Saksa: Rokotevastaiset mielenosoitukset kielletty – vastamielenosoitukset ja homomarssit sallittuja

Kokoontumisenvapaus on valikoivaa eurokraatti-Merkelin Saksassa.

Ulkomaat

Saksassa pyrittiin hiljattain järjestämään mielenosoitus rokotteita ja karanteenitoimia vastaan, joka tuli kielletyksi poliisin toimesta vedoten meneillään olevaan pandemiatilanteeseen.

”Koska [mielenosoituksen] ilmoittaja olettaa tapahtumalla olevan noin 3000 osallistujaa, poliisi ei pysty tehokkaasti torjumaan [covid] rikkomuksia. Näin ollen kyseessä on vaarasta julkiselle terveydelle deltavariantin leviämisen mahdollisuuden takia,” kieltopäätöksessä oli lukenut.

Kuitenkin mielenosoitukselle järjestetty vastamielenosoitus sallittiin viranomaisten toimesta!

65 000:n osanottajan homomarssi sallittu

Samoihin aikoihin lisäksi viranomaiset antoivat homojen pitää Berliinissä Pride-marssin, jossa laskettiin olleen noin 65 000 osallistujaa. Tapahtumassa kuvatussa videomateriaalissa näkyy, kuinka iso osa osallistujista ei käytä maskia tai muutenkaan noudata karanteeniajan hygieniavaatimuksia.

Irvokkaista kaksoisstandardeista huolimatta, Angela Merkelin puhemiehenä toimiva Steffen Seibert kehtaa säännöllisesti muistuttaa yleisöä siitä, miten tärkeää kokoontumisenvapaus on Saksassa. Hän on lisäksi kerran kritisoinut vahvasti sitä, miten toisissa Euroopan maissa rokotevastaisia mielenosoituksia on kielletty.

Lähde: Freewestmedia

Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Saksa Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  saksassa ihan sama kuten muissakin paskavaltioissa kuten tom of finlandiassa, päättäjät keksivät ihan omia normejaan ja ovat globalistien ja seministien raha-huorina. kansasta ei välitetä hevon veetä. sakemannit hienoa kansaa, kuten suomenkansa ja svennut ym. päättäjät ovat koko tämän farssin piru.

 • Hänen tekopyhyytensä

  Vastaa

  Tekopyhyyden huippu.

 • Riviin ja tähtäys

  Vastaa

  Ullatus…
  kaksoisstandardit iski taas

 • Jutku 322

  Vastaa

  Juutalainen röhkeys ei mitään rajaa!

 • Havaintoja

  Vastaa

  Katsokaapa tuota kuvaa… Anneli on nostanut kulmakarvat niin ylös kuin pystyy mutta silmäluomet ovat ”puolitangossa”. Kielii motorisista häiriöistä keskushermostojärjestelmässä. Yleensä jonkinasteisesta aivovauriosta.

  Esim. lapsilla joiden äidit ovat käyttäneet alkoholia näkyy sama ilmiö jo nuoremmalla iällä. Silmäluomia ei pystytä nostamaan ylös asti.

  Muutekin Annelin silmien välimatka on sitä luokkaa että tulee kaikenlaista mieleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi