Kanadan ääriliberaali pääministeri aikoo kieltää kokonaan homojenparantamisterapian

Homoille ei anneta edes mahdollisuutta parantua sairaudestaan vaikka he itse haluaisivat sitä.

Ulkomaat

Justin Trudeau ei saa homoilusta kyllikseen.

Pääministeri Justin Trudeaun johtama Kanadan liberaalipuolue on tehnyt eduskuntaan lakialoitteen, millä he pyrkivät kieltämään kaiken terapian, millä pyritään tekemään homoista heteroja. Lakia rikkovat voidaan tuomita viideksi vuodeksi vankilaan.

C‑4 nimeä kantavaa aloitetta on sanottu liberaalipuolueen toimesta ”kaikenkattavaksi” ja se tekeekin käännytysterapian ohella myös sen mainostamisen laittomaksi, sekä lisäksi kriminalisoi myös alaikäisen viemisen ulkomaille käännytysterapiaa varten.

Aloite myös laajentaa ”käännytysterapian” määritelmän sisältämään: ”Kaikki toimet, hoidot ja palvelut, joiden tarkoitus on muuttaa henkilön seksuaalinen suuntautuminen heteroseksuaaliksi, muuttaa henkilön sukupuoli-identiteetti cis-sukupuoliseksi, muuttaa henkilön sukupuolen ilmaisua niin, että se mukailee henkilön synnynnäistä sukupuolta, tukahduttaa henkilön ei-cis sukupuoli-identiteetti, tai tukahduttaa henkilön sukupuolta niin, että se ei vastaa henkilön synnynnäistä sukupuolta.”

Laki siis tulee kieltämään yritykset käännyttää homoja heteroiksi, mutta ei tietenkään heterojen käännyttämistä homoiksi.

Lähde

CIS Homolobby Justin Trudeau Kanada Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit rakentavat paratiisinsa siten, että kieltävät kaiken, mistä eivät pidä ja pakottavat ihmiset sanktioiden uhalla sellaiseen, mistä itse pitävät. Kommunismi on ihmiskunnan saastaisin ja vaarallisin syöpä ja nyt se on löytänyt kumppanikseen toisen syöpälajin eli sodomian. En usko, että meillä on sivilisaationa enää paljonkaan aikaa jäljellä.

 • just joo

  Vastaa

  Natsijohtaja Himmler kutsui kymmeniä lottia matkoille, joista on tähän saakka tiedetty vähän –
  Jenna Saarenketo pääsi jäljille arkistolöytöjen perusteella

  Yle on itsenäisyyspäivänä leipomassa Suomen lotista nazeja

 • just joo

  Vastaa

  Siis melkein H hetkenä

  maanantai, 6. joulukuuta
  Suomen itsenäisyyspäivä 2021

  TAHDIKASTA** EI POLIITISTA **

  YLEN VIHER VASURI JOURNALISTIN PROPAGANDA TOIMITAA

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Venäjä taitaa olla harvoja maita joissa kiihottaminen homouteen kielletty. Kanada niitä maita joissa kiihottaminen heteroksi kielletään.

 • Tekijämies

  Vastaa

  myös Suomessa eheytyshoidot halutaan kriminalisoida suvakkien toimesta.

 • Minä

  Vastaa

  Aika outoa, jos homolle tai muulle eksyneelle ei haluta sallia pyrkimystä löytää hetero itsestään.

  Mitä se asia millekään poliitikoille kuuluu laikaan? Jokohan kieltävät homoa pohtimasta, että olenkohan sittenkään homo. Tai transhenkilöä pohtimasta, että olenkohan sittenkään transu? Vielä saa pohtia, mutta kukaan ei saa auttaa siinä pohdinnassa, vaikka henkilö sitä itse haluaisi.

  Poliitikot päättävät siis, että harhautunutta ei saa auttaa. Aika julmaa ideologiaa. Ja sanovat sitä sivstyneeksi edistykseksi. Niinhän kaikki diktaturiat sanovat itsestään.

 • Luftwaffe Experten

  Vastaa

  Justin Trudeau, tuo kommunisti Fidel Castron äpärä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Laki hyväksytiin yksimielisesti parlamentissa (House of Commons)
  Bill C‑4, a ban on conversion therapy, passes in the House with unanimous consent
  https://globalnews.ca/video/8417704/bill-c-4-a-ban-on-conversion-therapy-passes-in-the-house-with-unanimous-consent/

  Tässä linkki lakitekstiin Kanadan parlamentin sivuilla :
  https://www.parl.ca/DocumentViewer/en/44–1/bill/C‑4/third-reading

  Eipä tee mieli muuttaa Kanadaan. Maan asioista päättävä väestön osa lienee sairastunut jonkinlaiseen itsetuhoon johtavaan joukkomielisairauteen.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Jatkan hieman aiheesta. Laki tulee voimaan 30 päivän sisällä kuninkaallisen hyväksynnän jälkeen. Siis kuningatar tai kenraalikuvernööri hyväksyy. Toivottavasti hovi viivyttelee ja jättää hyväksymättä.

   Laissa on hyvin tulkinnanvarainen pykälä:
   320.‍103 Everyone who knowingly promotes or advertises conversion therapy is

   Tämä voidaan tulkita siten, että jos erehdyt kirjoittamaan tai ääneen sanomaan, että homoja ja lesboja voidaan parantaa, niin linnaa tulee. Kun tällainen lakiteksti pääsee läpi, niin mielessä käy, onko parlamentissä oltu hereillä. Otaksun, että kanadalaiset ovat valtamedian aivopesemiä ja tilanne on niin paha, että fiksuimmat pitävät suunsa kiinni.

   Tässä linkki kenraalikuvernöörin sivustolle.
   https://www.gg.ca/en

   Ei vakuuta. Ja entä viimeinen toivo, kuningatar. Hän lienee jo hyvin heikko. Laki on tuotu sopivaan aikaan. Tarvitaan vain hulluista ja pelkureista koostuva parlamentti ja heikko kuningashuone.

 • Reiska

  Vastaa

  Suomessa asia oli esillä jo monta vuotta sitten, mutten muista, kriminalisoitiinko eheytyshoito silloin. Siihen aikaan oli olemassa eheytysyhdistys Aslan, jonka kautta moni homo pääsi irti sairaudestaan. Myöhemmin se lakkautettiin, mutta tilalle perustettiin toinen yhdistys eri nimellä. Eheytyshoitoa on siis vieläkin saatavissa, jos osaa hakea.

 • Late

  Vastaa

  Onkohan tolla mielisairaalla mulkerolla lapsia? Vois ton mieli muuttua kun oma ooika olis olohuoneessa ton silmien eessä perse pystyssä ripulit reisiä valuen nahkahattu päisten karvaisten äijien porattavana. Toisaalta, toi on niin saakelin sekaisin päästään että menis itekkin perse orjaks

 • Ilmari

  Vastaa

  Ei ole kriminalisoitu Suomessa. Vaatimuksia on kyllä esitetty. 

  Asian on nykyään Elävät vedet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi