”En kadu” – Macronia läpsäissyt kertoo saaneensa satoja tukikirjeitä vankilaan

Ranskan presidentti Emanuel Macronia kesäkuussa läpsäissyt mies vapautui lauantaina vankilasta. Hän kertoo saaneensa vankilaan laajaa tukea ja ettei kadu läpsäisyä.

Ulkomaat

Macronin rankaiseminen tallentui videolle.

”Kyseessä oli vain pieni läpsäisy. Uskon Macronin palautuneen tapahtumasta hyvin. Tuona päivänä tulin haastamaan Macronin. En usko demokratian olevan sitä, että äänestetään kerran viidessä vuodessa henkilöä, joka ei edusta kansaa. Kyse oli poliittisesta teosta. Tekisin sen uudestaan, enkä kadu sitä”, hän kertoi ranskalaismedian haastattelussa.

28-vuotias mies läpsäisi Macronia poskelle kesäkuussa symbolisena tekona. Ranskassa läpsäisy on perinteisesti tapa nöyryyttää toista osapuolta, ja läpsäisyyn tulee vastata tai alistua.

Lähde: RT

Aktivismi Emmanuel Macron Kulttuuri Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Rikos Solidaarisuus Tukikirje Ulkomaat Uutiset Vankeus Vankila Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mika N

  Vastaa

  Vika oli Macronin turvamiehissä.

  – Kun hallitus epäonnistuu, siitä rangaistaan kansaa.

 • jokke

  Vastaa

  https://www.facebook.com/Fc-kormari-108524001469840/
  monikultuurit
  VITOSDIVISIOONAN jalkapallo-ottelu Turussa päättyi sunnuntaina poliisin väliintuloon. FC Komarin ja Kuuvuoren Laakin välinen ottelu Parkinkentällä oli tilanteessa 1–1, kun peli jouduttiin keskeyttämään.
  Ottelun erotuomari antoi punaisen kortin Komarin pelaajalle. Tästä alkoi kotijoukkueen pelaajien voimakas protestointi. Lopulta erotuomari joutui keskeyttämään ottelun, koska koki oman ja pelaajien turvallisuuden uhatuksi. Noin viisi minuuttia peliä jäi pelaamatta.
  TILANNE muuttui väkivaltaiseksi. IS:n tietojen mukaan Komarin pelaajat pyrkivät KuuLan koppiin. Wennerstrand ei halunnut kommentoida tietoa.
  Paikalle jouduttiin soittamaan myös ambulanssi, sillä yksi KuuLan pelaajista kärsi yhteenotossa sairaalahoitoa vaatineita ruhjeita. Hän pääsi illalla sairaalasta kotiin.

 • JabaDabaDuu

  Vastaa

  Nyt joku naisihminen ottaa kopin, miehenä ei kehtaa!

 • Juha

  Vastaa

  Heh. Napoleon kompleksiset globalistit saavat sapiskaa. Ei kannattaisi pyllistellä omalle kansalle.. Ranskassa on joskus historiassa hallitsijan (Louis XVI) pää irroitettu.. pahalle palkaksi tyrannimaisesta käytöksestä.

  • Plääh

   Vastaa

   Tosiasiassa Louis XVI ei ollut lainkaan tyrannimainen. Pikemminkin liian lempeä ja nimenomaan erinäisiä rikollisia kohtaan

 • nonAQ

  Vastaa

  Selviääköhän tämä Sipilän kimppuun nyrkein hyökännyt sakoilla vai saako kakkua?
  Valvonta kameran kuvissa hiukan hipaisi olkapäällä, jäämme seuraamaan onko laki kaikille sama.

  • Helttaheilumaan

   Vastaa

   Ei ole laki kaikille sama, kuten varmasti jo tiesit. Syyllisyys riippuu asemasta, taustoista ja toisaalta vastapuolesta saman mitan mukaan. Toisaalta uhri voi olla syyllinen ja syyllinen uhri saman kaavan mukaan eli riippuen ennen kaikkea vastapuolten välisestä valtadynaamikasta, minkä voi ratkaista esimerkiksi uhristatus tai vaikkapa fyysinen, yhteiskunnallinen tai taloudellinen vaikutusvalta. Suomen vääryydenpitolaitos tuskin tulee yllättämään tässäkään tapauksessa. Kuten on jo aiemmin todettua, alempiarvoiset saa täällä mukiloida vaikka hengiltä, mutta pyhiin lehmiin päin ei sovi henkäistäkään. Ottamatta kuitenkaan varsinaisesti kantaa kyseisen tapauksen syyllisyyskysymyksiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi