Video: Fox-toimittaja Tucker Carlson haastattelee Victor Orbania

Sekä Carlson että Orban ovat molemmat liberaalien vihaamia omilla tahoillaan, koska he eivät allekirjoita joka päivä muuttuvia kulttuurimarxistien elämänohjeita

Ulkomaat

Viktor Orbán.

Fox Newsin toimittaja Tucker Carlson kävi Unkarissa haastattelemassa maan pääministeriä. Sekä Carlson että Orban ovat molemmat liberaalien vihaamia omilla tahoillaan, koska he eivät allekirjoita joka päivä muuttuvia kulttuurimarxistien elämänohjeita.

Victor Orban on tunnettu arvokonservatiivi, joka kannattaa perhearvoja ja vastustaa homoagendaa. Unkarissa esimerkiksi neljä lasta synnyttäneet äidit saavat vapautuksen tuloverosta.

Katso haastattelu Youtubesta.

Fox News Konservatiivit Kulttuurimarxismi Perhearvot Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Unkari Uutiset Väestönvaihto Viktor Orbán

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Konservatiivi saa olla ja pitääkin olla, mutta ei tyhmä kuten perussuomalaiset, jotka taannoin kannattivat tiedustelulakeja. USA:ssa ”terrorismin” vastainen Patriot Act- lakipaketti kääntyi patriootteja vastaan ja sikäläinen kommunistihallinto on pidättänyt 6.1. 2021 kongressitaloon kävelleet protestoijat ja pitävät näitä ahdistavissa vankilaoloissa ilman oikeutta oikeudenkäyntiin. Kaikki on mahdollista, jos vastustaja leimataan terroristiksi. Kiitos PS, kun hyväksyitte viranomaisten mielivaltaa vahvistavan lakipaketin. Koronassa meno jatkuu entistä hullumpana.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi