Yhdysvallat: jopa 11 miljoonaa uhkaa jäädä kodittomaksi hyvinkin pian

Yhdysvalloissa jopa 11 miljoonaa ihmistä uhkaa jäädä kodittomaksi hyvinkin pian. Kuun taitteessa maassa umpeutui laki, joka esti vuokralaisen häätämisen. Laki säädettiin väliaikaiseksi koronan vuoksi.

Ulkomaat

Nyt, kun vuokralaisen häätäminen maksamattomien vuokrien vuoksi on taas mahdollista, tulevat useat miljoonat jäämään kodittomiksi. Samaan aikaan vuokranantajien voi olla hankalaa löytää uusia vuokralaisia, mikä on pienten vuokraajien tuho, sillä heillä ei ole resursseja pitää asuntoja tyhjillään.

Suuret vuokranantajat taas keräävät tästäkin potin. Aikaisemmin on uutisoitu, että BlackRockin kaltaiset jättiyhtiöt ostavat asuntoja yli markkinahinnan pelaten näin ihmiset pois markkinoilta ja pakottaen nämä vuokralaisiksi.

Jopa yli 10 miljoonan ihmisen yhtäkkinen joutuminen asunnottomiksi ennestään kodittomien lisäksi kertoo karua tarinaa Yhdysvaltojen todellisuudesta. Maata kuvataan sen omassa propagandassa mahdollisuuksien maana, jossa keskiluokka kukoistaa ja jokainen voi rikastua. Todellisuudessa maassa on kuitenkin eniten vankeja maailmassa ja miljoonia kodittomia ihmisiä.

Lähde: Iltalehti

BlackRock Hyvinvointi Kapitalismi Kodittomuus Politiikka Rappiokulttuuri Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pahalta näyttää

  Vastaa

  No, eikös sielä ole joku 380 miljoonaa ihmistä, ”Land of hope and glory”. Tuo 11 miljoonaa on kolmisen prosenttia osia koko väkimäärästä. Toisaalta, jos miettii miten se vaikuttaa yhteiskuntaan jossa kaikki kertaantuu niin tuo muutos vaikuttaa välillisesti ~20% koko liittovaltion väkimäärästä. Joka onkin jo melkoisen iso juttu.

  Jos siis BLM ei saanut anarkian ja ryöstelyiden kautta sisällissotaa käynnistettyä, niin ei tämä tee asetelmaa yhtää paremmaksi. Vielä uudella mantereella ehditään vähentämään se 270 miljoonaa ihmistä vuoteen 2025 mennessä.

 • TT

  Vastaa

  Kodittomista saa hyvän alkujoukon uusille koronakaranteeni-leireille, joita YK suosittelee rakennettavaksi kaikkialle. Maailmankommunistien suunnitelma etenee nyt pirullisella teholla ja tarkkuudella. Mukavaa leirielämää kaikille!

 • Juha M

  Vastaa

  Malmö’ssa joka kymmenes talous ei pysty maksamaan vuokraa.
  – Allt färre i Malmö kan betala hyran

  Jos tuo luku kohdistetaan ongelmalähiöihin, puhutaankin 100 prosentista.
  – Kun enemmistö asuinalueen asukkaista ei maksa vuokraansa, siitä tulee «uusi normaali». Silloin niidenkin, jotka pystyisivät maksamaan vuokran on jätettävä maksamatta tai sitten muutettava alueelle, jossa normi on erilainen.

 • Joku

  Vastaa

  Jenkkien CDC päätti jatkaa vuokratakuita vaikka tämä oli jo todettu Jenkkien korkeimmassa oikeudessa laittomaksi. Nyt valtamedia komppaa tätä päätöstä hyvänä.

  Tämähän siis on demokratian vastaista, koska tällaista päätösvaltaa CDC:llä ei ole. Vaikka tilanne on selvästi laiton, harva on sitä kyseenalaistanut. Toivottavasti oikeuteen menevät häädöt todetaan laillisiksi korkeimman oikeuden päätökseen perustuen. Ja prosessihan vie kuukausia ja oikeudet tulevat ruuhkautumaannhakemuksistä joka vielä pidentää prosessia.

  Ja tietenkin suuret sijoittajat kuten Blackrock saavat demareilta tukea miljardeja maksamattomiin vuokriin. Ainoastaan keskiluokka joka omistaa asunnon tai pari on kusessa kuten aina.

  https://www.zerohedge.com/political/after-claiming-hands-tied-biden-admin-issue-targeted-eviction-ban

  • TT

   Vastaa

   On uskomatonta, että korruptoituneiden lääkärien annetaan pyörittää koko yhteiskuntaa. Sulkutilapelleily jenkeissä olisi varmastikin loppunut nopeasti, jos ihmisiä olisi sen vuoksi joutunut heti alussa ulos asunnoistaan. Umpimätä media näyttää ja käyttää nyt mahtiaan, koska laittomuus ei muuten onnistuisi kuin sotkemalla ihmisten käsitys laillisuudesta ja oikeasta ja väärästä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Lainaan erittäin vapaasti keihäänheittäjä Rätyä: ”Yhdysvallat on paska maa”.
  Mutta yleisemmin aiheesta: on selvä, että yhteiskunnassa ei saa olla vapaamatkustajia, ihmisiä, joilla ei ole (muka?) itsellään rahaa ruokaan, vuokraan jne, ja jotka saavat kaikkiin näihin rahat yhteiskunnalta – eli kansalaisilta, jotka tekevät työtä ja maksavat veroa. Ihmeellistä on lukea mediasta henkilötarinoita näistä vapaamatkustajista, joilla kuitenkin on rahaa esimerkiksi suurten koirien pitämiseen, merkkivaatteisiin, tatuointeihin…
  Kylmä totuus on, että päästäksemme eroon maailman joutoväestöstä (siirtolaisista, ”pakolaisista”), yhteiskunnan tulee lopettaa asuntojen tarjoaminen ja vuokratuet KOKONAAN. Suomalaiset kärsivät ja kestävät, mutta muukalaisten lähtö tulee olemaan käsillä.
  Ja ilman tällaista kehitystä suomalaista Suomea ei kohta ole.

 • Ballifeissi

  Vastaa

  Tuossa on sellainen juttu, mitä ei Suomessa uutisoida. Heti kun tuo häätökielto tuli voimaan, osa vuokralaisista jätti vuokran maksamatta, vaikka olisivat sen voineet maksaa. Useiden kuukausien vuokratulon menettäminen tekee aika paljon. Asiaa kyllä auttaa, että vuokrasopimukset ovat määräaikaisia n. vuoden mittaisia ja jos sopimus on päättynyt, vuokralaisen on muutettava. Maksamattomia vuokria voi yrittää periä oikeuden kautta, mutta porsessi on hidas.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi