, että ilmiön takana ei ole etniset ranskalaiset.

Lähde

Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuurisuus Poliittiset viholliset Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Tuhopoltto Twitter Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Vahingonteko Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ranska tarvitsee uuden vallankumouksen.

 • juha II

  Vastaa

  Ilmiö on kaiketi kaikkein kahjopäisimpien mielestä ”hyvin huolestuttava”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi