Kansallismielinen hallituspoliitikko kutsui mediaelitistejä ”sodomiiteiksi” Virossa

Hallituksen liberaalipuolueet ovat toistuvasti syyttäneet Ekreä "muukalais- ja homovastaisesta vihapuheesta" ja vaatineet kansallismielisten sananvapauden tukahduttamista.

Ulkomaat

Urmas Reitelmann.

Viron konservatiivisen kansanpuolueen (Ekre) hallituksen puheenjohtaja sekä Viron yleisradion hallintoneuvoston jäsen Urmas Reitelmann on synnyttänyt kiivasta keskustelua kutsuttuaan kahta ääriliberaalia televisiojuontajaa ”sodomiiteiksi”. Tapaus on jatkoa kohulle, jonka toinen Ekre-poliitikko Mart Helme synnytti kehottamalla Viron homoja muuttamaan Ruotsiin.

Reitelmann kommentoi sisäministeri Helmen tapausta, sillä Helmen kommentit aiheuttivat Virossa hallituskriisin. Hallituksen liberaalipuolueet ovat toistuvasti syyttäneet Ekreä ”muukalais- ja homovastaisesta vihapuheesta” ja vaatineet kansallismielisten sananvapauden tukahduttamista.

Reitelmann piti Helme-kohua keinotekoisena median luomana hyökkäyksenä Ekreä vastaan. Reitelmann kritisoi lausunnossaan muun muassa Ringvaade-nimistä poliittista keskusteluohjelmaa, joka suhtautuu vihamielisesti isänmaallisia virolaisia kohtaan.

Talousoikeisto hyökkää kansallismielisiä vastaan

”Kahden sodomiitin juontama Ringvaade-ohjelma on ollut katkera ja raivoissaan siitä, että hallituksemme on kestänyt läpi kriisien. Ringvaade levittää estotonta homopropagandaa rikkoen näin röyhkeästi yleisradiolakia. Samoin teki AK-ohjelma [Aktuaalne Kaamera], jota johtavat toveri [Johannes] Tralla sekä KGB-rotta Toomas Sildam. Ei ole vaikea kuvitella, millaista lokaa he tulevat levittämään ennen kansanäänestystä”, Reitelmann totesi liberaaleja suututtaneessa lausunnossaan.

Ringvaaden juontajat Marko Reikop ja Grete Lõbu harkitsevat nyt Reitelmannin haastamista oikeuteen. Reitelmannin KGB-rotaksi kutsuma Toomas Sildam on Viron entisen globalistipresidentti Toomas Hendrik Ilvesin entinen pr-neuvonantaja.

Globaalia finanssikapitalismia kannattava Viron reformipuolue on ilmoittanut käyvänsä nyt poliittiseen sotaan Ekreä vastaan. Puolue pyrkii muun muassa savustamaan Reitelmannin ulos yleisradion hallintoneuvostosta.

Lähde: Estonian World

EKRE Homolobby Kansallismielisyys Kansallisradikalismi KGB Kulttuurimarxismi Mart Helme Neuvostoliitto Poliisin tietolähteet Politiikka Rappiokulttuuri Tiedustelu Tiedustelupalvelut Toomas Hendrik Ilves Ulkomaat Urmas Reitelmann Viro Viron reformipuolue Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Myös Suomessa on näitä sodomiitteja ja kgb/stasi-rottia soluttautuneina virkakoneistossa, mediassa ja politiikassa. Esim. Pekka Haavisto on kiistaton esimerkki, kuten myös Paavo Lipponen ja Tarja Halonen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi