Ranska: rokottamattomilla ei asiaa sairaalaan

Laki on maan diktaattorin Emanuel Macronin väkisin läpiajama laki.

Ulkomaat

Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ranskassa uuden rokotepassilain mukaan jatkossa rokottamattomien tulee esittää maksullinen koronatestitodistus, mikäli he haluavat saada terveydenhuollon palveluita. Laki on maan diktaattorin Emanuel Macronin väkisin läpiajama laki.

Esimerkiksi koko elämänsä töitä tehnyt ja veronsa maksanut syöpää sairastava henkilö ei saa mennä sairaalaan ilman ”terveystodistusta”, joka pyritään pakottamaan kaikille ihmisten terveyden nimissä.

Poikkeuksena tapauksiin on kiireelliset tilanteet, kuten vakava väkivallan uhri tai vakavassa kolarissa olleet. Näiden tulee kuitenkin esittää todiste myöhemmin.

Lähde: France Info

Emmanuel Macron Hyvinvointi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Macronin politiikka on kansaa pahasti alistavaa, globalistirotta on valmis tekemään mitä tahansa tuhotakseen Ranskan.
  Paljon hämärää noissa rokotteissa on, koska nyt lobataan, ihmisiä painostetaan ja uhkaillaan, sekä pelotellaan aggressiivisella politiikalla niitä ottamaan, vaikka jo nyt on tullut selväksi, että eihän se rokote mitään flunssatartuntaa edes estä.
  Oikea ratkaisu olisi kaikilta lääkäreiltä, että he kieltäytyvät hoitamasta Macronia missään tilanteessa, jos hän joskus terveydenhoidollista apua tarvitsee, tuollaisen saastaan kuuluu kärsiä.
  Jokaisella ranskalaisella on oikeus julkiseen terveydenhoitoon, he ovat siitä maksaneet. Toivottavasti Ranskan kansa taistelee vastaan nyt ihan kunnolla!

 • Eikka

  Vastaa

  Macronin tavoitteena on murskata ihmisten tasa-arvo ja ihmisoikeudet.

 • No nyt...

  Vastaa

  Tässähän on oiva paikka siirtyä sivuun järjestäytyneestä yhteiskunnasta. Kun Suomessa tehdään vastaava laki niin Mikael Kivivuori (ja kenties moni muu) ovat yksityisen terveydenhuollon perustavia lääkäreitä ja sairaanhoitajia löytyy pilvin pimein hoitamaan ihmisiä heidän omilla paikkakunnillaan. 

  Se ettei paikalla ole lääkäriä mutta on päteviä sairaanhoitajia, se ei ole ongelma. Normaalissa elämässä lääkärit usein kysyvät kokeneemmilta hoitajilta mitä tehdään. Ja nytkin yksityisellä puoella etäyhteydet ovat nykypäivää.

  Ja ei kun irtaantumaan ”järjestäytyneestä yhteiskunnasta”. Vitsit, jotain tällaista on odotettu.

  Ja seuraava peliliike lienee työpaikat. Firmat jotka ei palkkaa kuin rokottamattomia, ajavat itsensä pussiin. Johtohenkilöiden palkat ovat suurissa yrityksissä 70–140 työntekijän palkan veroisia. Tämä tarkoittaa suurta etulyöntiasemaa työmarkkinoilla kun tavara tilataan maailmalta Suomen tukkurien sijaan. Ja pomojen palkkojen takia ei tarvita niin suurta kateprosenttia kun normaalisti. Tilaajat saavat edullisempia tilauksia ja työntekijät parempaa palkkaa. Ja tietysti pomot/nokkamiehet nokkamieslisän.

  Ja kun kaikki tehdään säätiön nimissä niin ei olla edes verovelvollisia. Todellinen monialayritys joka koostuu kansalaisista ja kattaa kerralla koko Suomen. Joten, eiköhän vaan odotella?

  • Anonyymi

   Vastaa

   No eipä niitä yhteiskunnasta sivuun siirtyneitä kovin paljoa tarvita kun joku 70% kansasta on jo saanut rokotteen.

 • Laaki

  Vastaa

  Juutalainen toteuttaa talmudin juutalaista agendaa halveksia, alistaa ja tuhota valkoisia Kristittyjä.
  Ai niin, ei saa sanoa.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Täysin sama olisi jättää jutkut ilman kaikkia palveluja, ellei ole todistetusti suku ollut sataa vuotta vapaa tuosta vaivasta. Jos on nälkä, kuolkoot kadulle. Ja tämä tapahtuu EU:ssa, ei missään kehitysmaassa.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Globalistien mopo keulii täysillä, mutta ikävä kyllä lampaat yhä vain uskovat niidet jutut. Kansanmurha on kohta jo ovella ja jengi kulkee aaseina maskit naamalla ja ylpeinä piikeistään. Sairaalat ovat nykyään vaarallisia paikkoja ja täynnä koronapsykoosissa olevia maskifasisteja, ”testaajia” ja piikin tyrkyttäjiä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tänne on tulossa ihan samat terveyslait ja koronapassit ym. kuin esim. Ranskaan. Elämme dystopiassa, poliisivaltiossa ja valvontayhteiskunnassa. Tämähän on kuin scifileffasta, missä ihmiset jaotellaan MRNA-rokotettuihin ja rokottamattomat ovat toisen luokan kansalaisia. Ensin rokottamattomilta viedään kaikki oikeudet, eivät saa mennä mihinkää yleisiin tiloihin, työpaikalle, sairaalaan, matkustaa yms. Seuraavaksi varmasti luodaan jotain armejan, poliisin ja terveysviranomaisten karanteenialueita ja tartunnan saaneet eristetään leireille. Esim Australia. Sielläkin on tällästä menoa jo. Armeija yhdessä poliisin kanssa ottaa kiinni tartunnan saaneita karanteeniin, eristää alueita ja valvoo ihmisten liikkumista.

 • Ilmari

  Vastaa

  Virossa on tämän viikon maanantaista alkaen oltava tehty tuore koronatesti tai 2 rokotusta. Minulla on nuo rokotukset niin pääsen Tallinnan satamassa suoraan maihin.

  Aina vain jatkuu tuo huuhaa-kritiikki rokotuksia vastaan. Mistä teitä yhä riittää?

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Huuhaa-kritiikki”? Haittavaikutusilmoituksia on todella kova määrä, eikä näitä julkisuudessa esiintyviä ”asiantuntijoita” kiinnosta se pätkääkään, sen sijaan he silmät kiiluen haluavat aloittaa myös pienempien lasten rokottamisen.
   Siis sellaisella rokotteella, jolla on vain ehdollinen myyntilupa, eikä lääkeyhtiöillä ole minkäänlaista vastuuta.
   Nythän ongelma näyttää olevan monessa maassa nimenomaan se, että juuri ne rokotetut levittävät flunssaa, tosin, juuri THL:n Salminen myönsi, että eihän se positiivinen testitulos edes tarkoita sitä, että on sairas.
   Tilastoissa ei ole mitään, millä perustelee rokotuksien antamista, ei varsinkaan lapsien kohdalla.
   Vai löydätkö montakin vakavasti tämän ”pandemian” aikana sairastunutta lasta yli 1,5 vuoden aikana?
   Koita nyt vihdoin avata ne omat silmäsi ja käytä edes minuutti vuorokaudesta asioiden objektiiviseen tutkisteluun.

   • Ilmari

    Vastaa

    Onhan niitä ilmoituksia mutta todellisia haittoja on vähän.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Yhä riittää” = kasvavat määrät koko ajan.

   Luuletko, että ihmiset vastustavat rokotetta ihan vain vastustamisen ilosta? Mm. mRNA-rokotteen keksijä vastustaa kyseistä tuotetta ja kritisoi sitä avoimesti.

   Mutta ota vaan myös ne buusteripiikit, joita sinulle tullaan jatkossa vuosittain tarjoamaan.

   Mitä mieltä pakkorokotuksista?

  • Isänmaahinen

   Vastaa

   ”Mistä teitä yhä riittää?” Kuules, aina tulee yksi tai useampi aktivoitunut tilalle kun yksi vaiennetaan.. Mitä ajattelit itse tehdä kun aletaan vaatia yhä uusia ja uusia rokotuksia että passisi pysyy voimassa? Otatko jokaisesta piikistä etukäteen selvän vai annatko mennä vaan vaikka nykyisilläkään ei ole myyntilupaa kuin hätätilalain perusteella ja rokote-nimityskin po tuotteelle on todettu perusteettomaksi. Terveyspassivastaisuus palvelee myös rokotettuja pidemmällä tähtäimellä joten ole varovainen siellä huuhaan ylätasoilla.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Juuri oli uutisissa, että Suomessa 75% sairaalaan ja tehohoitoon koronaviruksen takia joutuneista on rokottamattomia. Kaksi rokotetta antaa hyvän suojan tautia vastaan.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Jaa, mutta kuitenkin Islannissa vaan aloitetaan uusia rajoituksia, vaikka valtaosa ihmisistä on siellä jo rokotettuja! Miksi?

   • Nimetön

    Vastaa

    Eipä tuo nyt kovin hyvä suoja ole kun joka neljäs hoitoon joutunut oli rokotettu. Jos olisi hyvä suoja niin vain yksi kymmenestä hoitoon joutuneista olisi rokotettu, kuten piikkien tehoa on mainostettu.

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Sinun taas kannattaa miettiä, että minkä takia sitten Ranskassa, Italiassa, Briteissä, Tanskassa ja Saksassa on ihmiset oikein tuhatpäisinä joukkoina jo mennyt mielenosoittamaan näitä passeja ja pakkorokotuksia vastaan? 

   Joillakin tuo rokote-kritiikki voi kuule juontua ihan kanssa omista tai lähi-omaisen ikävistä kokemuksista. Jollakin oma lähi-omainen saattanut jopa kuollakin niihin. Olikos Amerikassakin enään reilut alle 50% suostunut ottamaan tuon rokotteen, vaikka sielläkin taisi olla ihmisiä enemmän piikitetty ties millä muutamien vuosien ajan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Sellaista länsimaista demokratiaa ja ihmisoikeuksia Ranskassa. Juutalaiset ovat päässeet valtaan ja tässä on tulos.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuo lakihan on ihan hirviömäinen.
   Kurjistumista ja raivoa tuo tietää ja lopulta sotaa.
   Ranska on tällä hetkellä maa jossa en todellakaan haluaisi asua.

 • Ilmari

  Vastaa

  En osaa sanoa pakkorokotuksista. En tiedä ovatko ne tässä vaiheessa tarpeellisia. Rokotettujen määrä lisääntyy onko ajan niin että eiköhän se tästä hoidu.

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Tuolla menolla macronilla itsellään ei pian ole asiaa minnekkään.
  No, sitä saa mitä tilaa.

 • Erkki Keihäs

  Vastaa

  Todellinen diktaattori globalistijunttansa kanssa kansanmurhaa tekemässä. Juuri nyt, Euroopassa. Alan miehet ja naiset kertovat, että ”macron”-roolihahmo ja pankkiirien sätkynukke kuten ”merkel” ovat kummatkin kuninkaallisten esittämiä. Näin palaamme maaorjuuden aikaan jossa keisarit ja piispat kurittavat talonpoikia, nyt vain feikki-EUn kautta..joka muka tekee aisan jotenkin oikeaksi. He ottavat käskynsä Vatikaani-City‑D.C. – firman luciferisteiltä, joita palvelee myäs rappari-eli Huuhkaja-Sauli. Sehän ei ole demokraattinen järjestelmä vaan korruptoitunut ‑anteeksi- ei korruptoitunut vaan korruptiosta alun perin tehty feikkisysteemi ihmisiä huijaamaan kovapalkkaisine kataisineen jotka ”edustavat” meitä. Hah. Ai niin, merkeliä esittää eräs preussin Hohenzollern, ja macronia..tadaa.. joku napoleonin jälkeläinen. Ei ihme että mopo keulii

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi