Kiina: Kaikille maahan saapuville koronatesti peräaukon kautta

Kiinan viranomaisten mukaan käytäntö perustuu tieteeseen.

Ulkomaat

Kiina näyttää tietä seuraavalle koronaälyttömyydelle, joka lienee pian todellisuutta myös muualla maailmassa: Jokaiselta maahan saapuvalta otetaan koronatesti peräaukon kautta. Rajan ylittäessään matkustajien on siis suostuttava ottamaan tavaraa takapuoleensa tai maahan ei ole tulemista.

Kiinan viranomaisten mukaan käytäntö perustuu tieteeseen, koska virus näkyy pitempään ulosteessa kuin nenästä tai nielusta otetuissa näytteissä.

Käytännössä testi tehdään niin, että peräaukkoon työnnetään noin viiden sentin syvyydelle suolavedellä kostutettu pumpulipuikko, jota pyöritellään. Sen jälkeen puikko toimitetaan analysoitavaksi. Kiinalaismedian mukaan operaatio kestää noin 10 sekuntia.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Kiina Koronavirus Lääketeollisuus Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Olen aivan itse ajatellut tässä ennen tätä, että jos ”tupponsa” kanssa tulevat nenääni tökkimään. Niin sanon heille, että ottakaa koe persiestä!!!
  No, näinhän siinä sitten kävi!!!

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Suomessakin hallitukselle uskollinen kansanosa on jo varmasti perse edellä toiveikkaasti pyytämässä puikkoaan.

 • M

  Vastaa

  Itämaissa, joissa on voimakas häpeäkulttuuri, tämä on aivan mahtava temppu. Testi on tabu, siitä ei kukaan häpeissään puhu, mutta silti kaikki tietää keitä on testattu ja kylläpä naurattaa ajatella sellaista tilannetta, jossa aivoissa kirskuu väellä kaikenlaisissa dissonansseissa. Mieti nyt vaikka kun joku tulee ulkomailta Kiinaan myyntireissulle; väki näkee hänet vain tikkupersetestattuna (häpäistynä) jolle nauravat salaa. Tämä tukee hienosti Kiinan eristymistä kaikesta. Ja kun kuplautuu kansa, niin sitten hallinnon ohjaus tehostuu.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ei Kiina ole eristymässä tai eristäytymässä eikä sillä ole tarvetta siihen koska se omistaa kohta globaalisti käytännössä kaiken. Tikulla raiskaaminen on Kiinan tapa vittuilla länsimaille.

 • Olli

  Vastaa

  Jokohan ulkoministeri on varannut kiinan matkan ?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi