Macron: miljardi euroa laittomien pakolaisten ”ilmaiseen” terveydenhuoltoon

Tutkija Jean-Paul Gourévitchin mukaan laittomat maahanmuuttajat maksavat Ranskalle vuosittain noin 20-25 miljardia euroa.

Ulkomaat

Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ranskan presidentti Emanuel Macron ilmoitti, että Ranskan veronmaksajat lahjoittavat ensi vuonna miljardi euroa laittomien pakolaisten ”ilmaiseen” terveydenhuoltoon. Ilmoitus tulee saman aikaan, kun rokottamattomilta ranskalaisilta estetään pääsy terveydenhuollon piiriin.

Pelkästään viime vuonna lähes 400 000 laitonta maahanmuuttajaa käytti hyväkseen Ranskan tarjoamia ”ilmaisia” terveydenhuoltopalveluja. Keskimääräinen laittoman maahanmuuttajan terveydenhuoltokulu on noin kolmasosan kalliimpaa kuin ranskalaisten vastaava kulu.

Tutkija Jean-Paul Gourévitchin mukaan laittomat maahanmuuttajat maksavat Ranskalle vuosittain noin 20–25 miljardia euroa. Vertailun vuoksi se on lähes puolet Suomen vuosittaisesta valtion budjetista.

Lähde: ReMix

Elintasopakolaisuus Emmanuel Macron Hyvinvointi Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Teknologia Terveydenhuolto Tiede & luonto Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Summa on järkyttävän suuri.
  On aivan käsittämätöntä, että LAITTOMASTI maassa olevat saavat vapaasti tulla ja mennä vieraalla maaperällä, sitten niille tarjotaan vielä terveyspalvelut (ja ties mitä muuta) siihen päälle.

  Ikänsä veroja maksanut ranskalainen ei saa terveyspalveluja, jos ei ole ottanut kyseenalaista rokotetta, mutta laittomasti maahan tullut tunkeutuja saa kaiken tarvitsemansa (varmasti hänen kohdallaan myös rokotusstatuksesta voidaan joustaa).
  Miten tällaiseen tilanteeseen on päädytty ja kuinka kauan Macronin politiikkaa haluavat katsella?

  Ranskan alasajo viime vuosikymmeninä on tapahtunut vauhdilla, katukuva näyttää ihan toisenlaiselta kuin vanhoissa kuvissa, joissa ihmiset jopa näyttivätkin sivistyneeltä. Nykyisin maan suurkaupungit on rotujen sulatusuuni ja meno on sen mukaista.
  Ranskan olisi syytä muuttaa kurssia hyvinkin pikaisesti, muuten maalla ei ole parin- kolmenkymmenen vuoden päästä enää minkäänlaista toivoa.

 • Minä

  Vastaa

  Rokottamattomat ovat maksaneet terveydenhuollosta siinä kuin rokotetutkin. Millä oikeudella jo maksettu palvelu evätään? Saako rahat takaisin?

 • Jååååårma Ållila

  Vastaa

  Ranskan ”presidentti”, joka on ”vaaleilla valittu” ja ”toimii kansansa tahdon mukaan”. Mikään näistä ei pidä paikkaansa, hänellä on tällainen rooli tietokonemanipuloitujen vaalien avulla tehdyssä Kauniit ja Rohkeat-Demokratia 2 – sarjassa. Asioista päättävät Englannin kruunun kaltaiset bittirahaimperiumia pyörittävät monikansalliset firmat, jotka antavat tällekin entisten kuninkaallisten tms jälkeläiselle- tässä tapauksessa Napoleonin suvun jatkajalle ja näyttelijälle ohjeet kuinka toimia.
  Hänen iäkäs ”vaimonsa” ‑uskomatonta että joku tosiaan luulee tätä oikeaksi liitoksi ‑on myös jäljitettävissä näillä keinoin, joku sukulainen näistä piireistä joka esiintyy vaimona.
  Sama pätee Suomeen, jonka eduskuntaan voi päästä vain vapaamuurari, ja jonka ”pääministeri” on ihan saman näköinen kuin Ruotsin kuningashuoneeseen ulkopuolelta tullut Sofia. Mitä lienee tiedustelupalvelujen mielenhallintaohjelmien lapsia jotka asetetaan politiikkarooliin.
  Sitten eduskunnassa kauheasti kiistellään mitä pitäisi tehdä Mannerheimintiellä performanssia pitäville nuorille jotka eivät ymmärrä että ilmastoa manipuloidaan.
  Eduskunnalle annetussa selvityksessä uudesta teknologiasta on kaikenlaisia jippoja internetistä, piikkiteknologiasta, puheen kääntämisestä ja tuottamisesta joita ei kaupasta löydä.
  Eikö ålekin, Sanna. Siksikö puhut maskin takaa..silloin harvoin kun ån aikaa. Förstår du?

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Onhan tämä globalistien politiikka aivan uskomattoman härskiä ja epäoikeudenmukaista. Ranskassa vaikutti pitkään vasemmistolainen älymystö, oli Jean-Paul Sartrea ja vaikka mitä. Maata pidettiin modernin tai postmodernin eurooppalaisen sivistyksen johtomaana. Mutta karu totuus näistä ajoista paljastuu. Vasuriälykköjen touhu oli pelkkää kultturimarxistista saastassa rypemistä ja esilämmittelyä eurooppalaisen sivistysperinteen tuholle.

 • pöh

  Vastaa

  Vasemmisto tosiaan tekee laittomasta laillista.
  Laittomasti maassa olevakaan ei ole laittomasti maassa, vaan hän on paperiton.
  Toki heillä on kyllä ”paperi” joka käskee poistumaan maasta, mutta kuten vasemmistossa yleensäkin niin noudatetaan vain niitä lakeja jotka itselle sopii.

 • Häpeiden häpeä

  Vastaa

  Jo ennen Emmanuelia Ranska oli euroopan velkaisin maa jos se mitattiin euona per asukas. Mutta siitä ei puhuta samaan tapaan kui Kreikan, Espanjan ja Italian veloista. Vaikka Ranska saa EU:lta velkoihinsa nähden yhtä paljon tukaisia.

  No, Emanuel homona aiheuttaa tunteenpurkauksia tavallisissa ranskalaisissa. Ja lisäksi sen honoksi havaittu politiikka jota se ajaa häikäilemättömästi eteenpäin kansan tahdosta välittämättä, saa kansan kiehumaan.

  Juha ”kyllä siinä ihan lyötiin” Sipilän tönäisy ei ole mitään sen häpeän rinnalla että Emmanuel sai avarista korvatillikan. Se oli hapeiden häpeä. Kuten myös se että Emmanuelia heitettiin kananmunalla, joka hamikseni ei edes ikoontunut. Mutta Emmanuel voi olla varma, että tällaiset sponttaanit hävävistykset tulevat kasvamaan. Nähtäväksi jää, heitetäänkö sitä kengällä kuten Bush junioria. Sen semattiikka olisi kaikkein halventavin ”Olet minulle kuin maan tomua”, ”Tallaan sinua kuin maata”, ”En pidä sinua likaa parempana” jne…

  Suomessa ollaan vielä kaukana. On tönäsy ja Colaa. Ne eivt nolaa sillä tavalla kuin kovatillikka tai kananmuna. Tai kakku jota joskus käytettiin kun politikkoa pidettiin ihan pellenä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi