Video: Tunnelmia Puolan itsenäisyyspäivän marssilta 2023

Nationalismi nousee Euroopassa.

Ulkomaat

Joka vuosi Varsovassa yhdestoista marraskuuta järjestettävälle marssille osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä juhlistamaan Puolan itsenäisyyspäivää. Autonomisten nationalistien julkaisemalla videolla näkyy tunnelmia tämän vuoden marssilta.

Myös Suomen itsenäisyyspäivän Suomi Herää ‑kulkue lähenee kovaa vauhtia, ja Partisaani kehottaakin kaikkia kansallismielisiä ottamaan tapahtumaan osaa.

Aktivismi Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Puola Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Puola on aina ollut erittäin kansallismielinen ja siksi siellä juhlitaan edelleen Puolan voittoa 1920 Trotskin johtamsta Puna-armeijasta!

  • Jarmo

   Vastaa

   Rankkaa ollut Puolan, Latvian ja Liettuan elo, kun ovat saaneet tapella milloin venäläisiä ja milloin saksalaisia (ja sitten taas uudestaan venäläisiä) vastaan. Nyt on onneksi EU ja NATO ja kaikki hyvin ikuisiksi ajoiksi. Amen.

   • Spherical Sapphire

    Vastaa

    Kaivoivat myös itse verta nenästään toisen maailmansodan alla terrorisoimalla etnisiä saksalaisvähemmistojä, jotka olivat jääneet Puolan puolelle WWI:sen jälkipuinnin seurauksena.

    • Suuri tuntematon

     Vastaa

     Mitä mieltä olet Ukrainan venäläisistä tai suomenruotsalaisista? Entä oliko kommunistisen neuvostoliiton ”jääminen” Latviaan ja Liettuaan hyväksyttävää myöskin? Olivatko Saksan aikeet Baltialla jalompia kuin N‑liiton/Venäjän?

 • TT

  Vastaa

  Onko persuilla oma oma jenkki- , nato- ja israel-lippukulkue?

 • JFK

  Vastaa

  Olisipa hienoa olla mukana.
  Koittakaa osallistujat luoda mahdollisimman paljon uusia kontakteja. Jutelkaa tuntemattomalle.

  Tänä vuonna ei taida mahdolliset hakaristiliputkaan aiheuttaa pahennusta. Ainakin Kanadan parlamentissa niille taputetaan, jos ja kun kulkueesta näytetään siellä live-striimiä.

  • D

   Vastaa

   Hakaristilipuilla luotiin vain psykologista operaatiota, saadakseen hämättyä folioita kanadas. Todellisuudessa kansallissosialismi on täysin juutalaisten maailmanvaltaa vastaan ja Aatu teki kaiken oikein

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi