Viron sisäministeri homoille: Voitte muuttaa Ruotsiin

Mart Helmen mukaan Ruotsi voisi olla homoille hyvä muuttokohde, sillä maa ei käännytä ketään ja se ylpeilee "suvaitsevaisuudellaan".

Politiikka

Viron sisäministeri Mart Helme muistuttaa maan homoja siitä, että näillä on aina mahdollisuus muuttaa Ruotsiin. Helme kommentoi aihetta, kun saksalaismedia DW haastatteli häntä liittyen hänen EKRE-puolueensa kansanäänestysaloitteeseen.

Viron konservatiivinen kansanpuolue EKRE tahtoo perustuslakiuudistuksen, jossa avioliitto määriteltäisiin tiukasti miehen ja naisen väliseksi instituutioksi. Tällä hetkellä Viron laki ei anna erityistä arvoa heteroiden perustamille ydinperheille, minkä vuoksi kansallismielisten mukaan lakia on aika päivittää.

”Tämä kansanäänestys on tärkeä kaikille virolaisille, sillä ilman naisten ja miesten välistä avioliittoa ja lasten synnyttämistä ei meillä ole tulevaisuutta. – - Emme voi valtiona selvitä ilman lapsia ja moraalia”, Helme totesi.

Vastaisku liberaalien homopropagandalle

Helmen mielestä virolaisten homojen tulisi harkita muuttoa liberaaliin Ruotsiin. Sisäministerin mukaan Ruotsi voisi olla homoille hyvä muuttokohde, sillä maa ei käännytä ketään ja se ylpeilee ”suvaitsevaisuudellaan”.

Helme totesi, ettei hän ole erityisen homoystävällinen henkilö. Hänen mukaansa kyse ei kuitenkaan ole homofobiasta.

”Tämä ei ole homofobiaa. Sanoisin, että kansanäänestystä vastustavat ihmiset ovat sen sijaan heterofoobikoita. – - Jos he kerran saavat levittää omaa homopropagandaansa, niin me voimme vastata siihen omalla propagandallamme”, sisäministeri muistutti.

Lähde: Estonian World

EKRE Homolobby Kulttuuri Kulttuurimarxismi Lapsiperheet Mart Helme Perhe Politiikka Ruotsi Viro Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ei Helmeä sioille

  Vastaa

  Vähän jyrkempi kun olis puheissaan ollu, niin Suomen olis voinu mainita samalla. Sen verran sakea toi kollega Hutisalo on, ettei pahempaa voi edes kuvitella. Mutta hyvä ettei maininnu.

 • Sergei

  Vastaa

  Tällaisia ministereitä tarvitaan Suomeen! Maalaisjärki kirjaoppineisuuden sijaan kunniaan! Hyvä, Viro!

 • Lars

  Vastaa

  Ugh, päällikkö on puhunut. Tällaisia miehiä tarvittaisiin täällä monikulttuurisessa homohelvetissäkin, eli armaassa Suomenmaassamme.

 • Sergei

  Vastaa

  Ilman sähköä ja vettä ei tänä päivänä voi yhteiskunnassa elää, ne on perushyödykkeitä. Ei saa olla mitään ”kiinteitä” perus- ja kuukausimaksuja, sähköstä ja vedestä tulisi maksaa ainoastaan kulutuksen mukaan. Energiaverkot pitäisi siirtää Suomen Valtion omistukseen. Energiayhtiöt vastuuseen ahneudesta.

 • Sergei

  Vastaa

  Tiedoksi sensuurille. Koska poistitte kaksi täysin asiallista kommenttiani, poistan Partisaanin omista suosikeista. Teillä on nyt yksi lukija vähemmän.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitkä kommentit on poistettu?
   Vaikea uskoa, että kyseessä olisi sensuuri, viestit tulevat viiveellä näkyviin.

   • PvH

    Vastaa

    Varmaan jotain kokonaan ohi aiheen olevaa vesi on märkää-sarjaan kuuluvaa settiä niinku tuo ylempikin kommentti

 • IKirouta

  Vastaa

  Viron sisäministeri Mart Helme (erke) tekee hienoa työtä maansa ja kansansa hyväksi!
  Hattu päästä!
  ‑Ja sitten…
  Meillä suomessa vallalla radikaalivasemmisto ja lgbt-sonta.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  ”Tämä ei ole homofobiaa. Sanoisin, että kansanäänestystä vastustavat ihmiset ovat sen sijaan heterofoobikoita. – – Jos he kerran saavat levittää omaa homopropagandaansa, niin me voimme vastata siihen omalla propagandallamme”
  Asianmukaisesti vastattu.

 • Jones

  Vastaa

  Homoille olisi Ruotsissa niitä komeita pokakavereita, joita he ovat Lähi-Idästä haalineet. Lähi-Idässä homous kukoistaa, vaikka meille valehdellaan toisin. Lähi-Idässä on laki, että miesten pitää ottaa vaimo ja tehdä hänen kanssaan lapsia. Sitten saa touhuta poikakavereidensa kanssa mitä tahansa. Jos tätä lakia ei silläpäin olisi, niin he olisivat kuolleet sukupuuttoon jo aikoja sitten.

  Jos ei suostu tekemään lapsia naisen kanssa, niin tuomitaan homoksi. Mutta jos tekee lapsia naisen kanssa, niin saa homoilla poikakavereiden kanssa miten tahansa. Sellainen kulttuuri sielläpäin on todellisuudessa. Johan siitä on jonkinlaista tietoakin.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomi tarvitsisi samanlaista sisäministeriä.
  Valitettavasti Suomessa on tällä hetkellä kaikin tavoin Suomea ja suomalaisuutta vihaava sisäministeri, ehkä jonain päivänä Suomessakin tulee olemaan kansallismielinen ja omaa kansaansa rakastava sisäministeri.

 • Minä

  Vastaa

  Jos sattuu osaamaan ruotsia, olisi tässä yksi loistava aiheeseen liityvä Hassanin sketsi. Tehty juuri EU-kansanäänestyksen alla ja se on vieläkin netissä monena kopiona. Hassan soittaa EU-neuvontaan ja kysyy, että onko totta, että jos Ruotsi liittyy EU:iin, tulee Ruotsiin 10 tuhatta homppelia (bögar). Siitä alkaa puhelu, joka saattaa monien mielestä olla poskettoman hauska.

  https://www.youtube.com/watch?v=qIqVTo0PvKo&list=PL75F3AE209C6596E1

 • Schlageter

  Vastaa

  Viron sisäministeri laukoo toisinaan totuuksia tottumattoman suorasti. Hyvä.
  Ei pidä kuitenkaan unohtaa sitä, että EKRE on kosher-nationalistipuolue.
  Lainaus puoluejohtajalta Helmeltä itseltään: ”Viro on pieni vaunu Trumpin junassa”.
  Sisäministeriksi tultuaan Helmen ensimmäinen liike oli matkustaa Israeliin ”Jerusalemin rukousaamiaiselle”.
  Voin kertoa lisääkin, mutta jätän sen tuonnemmaksi.
  Joka tapauksessa – älkää uskoko sokeasti siihen, että EKRE kuuluisi ”meikäläisiin”.
  Eläköön voitto!

 • Jari Pirttilahti

  Vastaa

  Hyvä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi