Japanin valtiollista mediaa syytetään ”rasistisesta” mellakkauutisoinnista

Kulttuurimarxistien mukaan median on toimittava mustien mellakoitsijoiden pr-toimistoina.

Ulkomaat

päivitetty

Kulttuurimarxistit eri puolilla maailmaa ovat loukkaantuneet Japanin valtiollisen tv-kanavan NHK:n rotumellakkauutisoinnista. Erittäin tiukasta siirtolaispolitiikasta nauttivat japanilaiset ovat seuranneet hölmistyneinä, kun länsimaissa valkoiset ovat sallineet mustien tunkeutujien tuhota, häpäistä ja ryöstää kokonaisia kaupunginosia.

Japanissa ”poliittinen korrektius” ei ole noussut länsimaiden tavoin sekulaariksi uskonnoksi, minkä vuoksi mustia ei tarvitse mediassa kuvata huippuälykkäiksi pyhimyksiksi. Sen sijaan valtiollinen tv-kanava julkaisi mellakoista animaation, jossa alkukantaiset ghettoroistot tuhoavat valkoisten rakentamaa infrastruktuuria ”gangsta”-tyylisesti pukeutuneina.

Sensuuripäätös ja anteeksipyyntö

Animaatio synnytti lännessä välittömät rasismisyytökset. Kulttuurimarxistien mukaan median on toimittava mustien mellakoitsijoiden pr-toimistoina eikä suinkaan kyseenalaistaa mustan väkivallan mielekkyyttä.

Yhdysvaltojen suurlähettiläs Tokiossa hyökkäsi NHK:ta vastaan syyttäen lähetystä rasismista ja ”tunteettomuudesta”. Koska Japanin hallitus on ollut toisen maailmansodan päättymisestä lähtien Amerikan talutusnuorassa, NHK painostettiin lopulta sensuroimaan animaatio sekä pyytämään anteeksi ”loukkaamiltaan” mustilta rikollisilta.

Lähde: The Independent

Japani Kulttuurimarxismi NHK Poliittinen korrektius Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Rotu Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi