Koronapassia vaatineella festivaalilla lähes 5000 koronatartuntaa

Englannissa järjestettiin aikaisemmin tässä kuussa viisi päiväinen festivaali, johon on linkitetty lähes 5000 koronatartuntaa jälkikäteen. Tartuntoja ei olisi pitänyt tulla, sillä festivaali vaati asiakkaita näyttämään koronapassia eli tuoretta negatiivista testiä tai rokotustodistetta.

Ulkomaat

Festivaalille otti osaa noin 50 000 ihmistä, eli noin 10 prosenttia kävijöistä sai tartunnan.

Tämä on loistava esimerkki rokotepassin järjettömyydestä. Mikäli rokotteiden todellinen tarkoitus on estää koronaa leviämästä, ovat ne osoittautuneet toimimattomiksi. Mikäli rokote taas toimisi, olisi passi edelleen hyödytön.

Rokotepassissa ei kuitenkaan ole kyse valtion huolehtimisesta ”tappavan taudin äärellä”, vaan kontrollista ja poliisivaltiokehityksestä. Se on myös tapa painostaa ihmisiä ottamaan kokeellinen lääke, joka tuottaa miljardivoitot sen kauppiaille.

Lähde: New York Post

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Poliisivaltio Rappiokulttuuri Rokotepassi Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Aivan. Kyse on kontrollista ja poliisivaltiokehityksestä.
  Jotenkin absurdia että valtaosa lammaskansaa kannattaa tätä totalitaristista kehitystä. Ei kun piikille..

  • Snif

   Vastaa

   Tuota kannattaa myös persut, joten vielä enemmän ihmetyttää ne lampaat jotka ko puoluetta äänestää, sillä äänestävät tuolloin omaa hautaansa joutumista nopeutetusti.

   • Jupi

    Vastaa

    Jää siis VKK ainoaksi vaihtoehdoksi, eikö niin?

    • Fatwantarkistaja

     Vastaa

     Mä äänestän jatkossa hautaan asti vihreitä, koska persut pedonatottaa ja pakkopassittaa ja mitä vielä.

     P.S. Persut osin ovatkin täysin pers… En tiedä, onko muottiin kopioitu kymmeniä, vaiko satoja ihmisiä, mutta mitään ratkaisua nämä eivät koskaan tarjoa, kunhan et äänestä persua. Eihän hajottaja voi omaa kantaansa paljastaa, ei se niin hölmö ole.

  • Tehokas levitystapa

   Vastaa

   Tämähän oli kätevää. Annettiin porukan ryypiskellä, naiskennella ja hyppiä tasajalkaa viiden päivän ajan. Sen aikana saatii keksi kertaa rokotettujen keskuudessa leviämään tämä flunssa tehokkaasti. Sen jälkeen sitten vaaditaan näille kaikille kolmatta rokotetta joka ei ehkä vahvistakkaan immuniteettia vaan heikentää sitä entisestään.

   Katselin tässä naapuria joka sai toisen rokotteen ja on ollut usemman päivän kumeessa. Työkaverin iäkäs äiti otti myös rokotteen ja oli kaksi viikkoa kuumeessa mutta selvisi. 

   Toisaalta, hyvin eletty elämäkin johtaa kuolemaan.

  • Tomppa

   Vastaa

   Jos katsot tuon alla olevan videon, ymmärrät, miksi näin tapahtuu.

   https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

 • Ana

  Vastaa

  Höpöhöpö

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jatkaisitko? Niin, että mikä on ”höpöhöpö”?

 • Nationalisti

  Vastaa

  En ole mitenkään yllättynyt.
  On hauska nähdä miten Suomen kansanpetturipäättäjät ”perustelevat” koronapassin käyttöönottoa, eihän sille oikeasti mitään perusteita löytyisi, mutta eiköhän ne jonkun kivan pienen selityksen taas keksi.
  Koronapassi on nimenomaan painostuskeino, jotta ihmiset alistuisivat ottamaan kokeellisen ja tarpeettoman piikin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yksi maailman historian suurimmista kusetuksista alkaa paljastua

 • Raimo Oinonen

  Vastaa

  Englannissa järjestettiin festivaali?
  Tartuntajutun uutisoijat eivät muistaneet kertoa mikä festivaali ja missä, mutta sehän ei uskottavuutta heikennä hurmahenkien keskuudessa!
  Olisiko tietolähteenä ollut ”eräs mies”?

  • Errkki

   Vastaa

   Raimolle tiedoksi et New York Postin jutussa kerrotaan festari ja ajankohta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Luitko ollenkaan esimerkiksi Partisaanin artikkelissa käyttämän lähteen artikkelia? Löytyy kuvat ja kaikki, monet valtamediatkin ovat aiheesta kirjoitelleet (tosin, esimerkiksi Suomessa eivät olleet halukkaita kertomaan, että tapahtumaan vaadittiin koronapassi).

  • Kruunu

   Vastaa

   Sinulla taisi jäädä jutun lopussa oleva lähde huomaamatta…

  • Nimetön

   Vastaa

   siinä jutun alaosassa on se ”Lähde”

 • JT

  Vastaa

  Almost 5,000 Covid-19 cases have been linked to the music and surfing festival Boardmasters, which took place in Cornwall this month. 

  https://www.irishtimes.com/culture/music/almost‑5–000-covid-cases-linked-to-english-music-and-surf-festival‑1.4654884

 • Tomppa

  Vastaa

  Rokotukset ja koronapassit ovat pelkkää silmänlumetta ja hysterian lietsontaa maskilampaissa. Saatanaa palvova valejuutalainen pankkiirieliitti vain testaa niiden avulla, kuinka hyvin globaali totalitarismi toteutuisi jo muutaman vuoden kuluttua (Agenda 2030).
  Ainoan toimivan suojan virusta vastaan saa sairastamalla taudin. Ja jos olet jo sairastanut taudin, vasta-aineet näkyvät testeissä mahdollisena tartuntana, joten testeihin ei kannata edes mennä ellet halua terveenä joutua karanteeniin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei niihin testeihin kannata mennä ollenkaan, ei tämä hulluus muuten lopu. Ei testejä, ei tartuntoja, tautitapaukset kääntyy laskuun – - > ”korona” on hävinnyt

   Ihan mielenkiinnosta onko kukaan seurannut moniko ihan oikeasti käy niissä testeissä vai keksiikö thl nekin luvut päässään (päissään)…

 • Margareta Blåfield

  Vastaa

  Mikä festivaali?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi