Transuilu kiihtyy: Meksikon korkein oikeus tunnustaa oikeuden vaihtaa virallisesti syntymäaikaa ”vastaamaan identiteettiä”

Biologinen ikä on joidenkin mielestä vain "sosiaalinen konstruktio," joka ei aina vastaa henkilön identiteettiä.

Ulkomaat

mexico, flag, mexican

Meksikon korkein oikeus on päättänyt, että maan perustuslakiin kuuluva ”perusoikeus henkilökohtaiseen identiteettiin” kattaa myös oikeuden muuttaa syntymäaikaansa virallisissa henkilörekistereissä vastaamaan ”identiteetin mukaista ikää.”

Paul ”stefonknee” Wolscht hylkäsi vaimonsa ja seitsemän lastaan voidakseen elää 6‑vuotiaan tytön elämää.

Oikeus kuitenkin määräsi, että syntymäaikojen muuttamisen salliminen ei kuitenkaan saa ”luoda, muokata tai tukahduttaa oikeuksia tai velvollisuuksia kolmansien osapuolien kustannuksella,” eli oletettavasti ainakaan toistaiseksi itsensä alaikäiseksi ”identifioiva” aikuinen ei voi vaatia esimerkiksi vanhempiensa elättävän hänet. Voi kuitenkin olla, että tulevaisuudessa oikeuden kyseinen linjaus luokitellaan ”transfobiaksi.”

Hollannissa transikäisyyden vaatimus ei mennyt läpi

Vuonna 2018 hollantilainen ”poliittinen provokaattori,” 69-vuotias Emile Ratelband oli itselleen oikeutta muuttaa itsensä valtion kirjoilla 20 vuotta nuoremmaksi, mikä ei silloin mennyt läpi.

”Olemme vapaita ihmisiä nykypäivän Euroopassa ja Amerikassa. Voimme päättää muuttaa nimeämme, tai jos haluamme, myös sukupuoltamme. Minä haluan muutta ikääni. Tuntemukseni kehostani ja mielestäni on, että olen noin 40–45-vuotias,” Ratelband oli kommentoinut.

Todennäköisesti ennen pitkää myös ”transikäisyys” tulee olemaan asia, jonka puolesta kulttuurimarxistit tulevat marssimaan kaduilla.

Lähde

Hollanti Hyvinvointi Kulttuurimarxismi Meksiko Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Teknologia Transut Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Koen olevani konservatiivi ja olen mielestäni syntynyt v. 1928. En joutunut sotiin ja koin aktiivivuosinani Suomen maan parhaan nousukauden ajat 1950-luvulta 80-luvun lopulle asti. Pääsin eläkkeelle 90-luvulla ja vietin eläkepäiväni rauhallisesti piilopirtti-huvilallani. En tiedä, mitä on monikulttuuri, en ole nähnyt ”matuja”, en LGBT-sekoilua enkä ole kuullut pihaustaan mistään koronasta. Kuolin äskettäin ja Taivaan portilla Pietari onnitteli minua erinomaisesti ajoitetusta elämästä.

 • Snif

  Vastaa

  Jiisus perkele mitä hulluutta, muutasivat lain niin että kaikki nuo pääsäiraat olisi iältään alkioita eli nuo voidaan hävittää abortilla.

 • Me halutaan olla kekkereitä

  Vastaa

  Voispa vaihtaa rotuakin kekkeriks. Tekis vaan imotuksen viranomaisille ja sossun luukut aukenee. Ne on kuin taivaan portit kekkereille.

 • Ilmari

  Vastaa

  Ratelband oli nimenomaan provokaattori. Hän teki hakemuksen ikänsä muuttamisesta luonnollisesti käsittäen, että se voi mennä läpi. Hän halusi esittää vastalauseen sille, että jos ikää ei saa muuttaa niin miksi sukupuolen saa. Kaikki järkevät ihmiset tietävät, että kummankin muuttaminen on mahdotonta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nyt sitten meksikolaisiin eivät vaikuta lainsäädännössä olevat ikärajat, jos vaivautuu muuttamaan ikänsä. Suomessa sama merkitsisi, että asevelvollisuudelta voisi välttyä ilmoittamalla olevansa yli 30 vuotias. Ajokorttia uusittaessa vanhemman henkilön kannattaisi ilmoittaa ikä reilusti alhaisemmaksi kuin 65 vuotta. Joku rikoksesta kiinnijäänyt voisi ilmoittaa iäkseen alle 15 vuotta. Ei voitaisi tuomita. Vankilassa istuvan kannattaisi huomata olevansa vaikkapa 12 vuotias, joten pääsisi vapauteen heti.

  Mutta entäs ne, joilla on paljon velkoja ja sitoumuksia. Niistä voisi vapautua, jos henkilöllisyyttä voisi vaihtaa ilmoituksella. Jos ottaa uuden henkilöllisyyden, niin entisen henkilöllisyyden rasitteet eivät periydy uudelle henkilöllisyydelle. Ehkä seuraava hullutus onkin henkilöllisyyden vaihto.

 • Salomon

  Vastaa

  Eiks toi ole Timo Soini. Kattokaa tota olentoo! Soini!

 • vvv

  Vastaa

  Sama tänne, kiitos! Pääsenkin eläkkeelle vähän aikaisemmin kuin luulin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  mexico, flag, mexican