Kyle Rittenhouse vapaaksi takuita vastaan

Kyle Rittenhouse puolusti itseään aseistautunutta antifasistikolmikkoa vastaan. Kaksi heistä kuoli.

Ulkomaat

Kyle Rittenhouse.

Yhdysvaltalainen teinipoika Kyle Rittenhouse on päässyt vapaaksi takuita vastaan. Takuusumma oli 2 miljoonaa euroa, mikä kerättiin lahjoituksilla.

Luotien kohteeksi päätyneiden rikollisten perheet vaativat suurempaa takuusummaa ja perustelivat sitä ”rikoksen” (lue: itsepuolustustilanteen) vakavuudella sekä Rittenhousen pakenemisriskillä, vaikka hän itse alunperinkin ilmoittautui poliisille ampumisen jälkeen. Vaikka tapaus on lain mukaan ilmiselvä itsepuolustustilanne, päätti poliittisesti korrekti syyttäjä nostaa syytteet kahdesta murhasta Rittenhousea vastaan.

Rittenhouse joutui turvautumaan kivääriinsä, kun joukko aseistautuneita kulttuurimarxisteja kävi hänen kimppuunsa Kenoshan kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa. Paikalla kuvatuissa videoissa Rittenhousea esimerkiksi hakataan rullalaudalla ja uhataan laittomalla pistoolilla.

Lopulta Rittenhousen onnistui puolustaa itseään, minkä seurauksena kaksi hyökkääjää kuoli sekä yksi haavoittui. Yksi kuolleista oli Joseph Rosenbaum ‑niminen juutalainen pedofiili, jolla oli useita tuomioita lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Antifasistit ympäri maailman osoittivat solidaarisuutta kuolleelle pedofiilille. Myös Suomessa äärivasemmistolainen Varisverkosto oli harmissaan pedofiilin puolesta.

Lähde: Chicago Tribune

Äärivasemmisto Antifa Itsepuolustus Joseph Rosenbaum Kansallismieliset Kyle Rittenhouse Mellakka Pedofilia Poliittinen väkivalta Ulkomaat Varisverkosto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Mainio uutinen! Hienoa että niin moni näki tämän vääryytenä ja lahjoitti takuisiin rahaa. Rittenhouse olisi itse kuollut, jos ei olisi puolustautunut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi