Italia: Perjantaista eteenpäin rokottamattomille ei saa maksaa palkkaa

Kyse ei edelleenkään ole varsinaisesta pakosta, vaan "vapaasta valinnasta" ottaa kokeellinen rokote.

Ulkomaat

Italialainen koronadiktatuuri näyttää mallia muille Euroopan maille, miten ihmisiä tullaan pakottamaan koronarokotepiikille. Maassa ei perjantaista eteenpäin saa maksaa palkkaa rokottamattomille työntekijöille.

Kyse ei edelleenkään ole varsinaisesta pakosta, vaan ”vapaasta valinnasta” ottaa kokeellinen rokote. Rokottamaton ei kuitenkaan saa käytännössä käydä missään, eikä jatkossa edes töissä.

Säännön rikkomisesta voi seurat tuhannen euron sakko työntekijälle sekä työnantajalle. Virallisesti rokottamatonta ei voi erottaa, mikä liittynee sosiaalietuuksien maksamiseen ja siihen kuuluvaan byrokratiaan.

Jo tähän mennessä Italiassa rokotuspakko on koskenut terveydenhuollon ja armeijan henkilökuntaa, palomiehiä ja opettajia.

Maassa nähtiin viime viikonloppuna laajoja protesteja rokotuksia vastaan. Osa mielenosoituksista johti mellakoihin. Myös tunnettuja kansallismielisiä aktivisteja pidätettiin mellakoiden yhteydessä.

Lähde: Yle

Italia Koronarajoitukset Koronavirus Mielenosoitus Poliisi Politiikka Protesti Rokotepassi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Suomessa hölmöt propaganda median kanssa iloitsee, ”nyt voi turvallisesti bailata aamuun asti”.
  Koronahuijauksen aikana on kyllä huomannut että suuri osa ihmisistä on sekä tyhmiä että laiskoja. Eivät jaksa ottaa asioista itse selvää tuijottavat jotain BB:tä telkkarista ja uskovat kaiken mitä mätämedia sanoo.

 • Sano mua upseeriks

  Vastaa

  …ja mitäs tekee Italia jos työpaikoilta jää puuttumaan satoja tuhansia työläisiä? Valtion verotulot sakkaa kun ei polttoaineet kulu ja ruokaloista puuttuu väkeä. 

  No, ne nyt kuitenkin pyytää EU:lta kriisiapua ja Manna Sarin ”Helsinskistä” antaa taas.

 • Delhin Lentomatto kptn.

  Vastaa

  Sannamarin lähettää(omia rahojaan) italiaanoille 6600000000€ ja luulee että suomalaiset maksaa. Ei maksa. Sannan henk.koht. lahjoitus. Ei ollut suomalaisten hyväksyntää eikä ollut eu:n lakien/sääntöjen mukaista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun koronapassia suunniteltiin matkustamista varten, monet varoittivat, että seuraavaksi sitä tullaan käyttämään kansallisesti maiden sisällä, heitä pidettiin valtamediaa myöten ”salaliittoteoreetikkoina”. Voisiko valtamedia nyt tehdä isot uutisotsikot, että ”salaliittoteoreetikot olivatkin oikeassa”?

  Se on jännä, että koko ”pandemian” ajan nämä samat ihmiset ovat voineet käydä töissä ilman, että mikään tauti laajasti leviää, mutta nyt poliittisella päätöksellä heiltä viedään pois yksi perusoikeus lisää.
  Niin kauan, kun valtamedian propaganda tästä aiheesta uppoa kansaan, mitään muutosta ei tapahdu.
  Ihmisten kannattaisi viettää vapaa-aikansa muutenkin kuin tuijottamalla iltapäivälehtien poliittista propagandaosastoa ja seuraamalla tv:stä rappiollisia viihdeohjelmia.
  Pysähtykää hetkeksi ja katsokaa mitä kaikkea tämän keinotekoisen ”pandemian” varjolla tapahtuu, teiltä viedään pala kerrallaan perusoikeudet ja yksityisyys pois!

 • ASIANTUNTIJA

  Vastaa

  Kyllä nuo rokottamattomat natsit jaksaa toistaa tuota samaa mantraa. Eikö suomessa muka saa riittävästi oikeaa tietoa telkkarista. Tietenkin jos ainoa foorumi mitä lukee on joku Kärkkäisen magneettimedia tai Partisaani niin voi olla että sellaiset ihmiset eivät tiedä reaalimaailmasta mitään. Maapallo on litteä ja kuu on juustoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi