Puolan presidenttivaalien voittajaksi ”holokaustikorvauksia” vastustava Andrzej Duda

Vaalit saivat suurta kansainvälistä huomiota, sillä vastakkain olivat kaksi aikamme merkittävintä poliittista suuntausta.

Ulkomaat

Istuva presidentti Andrzej Duda voitti Puolan presidentinvaalit.

Puolalaiset ovat äänestäneet istuvan presidentin Andrzej Dudan jatkokaudelle. Duda kuuluu kansalliskonservatiiviseen Laki ja oikeus ‑puolueeseen. Vastassaan hänellä oli Varsovan pormestari, ääriliberaali globalisti Rafał Trzaskowski.

Vaalit saivat suurta kansainvälistä huomiota, sillä vastakkain olivat käytännössä kaksi aikamme merkittävintä poliittista suuntausta. Dudaa äänestivät valkoista ydinperhettä ja kansallisia perinteitä kannattavat puolalaiset. Trzaskowskin puolella olivat sen sijaan homolobbaajat, sionistit sekä traditioita halveksuvat ylikansalliset kapitalistit.

Sionistit ja homolobbaajat pettyneitä vaalitulokseen

Kansainvälinen juutalaisyhteisö ja Israelin hallitus ovat jo vuosien ajan vaatineet Dudaa maksamaan juutalaisille ”holokaustikorvauksia”. Presidentti ei ole kuitenkaan totellut sionisteja, mikä on johtanut diplomaattisiin selkkauksiin.

Dudan vaalikampanjassa varoitettiin, että Trzaskowski tulisi presidenttinä leikkaamaan puolalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnista lahjoittaakseen veronmaksajien rahat juutalaisille. Dudan mukaan korvausvaatimuksiin ei tule myöntyä, sillä ne eivät palvele kansan etua.

”En koskaan tule allekirjoittamaan lakiuudistusta, joka asettaisi yhden etnisen ryhmän [juutalaiset] muiden yläpuolelle”, Duda kommentoi korvauskeskustelua.

The Times of Israelin mukaan Dudan vaalikampanja syyllistyi ”antisemitismin” ohella homovastaisuuteen. Dudan mukaan homokulttuuri on kommunismiakin vaarallisempi ideologia. Hän on vaatinut perustuslakiin lisäystä, joka yksiselitteisesti estäisi homoja adoptoimasta lapsia.

Lähteet: The Times of Israel, Yle

Andrzej Duda Politiikka Puola Rappiokulttuuri Sionismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  On se vaan saatanan vaarallinen ideologia, tuo kansalliskonservatiivinen, perinteisiä arvoja ja itse omia kansallisia asioita hoitamaan pyrkivä linja! Sitä pitää pyrkiä panettelemaan ja mollaamaan EUn taholta ja jopa kaukaisen Suomen YLEn kaiken paremmintietävien broileritoimittelijoiden taholta. Jumalauta, mistä mekin saisimme johtotehtäviin Dudan ja Orbanin kaltaisia oman maan kansalaisten asioita ajavia poliitikkoja näiden puoluepoliittisten vässyköiden, federalistien ja feministien tilalle?

 • Kukavaan

  Vastaa

  EU hävisi Puolan presidentinvaalit 2020. 🙂

 • Jones

  Vastaa

  Ei kenenkään kannattaisi maksaa holokaustikorvauksia, sillä holokausti oli itseasiassa juutalaisten rotupuhdistus. Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia muuttamaan Israeliin, sekarotuisten muutto estettiin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  http://blokiarvostelut.blogspot.com/2015/12/onko-hitlerin-mein-kampf-vaaristetty.html
  https://blokiarvostelut.blogspot.com/2019/01/pakkosiirtolaisuus-holocaustin-varjossa.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi