Rokottamattomat vuoristopelastajat eivät saa enää tehdä työtään Itävallassa

Rokotefanaatikot voivat huokaista helpotuksesta, sillä vaikka kuolisitkin lumivyöryn alla pelastajien resurssipulan takia, et ainakaan sairastu koronaan.

Ulkomaat

Itävallan Kärntenin provinssi kärsii vuoristopelastajien määrän puutteesta provinssin kiellettyä rokottamattomilta pelastajiltaan työnteon, minkä takia heitä on nyt kolmasosa vähemmän.

Yksi rokottamaton pelastustyöntekijä, Jürgen Gross, kertoi että eräs onnettomuuteen joutunut metsätyöntekijä jouduttiin pelastamaan hiljattain, ja vaikka hän olikin tätä lähimpänä oleva pelastaja, hän ei saanut mennä tämän avuksi koska häntä ei ole rokotettu.

Rokotepakkoa kannattava Kärntenin vuoristopelastajien päällikkö Otmar Striednig on keksinyt ”ratkaisuksi” vaikeaan tilanteeseen, että rokottamattomat pelastajat voisivat työskennellä kotonaan tietokoneensa äärellä. On epäselvää, miten lumivyöryn alle jääneitä, tai rotkoon tippuneita ihmisiä pelastetaan tietokoneen näppäimistön edestä.

Lähde

Hyvinvointi Itävalta Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Itävallassa näyttää esiintyvän taipumusta äkkijyrkkiin ratkaisuihin. Maan päättäjillä lienee jokin trauma. Johonkin taidekouluun ne pitäisi laittaa, niin ehkä lopettaisivat panikoinnin ja ihmisten kyykyttämisen.

 • Eikka

  Vastaa

  On päivänselvää ettei työntekijän terveydentilalla tai asiakkaiden/potilaiden turvallisuudella ole mitään merkitystä nykyisin.
  Suomessakin täysin terveiltä estetään lain voimalla työnteko ja sitä myötä palkan saaminen. Mutta kolmasti piikitetty virusta kantava henkilö voi vapaasti levittää tautia työpaikallaan. Eihän tässä touhussa ole mitään järkeä.

  Mikäli viruksen leviämistä haluttaisiin oikeasti estää, niin testaus ennen työvuoroa on paras keino siihen. Hyvälaatuisen kotitestin tarkkuus oikein toteutettuna on yli 96,5 % ja herkkyys 99 %, sitä vastoin kalliin ja aikaa vievän pcr-testin luotettavuus on 95 % luokkaa.
  Olen miettinyt miksei testaamista Suomessakaan haluta tehdä ja ainoa järkevä syy siihen on se, että silloin paljastuisi se kuinka heikon ja lyhytaikaisen suojan rokotus antaa tällä hetkellä. Tällaisen tiedon paljastuminen olisi myrkkyä rokotepakkoa suosiville päättäjille ja STM:n sekä THL:n ”asiantuntijoille”.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Maailmasta on tullut Pahkasikaa. Melkein toivon meteoriitin, oikean pandemian, valkanumouksen, kolmannen maailmansodan tai minkä tahansa lopettavan nykyisen maailman. TEOTWAWKI nyt.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Noi rokotefanaatikot on sen verran retardeja, että tuskin oppivat edes kantapään kautta ja mitä enemmän he saavat niitä piikkejään, näköjään yhä hölmömmäksi touhu muuttuu heidän ajatusmaailmassaan.

 • Anonymous

  Vastaa

  Take the vaccine against SARS-CoV‑2 virus and Say bonjour to the reaper for me or was it other way around, if you dont take the vaccine and you will die. I don’t know anymore. Anyway The reaper shall visit you soon! – Pfizer

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Herää kysymyksiä.

  Siis covid-”rokotteita” ottamattomat eivät saa pelastaa hengenvaarassa olevia. Entä jos pelastettava on ”rokottamaton”. Saako hänet silloin pelastaa. 

  Laajennetaanko tätä käytäntöä kaikkiin hätätilanteisiin. Itävallan logiikan mukaan rokottamaton ei saisi pelastaa veden varaan joutunutta. Silloin rokottamaton ei saa edes heittää pelastusrengasta hukkuvalle. 

  Jos näkee tieliikenteessä onnettomuuden, niin lainkuuliainen rokottamaton itävaltalainen ei soita hätäkeskukseen. Ja kun näin järkeillään, niin ehkä ambulanssiin ei oteta rokottamattomia onnettomuuden uhreja. 

  Covid-epidemia on olemukseltaan joukkohysteriaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi