Yhdysvallat: yli 100 hengen yrityksille vastuu työntekijöiden rokotuksista tai viikottaisesta testauksesta

Kyse on Bidenin mukaan "ihmisten suojelemisesta".

Talous

Yhdysvalloissa maan vaalit varastanut presidentin titteliä kantava Joe Biden määräsi yli 100 hengen yritykset vastuuseen työntekijöiden rokotuksista tai vaihtoehtoisesti viikottaisesta testaamisesta. Määräys koskee noin 80 miljoonaa ihmistä.

Lisäksi miljoonilta liittovaltion työntekijöiltä sekä liittovaltiolta korvauksia saavissa sairaaloissa työskenteleviltä vaaditaan täyttä ”rokotussuojaa.” Kyse on Bidenin mukaan ”ihmisten suojelemisesta”:

”Tässä ei ole kyse vapaudesta tai henkilökohtaisesta valinnasta, kyse on itsensä ja ympärillä olevien suojelemisesta. Työkaverien, tärkeiden ja rakkaiden ihmisten suojelemisesta. Suojelemme rokotettuja työntekijöitä rokottamattomilta työntekijöiltä”, hän sanoi.

Vaikka maassa on täysin rokotettu jo yli puolet maan väestöstä, joutuu sairaalaan virallisten tilastojen mukaan 2,5‑kertainen määrä ihmisiä koronan vuoksi kuin mitä vuosi sitten joutui. Rokotteet eivät vielä vuosi sitten olleet saatavilla.

Lähde: Yle

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Biden purra dominion

  Vastaa

  Mikäs vaalit Biden muka varasti kun se reppana ei ees ite tajunnu oliko se presidentin vaaleissa vai missi kisoissa. Pöpi se on silti ja pitäis lopettaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Törkeällä vaalivilpillä varasti presidentinvaalit, kummallisia juttuja oli ääntenlaskussa.

 • Juha

  Vastaa

  Yhdysvaltain perustuslakia (constitution) rikkova ”presidenttihän” on rikollinen. Nürnbergin säännöstöä rikkova ”presidenttihän” on ihmiskunnan vihollinen. Hippokrateen valaa (Primum non nocere) rikkovat ”lääkärithän” ovat puoskareita. 

  Omituinen maailma..

 • Ilmari

  Vastaa

  Tämä yrityksiä koskeva määräys taisi koskea vain yrityksiä jotka tekevät keskushallinolle töitä tai toimittavat palveluita? Eli ei kaikkia yksityisiä yrityksiä?

  On hyvä huomata keitä määräys ei koske: Kongressia ja heidän avustajiaan. Tätä ennen (ja tämän jälkeen) rokotepakon ulkopuolella ovat olleet CDC, WHO ja lääkeyhtiöt kuten Phizeri.

  https://www.zerohedge.com/political/biden-eliminates-testing-opt-out-requiring-all-public-workers-and-contractors-get

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi