Bidenin kaavailema rokotepakko ei koske maahanmuuttajia tai kongressia

Presidentti myöntää harvoille rokotevapauden "suojavärin" ja eliittiaseman perusteella.

Ulkomaat

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden julisti aiemmin syyskuussa, että yli 100 työntekijää työllistävien yritysten on vaadittava henkilökuntaansa rokottautumaan koronavirusta vastaan, tai alistuttava viikottaisille Covid-19 testeille.

Presidentin määräys koskettaisi ainakin 100 miljoonaa amerikkalaista. Osa republikaanikuvernööreistä kertoi aikovansa selvittää, onko määräys ristiriidassa perustuslain kanssa.

Toisin kuin töissä käyviä amerikkalaisia, pakolliset rokottautumiset ja testit eivät tule koskemaan pidätyskeskuksissa majailevia maahanmuuttajia. Yli 18 prosenttia lähiaikoina rajan ylittäneistä maahanmuuttajaperheista testattiin positiivisiksi koronalle ennen vapautustaan. Noin kolmasosa maahanmuuttajista kertoo kieltäytyvänsä rokotteesta.

Lisäksi Newsweek-lehti kertoi, että kongressin jäsenet ja heidän henkilökuntansa ovat vapautettuja tästä määräyksestä.

Lähde: Free West Media

Hyvinvointi Joe Biden Koronarajoitukset Koronavirus Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  On kyllä omituista, että nuo haluavat vaikka väkisin rokottaa koko kansan, vaikka ovat varmasti tietoisia siitä, että se ei ole toimiva ratkaisu plandemian hoitoon. Siksipä voi vain arvailla, että mitkä ovat todelliset syyt. Hyvyyttä ne syyt eivät ole, koska hyvää ei tarvitse sailailla ja ujuttaa kansalle valehdellen.

  Rokotuksiin pakottamista on sekin, että ihan tunnetuilla lääkkeillä voidaan hoitaa koronaa menestyksekkäästi, mutta se on kielletty useimmissa länsimaissa. Lääkäri, joka poikkeaa ”virallisesta totuudesta” löytää itsensä työttömyyskortistosta hyvin vikkelään.

  Rokotuksiin pakottamista on myös rokotepassi, jonka todellisista syistä ei todennäköisesti kerrota. Ensin on hämyrinä koronapassi, joka sitten muuttuu lopulta kiinalaiseen tapaan sosiaalisten pisteiden passiksi.

  Rokotuksiin, jotka ovat kokeellisia, pakottaminen tai edes painostaminen jollain tavalla on laitonta jopa Nürnbergin sopimuksen mukaan, jolla juurikin haluttiin estää ihmiskokeet, mutta eipä tuo nyt paina paljoa puntarissa, kun viherfasistit ovat saamassa vallankahvasta kiinni.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yhä enemmän vaikuttaa siltä, että päätavoite on enimmäkseen rokottaa valkoinen väestö.
  Normaalisti ollaan niin ”huolissaan” esimerkiksi Afrikan oloista ja sinne ollaan laittamassa jatkuvalla syötöllä kehitysapua ja muuta hoivaa, mutta ketään ei kiinnosta kyseisen maanosan rokotustilanne, tässä touhussa on paljon kysymyksiä herättäviä piirteitä.
  Tätä ”pandemiaa” on nyt markkinoitu joka tuutista ja ihmisiä peloteltu lähes psykoosin partaalle, missähän kohtaa kansa havahtuu, että kaikki ei nyt ihan täsmää…

 • Genocide

  Vastaa

  Eliitti ja heidän tuleva halpatyövoimansa jätetään rokottamatta. Kaikille muille lopetuspiikki.
  ”Depopulation by vaccination”: Best Wishes, Bill Gates

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi