Macron teki rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta arvostelusta

Ranskan diktaattori teki rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta arvostelusta. Macronia verrattiin Hitleriin kadunvarsimainoksessa, joka sai kimmokkeen diktaattorin rokotepakottamisesta.

Ulkomaat

Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Vuosikymmeniä jatkuneen demonisoinnin tuloksena monet ajattelevat Hitlerin olevan pahin mahdollinen esimerkki mitä tulee propagandan tekemiseen, joten he ovat verranneet globalistina tunnettua Macronia Hitleriin, joka luonnollisia arvoja kannattavana kansallissosialistina tuskin olisi ollut nykyisten rokotteiden kannalla.

Joka tapauksessa Macron päätti todistaa, ettei ole hirmuhallitsija ja että hän kestää kyllä arvostelun tekemällä rikosilmoituksen mainoksesta. Julisteessa lukee ”tottele, rokota” ja siinä on kuva Macronista Hitlerin omalla viiksimallilla varustettuna.

Mainostaulujen omistaja Michel-Ange Flori korostaa Twitterissään syytteiden ironiaa, sillä Macron toimillaan todistaa mainoksen pointin.

Lähde: MV-lehti

Aktivismi Emmanuel Macron Historia Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Viihde

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  siinä narsisti globalisti joka ei kestä totuutta ja arvostelua…fransut on aina osanneet näyttää tunteensa. eivät kuten me tom of finlandiassa, ollaan hiljaa ja käpristytään kiven alle, kunnes tulee perjantai ‚saadaan kossua nahan alle,sitten kyllä uhotaan,.….lauantaina on taas kaikki ennallaan..

 • Late

  Vastaa

  Olis Ranskassa asiat aivan helvetisti paremmin jos macron olis kuin Hitler. Omaa kansaa, maata ja rotua rakastava jämpti, eläin ja lapsirakas johtaja

 • Aikamme johtajat

  Vastaa

  Nyt kun on saatu pää auki niin näistä euroopan johtajista voisi kaikista tehdä ”näköisversion”. Melko moni MEP:i omaa samankaltaisen kallon rakenteen joten kuvankäsittelyn taitajille se ei liene vaikea tehtävä. 

  Merkelistä toimitusjohtaja… Siinäpä vasta naurunaihe.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Macron on täysin päinvastainen kuin Hitler, Macron ei rakasta Ranskan kansaa, eikä välitä heidän hyvinvoinnistaan.
  Macron on kansainvälisen globalistieliitin juoksupoika, joka on valmis tekemään mitä vaan pettääkseen kansansa.

 • Ari

  Vastaa

  Niin mitä muuta voi odottaa kommunistilta?

  Tämä mummon nussija kuvittelee olevansa Napoleon, mutta saattaa tulla päivä, että hän saa kokea kansan vihan ihan omalla ihollaan.

  Muistan lukeneeni jostain että keltaliivit olisivat raijanneet giljotiinin Élysée palatsin eteen jossain heidän miekkarissaan.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Berliinin olympialaisissa 1936 ranskalaiset tuli stadionille oikea käsi pystyssä. Surullista että Hitler hyökkäsi sinne ensimmäisenä.

  • Plääh

   Vastaa

   Ranska julisti ensin sodan Saksalle. Hitlerin operaatiot alkoivat kuukausia myöhemmin, seuraavana keväänä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi