Kanadalaisprovinssi sallii rokottamattomilta pääsyn estämisen ruokakauppoihin

"Ei rokotetta, ei ruokaa."

Ulkomaat

New Brunswickin terveystyranni Dorothy Shephard.

Kanadan New Brunswickin provinssin ruokakaupoille on terveysministerin toimesta annettu oikeus halutessaan estää rokottamattomilta pääsyn ruokaostoksille.

Uusi linjaus on osa New Brunswickin terveysministeri Dorothy Shephardin ”talvitoimintasuunnitelmaa,” mikä antaa ruokakaupoille ja kauppakeskuksille vaihtoehdoksi joko valvoa fyysisen etäisyyden pitämisen sääntöjä tiloissaan tai vaatia asiakkailtaan koronapassin esittämistä päästääkseen kaupan tiloihin.

Aiemmin Latvia ja Saksan Hessen-osavaltio ovat kieltäneet rokottamattomilta pääsyn supermarketteihin. Kanadalaisprovinssi vie asian astetta pitemmälle kieltäessään rokottamattomilta pääsyn ylipäätään ruokakauppoihin, mikä ilmiönä todennäköisesti tulee leviämään ennen pitkää muihinkin maihin jos kansa hyväksyy tämän kapinoimatta.

Lähde

Kanada Koronavirus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Jos olisi kovinkin tappava kulkutauti ja siihen sitten rokote, joka siis estäisi taudin saamisen ja tartuttamisen, niin olisi jotenkin ymmärrettävää.
  Nythän tää kaikki on täysin hullua, jos et ota rokotetta joka ei auta mitään, niin kuole sitten nälkään.

  • nimellinen

   Vastaa

   Noinhan se menee. Jos et ota merkkiä oikeaan käteesi tai otsaan, et voi myydä etkä ostaa. Nyt eletään ilmestyskirjojen aikaa.
   Ihmiset vaan uskoo kokoajan että aina se seuraava piikki tuo vapauden…vitun paskat. Seuraava on se laastarimalli joka laitetaan sun otsaan tai käsivarteen jolla voit avata esim. kaupan kylmätuoteovet…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos tuohon mennään, niin siinä tapauksessa porukalla on täysi oikeus mennä sinne ruokakauppaan vaikka väkisin, jos maksu ostoksista ei kelpaa ilman passia, niin sitten ne ruoat on varmaan ilmaisia. Tämä show ei pääty ennen kuin iso osa kansasta älyää lopettaa tämän.
  Monikansalliset jutkulääkeyhtiöt ovat keksineet sellaisen miljardibisneksen tästä ”pandemiasta”, luuletteko että tuottoisaa bisnestä noin vain lopetetaan?

  • pää määrää

   Vastaa

   Pfizer ja BioNTech pyrkivät valmistamaan 3 miljardia iskua tänä vuonna ja 4 miljardia ensi vuonna. He veloittaa nyt EU:lta 19,50 euroa iskua kohden. (Guardian)
   Kysymys EU kohdalla on 140 miljardista eurosta. No eihän se nuppia kohti tee kuin 280 € ja valtio maksaa sen verottamalla. Suomen osuus 1,5 miljardia.
   Jos 140 miljardista jaetaan lahjuksina 2%, 1000 EU päättäjää saa keskimäärin 2 800 000 euroa. Hillotolpat ovat haluttavia.

 • Rampe

  Vastaa

  Sairasta, niin sairasta.

  Seuravaksi kiinniottoja ja julkiset teloitukset?

 • Ja rotumääritelmä on...?

  Vastaa

  Ei paljon yllätä. Tyypillinen kasarien ”päärynäpää”. Hiusraja lähes korvasta korvaan, suippokorvat ilman korvanlehtiä (siksi ne yleensä käyttää korvakoruja), ei poskipätä ja kunnon koukkunokka.

 • Juutalaisten juonia

  Vastaa

  Onneksi Saksassakin on noustu tätä juutalaisten tekemää holokaustia vastaan:

  https://www.nordbayern.de/region/neumarkt/erneute-impfgegner-demo-in-neumarkt‑1.11623619

 • Tomppa

  Vastaa

  Jos koronajoukkohysteria etenee Suomessa vielä pahemmaksi, näitä rajoituksia aletaan ottaa käyttöön Suomessakin. Jo nyt rokottamattomilta ja koronapassittomilta estetään pääsy ilta- ja yöravintoloihin sekä sisätiloissa järjestettäviin yleisötapahtumiin. Mutta kun ruokakauppoihin on vähän välttämätöntä päästä. Syömättä kun ei elä kovinkaan pitkään. Vai aikooko viranomainen ryhtyä toimittamaan rokottamattomille ruokaostokset kotiin? Tuskinpa sentään. Rokottamattomat on helpompi koota leireille tai tiettyihin kaupunginosiin eristyksiin (vrt. juutalaisten ghetot).
  Kaikessa tässä joukkohysteriassa ja ‑psykoosissa paljastuu, että nämä rajoituksia määräävät tahot ovat aina pääosin naisia (joitakin naismaisia miesoletettujakin joukossa tosin on), jotka tunnetusti ovat taipuvaisia hysteriaan ja menemään tunteet (ja perse) edellä. Eikä tämä ole mitään naisvihaa, vaan kylmä tosiasia.

 • Pah

  Vastaa

  Auschwitzista selviytynyt kertoo miten ihmisten erottelu alkoi silloin viimeksi … https://oikeamedia.com/o1-170917

  Näille natsien ajamille natsipasseille pitää pistää hanttiin! Terveysperusteinen apartheid ei kertakaikkiaan käy! Ei ikinä enää uudestaan! Ei mistään hinnasta!! 

  Ei vaikka terveysalan inkvisiittorit yhdessä politiikkojen ja median kanssa toteuttavat vain isäntiensä agendaa. 

  Ei parane unohtaa että maailman kaksi suurinta omaisuudenhoitoyhtiötä BlackRock ja Vanguard omistavat suurelta osin Big Pharman ja valtamedian joten jälki on sitten tietenkin tämän näköistä. 

  BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken muun, mitä voit ajatella. Kaiken kaikkiaan he omistavat 1600 amerikkalaista yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli 9,1 biljoonaa (biljoona on 10 potenssiin 12) dollaria. – Kun siihen lasketaan mukaan maailman kolmanneksi suurin omistaja, State Street, niiden yhteenlaskettu omistus kattaa lähes 90 prosenttia kaikista S&P 500 ‑yrityksistä.

  Vanguard on BlackRockin suurin osakkeenomistaja. Toisaalta Vanguardilla itsessään on ainutlaatuinen rakenne, joka tekee sen omistajuudesta vaikeampaa erottaa, mutta monet maailman vanhimmista ja rikkaimmista perheistä voidaan liittää Vanguardin rahastoihin.

  Sitäpaitsi: ”Jos olet kolminkertaisesti rokotettu virusta vastaan, jonka eloonjäämisprosentti on yli 99,5 %, mutta haluat silti riistää muilta ihmisiltä heidän vapaudensa ja ihmisoikeutensa, jotta ”tuntisit olosi turvalliseksi”, sinulla on vakava ongelma.”

  ”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.

  Ja muistetaan vielä että: Kokeellisen ”rokotteen” valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan. Hallituksella ei myöskään ole vastuuta, piikittäjä ei myöskään kanna vastuuta, mutta sinä olet vastuuton jos et suostu ottamaan kyseistä kokeellista piikkiä josta kukaan muu ei suostu ottamaan vastuuta, vaan ainoastaan rahasi.

  Hieno juttu että edes jotkut ovat tajunneet että ”ihminen joka vaihtaa vapauden hänelle tarjottuun turvallisuuteen, ei ole ansainnut kumpaakaan ja tulee menettämään ne molemmat”.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Vau. Oikein ”holokaustiselviytyjä”. Todella uskottavaa. ”Natseja siellä ja täällä. Rokote erottelua. Apua nyt ne vie rokottamattomat keskitysleireille!” Hyvä idea kuten myös koronapassin laajentaminen työpaikoille ja eri yhteiskunnan aloille.

   • Nimetön

    Vastaa

    Hyvät argumentit bro

 • juha II

  Vastaa

  Nämä tarkoitukselliset ”tuulenhalkoja” ‑valtiot totalitarismissaan ovat tärkeitä nk. muille ”länsimaille”, jotka voivat näin peesata kuin pikkulapset sanomalla: ”Kaikilla luokkakavereillakin on jo sellainen!”

  Toki koko ”koronakäsikirjoitus” on laadittu globalisti-kommunistien NWO hengessä jo vuosikymmeniä sitten ellei jopa satoja.

  Mustasurma tappoi Euroopassa valtaosan sen väestöä niin, että vei kokonaiset 200-vuotta ennen kuin väestömäärä palautui ennalleen. Eikä tuolloin totisesti kuninkaiden viestintuojien tarvinnut laukata hevosillaan kuuluttamassa mustansurman kauheitta ja surmaavuutta. Se kyllä tuli varsin selväksi kaikille, vaikka itse kuninkaan virassa ollut olisi itsekin kuollut tautiin kesken viran toimituksen. Mätä liha haisi ja seudut olivat täynnä paiseisia ruumiita, joita kaiketi kaikkemn vahva vatsaisimmat linnut hakkasivat kelvollisimpia paloja unohtamatta muita metsän eläimiä!

 • Salomon

  Vastaa

  Miten vittu! Siis vittu oikeesti! Aina kun joku lettuliisa laukoo jotain ihan helvetin sekopäistä, on kyseisestä henkilöstä erotettavissa tiettyjä piirteitä.. vai alkaako mulla rallattaa joulun alla, ja nään noita saatanan kätyreitä yhtenään

 • DTOM

  Vastaa

  WEFin lakeijat ajavat pakkotoimia myös Suomeen. Olemme vastaavassa tilanteessa mahdollisesti jo tulevana vuonna

  Suunnitelma on tehty jo vuosikymmeniä sitten, lukekaa tästä, jos teille ei vielä ole selvinnyt mistä tässä on kyse:
  https://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html?_ga=2.174876194.1006389435.1638658226–346964864.1627224119

  Ja edelleen mikä kaiken tarkoitus on. Valta ja hallinta!
  https://www.henrymakow.com/2021/12/jacob-rothschild-lifts-the-veil.html?_ga=2.140798514.1006389435.1638658226–346964864.1627224119

  Loppukevennykseksi vielä valtamedian ”uutinen” sarjarokottautujasta
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008469909.html

  Tämä toimii hyvänä esimerkkinä valtamedian propagandasta ja valeuutisesta. Jo 400 buranankin ottaminen 10x annoksella on hengenvaarallista. Minkään lääkkeen tai rokotteen annostelua ei voi ylittää ilman vakavia haittavaikutuksia.

 • Tomppa

  Vastaa

  ”We will find something or cause it, a pandemic that targets certain people, a real economic crisis or not, a virus that will affect the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and the stupid will believe it and ask to be treated.”
  – Jacques Atalli 1981
  Tässähän se on kerrottu suoraan: kehitetään virus, joka tarttuu erityisesti tiettyihin ihmisiin (geneettisesti kartoitettu ryhmä). Heikot alistuvat hoitokeinoihin (rokotteet) ja pelokkkaat ja typerät uskovat niihin ja pyytävät tulla hoidetuksi (rokotetuiksi).
  Niin kuin on nähty, valtamediassa nämä pelokkaat ja typerät ihmiset vaativat rokottamattomille pakkorokotteita tai eristämistä muusta yhteiskunnasta päivittäin. He ovat myös valmiita ottamaan kaikki mahdolliset rokotteet ja pillerit ”suojautuakseen” taudilta. Valtamedia puolestaan käyttää näitä pelokkaita ja typeriä ihmisiä ajamaan kaiken kattavaa pakollista rokoteohjelmaa.
  Ilmeisesti muutamia vuosia sitten yleisesti saataville tulleita geenitestejä on käytetty hyödyksi viruksen kehittelyssä, jotta se saadaan suurella todennäköisyydellä tarttumaan tietynlaisen genetiikan omaaviin ihmisiin. Atallin omana esimerkkinä ovat ”hyödyttömät” vanhukset ja lihavat ihmiset, jotka eivät hänen mukaansa ole tarpeeksi tuottavia yhteiskunnan jäseniä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi