4 miljoonaa uutta 23andMe-profiilia julki: Joukossa mm. rothschildeja ja Britannian kuninkaallisia

Golem-nimimerkillä esiintyvä hakkeri on julkaissut BreachForumsilla yli neljä miljoonaa uutta profiilia.

Teknologia

Hakkeri on vuotanut 4,1 miljoonaa kappaletta 23andMe:n geneettisiä tietoprofiileja eräällä hakkerifoorumilla. Aikaisemmin tässä kuussa tuntematon toimija vuosi varastettuja tietoja miljoonalta Ashkenasi-juutalaiselta, jotka olivat käyttäneet 23andMe-palveluita etsiäkseen tietoa juuristaan ja geneettisistä alttiuksistaan.

Eilen tuntematon toimija nimeltä ’Golem’, joka väitetysti on vastuussa 23andMe-hyökkäyksistä, vuosi 4,1 miljoonaa uutta tietoprofiilia. Profiilien joukossa on britteja ja saksalaisia. Tämä lisävuoto sisältää 4 011 607 riviä brittien 23andMe-tietoja.

Hyökkääjät väittävät, että varastetut tiedot sisältävät geneettistä tietoa kuninkaallisista, Rothschild-suvusta ja Rockefeller-suvusta. BleepingComputer ei ole voinut vahvistaa näiden väitteiden paikkansapitävyyttä.

”Voit nähdä tämän listan kautta, ketkä ovat rikkaimpia ihmisiä Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa”, hyökkääjät sanovat alla olevassa foorumiviestissään.

Eilen sama hakkeri julkaisi lisäksi CSV-tiedoston, joka sisältää 23andMe-tiedot 139 172 saksalaisesta.

TechCrunchin mukaan osa brittien vuodetuista tiedoista on varmistettu vastaavan tiedossa olevia julkisia käyttäjä- ja geenitietoja.

TechCrunch raportoi myös, että osaa vuodetuista 23andMe-tiedoista myytiin elokuussa 2023 nyt suljetulla Hydra-hakkerifoorumilla, jossa hyökkääjä väitti varastaneensa 300 teratavua tietoa.

BreachForums-hakkerifoorumin hyökkääjä väittää myös hallussaan olevan ”satoja teratavuja tietoa”, mikä viittaa todennäköisesti siihen, että kyseessä on sama varastettu data.

Näin suuren vuotomäärän takia on todennäköistä, että näemme jatkossa lisää tietovuotoja, kun hyökkääjä pyrkii saamaan itselleen lisää asiakkaita.

Lähde: BleepingComputer

Lue myös: Tietovuoto: Hakkerit julkaisivat miljoona riviä aškenasijuutalaisten tietoja, 23andMe saanut joukon oikeusjuttuja juutalaisvuodon jälkeen

23andme Hakkerointi Juutalaiset Rotu Teknologia

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sekasikiöitä

  Vastaa

  Asiaa !!

  Nyt ehkä pääsemme näkemään ketkä ovat sukua toisilleen ja saamme varmistuksen siitä onko uuden mantereen liittovaltion presidentti aina englannin kruunun verilinjasta.

  Mutta muutenkin, pizza-/pingiskeisari Alafantis, ehkä nyt viimeisetkin ymmärtävät että sehän on Rothchield. Ja siksi sielä Obamakin kävi pelaamassa ”pingistä” ja syömässä ”pizzaa”.

 • Salomon

  Vastaa

  Muistatteko kun ennen koronaa kampanjoitiin suomessa tätä dna:n lähettämistä johonkin, minnelie maailmalle mihin sattuu laitokseen. Kuinka moni suomalainen meni tämänkin tekemään, se oli niin upeeta, että siitä sai oikein maksaa, väitän, että kymmeniä miljoonia rahaa meni ”jonnekkin” . No Sitä tyrkytettiin tv:ssä ja radiossa todella voimakkaasti, että sulle voidaan sitten valehdella kuinka afrikasta olet. mietin jo silloin, että mikähän metku tääki tulee olemaan. No voi olla taas aika löyhä argumentti, mutta sitten tuli ”flunssa” ja siihen niin hyvä rokote, että sitä piti oikein pakottaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi