Kuvapalvelu Pinterest kieltää ilmastonmuutosteorian kyseenalaistavan materiaalin jakamisen palvelussaan

Ilmastonmuutosta ei saa kyseenalaistaa.

Teknologia

Lähinnä kuvien jakamiseen keskittynyt palvelu Pinterest, on julistanut aikovansa kieltää kaiken materiaalin jakamisen alustallaan, missä kielletään tai kyseenalaistetaan viralliseksi totuudeksi julistettu ilmastonmuutosteoria.

”Pinterest uskoo sellaisen tilan luomiseen, joka on luotettava ja totuudellinen alustamme käyttäjille,” Pinterestin käytäntöpäällikkö, Sarah Bromma kommentoi päätöstä.

Ilmastokommunistit kansainvälisesti ovat hurranneet Pinterestin päätöstä estää ”ilmastodenialistien misinformaation” levittäminen palvelussaan.

Lähde

Ilmastonmuutos Pinterest Sensuuri Teknologia Tiede & luonto Uutiset

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomi

  Vastaa

  Suuri pelkoni on se että verotuksella ja päästökaupalla syöstään Maa ikuiseen jääkauteen! Tulee liian kylmä. Mutta silloin toki energiayhtiöt voittavat ja päästöillä sitten taas lämmitetään planeettaa kohti kesää.

 • Ilmastotalkoot pystyyn

  Vastaa

  Miksi Vihreät ja Kultturi-Marxistit aina vaativat että muut muuttavat elämäänsä heidän haluamakseen? Jos kerran se heidän viitoittamansa elämä on ihmisille niin tottakai muut seuraavat kun näkevät miten paljon parempaa elämää se on.

  Montakohan astetta esim. Emma tai Li tai Ville laskevat suntojensa sisälämpötilaa pitkällä aikavälillä? Vaativat kuitenkin muita niin tekemään.

  Ihmettelen, mikseivät nämä samat vaativat tahot kehota kotitalouksia polttamaan omat palavat roskansa? Silloin roska-astioiden tyhjennykset voitaisiin venyttää kahdesta viikosta neljään viikkoon. Miettikää Suomen tasolla minkälainen polttoaine ja CO2 säästö siitä tulisi! Ja kun autot eivät paina niin paljoa niin toki ne liikkuvat pienemmällä polttoaineella: kerrannaisvaikutus.

  Minä kerään kauppareisuilta ihmisten roskiin laittamat maitopurkki-briketit, pahvilaatikot ja ihmisten remonteissa ylijäävät lastulevyt sekä purkutalojen puut. Ihan kaikki kelpaa millä lämmittää. Näin saataisiin aikaiseksi ”paikallisia pienlämpölaitoksia” jolloin isoja ei tarvisi koko ajan käyttää maksimiteholla. Kun isoa lämpölaitosta ajetaan maksimiteholla, sen hyötysuhde romahtaa 80% jälkeen merkittävästi. Jo yksistään vastapaineen ja savukaasujen vuoksi. Puhumattakaan polttoaineen tuonnin kustannuksista. 

  Paikalliset kiinteistöjen omistajat polttamalla palavat roskansa ja keräämällä kaiken palavan materiaalin, ovat merkittävä osa ekologista ratkaisua: Sähkö- tai lämpöenergiaa ei tarvitse tuoda ulkomailta!!

  Ja jos oikeasti haluttaisiin säästää, niin raideliikenne sammutettaisiin heti. Se on kaikkein huonoin rahti- ja liikkumismuoto hyötysuhteeltaan. Mutta sehän on niin vihreää niin vihreää, kun ei nähdä niitä kivihiili- tai ruskohiilikasoja millä se tuotetaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Hahaha Rupes lyömään jo otsikkoa lukiessa tyhjää.. just tossa eilen illalla mietin miten epäloogista toi paska on ollut vuosikymmeniä. Kaksikymppiset todella uskovat tuohon paskaan, itse olen tietoisesti kuunnellut sen 30 vuotta miten kaupungit hukkuvat veteen silloin ja silloin. Manhattanin piti upota jo 20 vuotta sitten. Ilmaston muutos mikä ihana sauma lyödä rahoiksi, sitten ajellaan tankkereilla ja jumbo jeteillä entistä enemmän. Ai saatana!!!!

 • Puolueeton

  Vastaa

  Ilmastonmuutospolitiikka on USA:n luomaa alkujaan 1970 luvulta. Energiaa ostetaan enimmäkseen arabimaista ja Venäjältä. Rahaliikenne näihin maihin on estettävä, koska se haittaa USA:n maailmanvaltaa. Toisaalta fossiilinen halpa energia on länsimaisen elintason edellytys. Jotenkin asia on selvitettävä. Kun muuta energiaa ei voi halvalla hankkia, Venäjä on alistettava länsimaiselle ”demokratialle” ja saatava Venäjän fosiillinen energia länsimaitten käyttöön.
  Energiaa ei voi ostaa Venäjältä, koska lännen varallisuutta katoaa ja Venäjä sekä arabimaat kokevat vahvistumisen. Tiedä sitten kuka varallisuudesta määrää, onko se pankkiirieliitti vai juutalaismafia vai onko vain yksi rahaeliitti, jota kukin kutsuu omalla nimellään.

 • TT

  Vastaa

  Ilmasto on jatkuvassa muutoksessa, koska auringon aktiivisuus ja muutokset säteilymuodoissa vaihtelevat. Myös maapallon rata vaikuttaa ilmastoon: vuoroin maapallon pohjois- ja eteläpuolisko saavat hieman enemmän auringon säteilyä osakseen johtuen maapallon pyörimisakselin prekessioliikkeestä, jonka sykli on noin 26000 vuotta. Itse auringon vaihteluun vaikuttavat monet seikat, joita ei vielä täysin ymmärretä (tai ei julkisteta). 

  Miksi pitää uskoa ihmisperäiseen ilmastonmuutokseen? Hiilipäästöjen seuranta, niistä laskuttaminen ja niillä poliittinen operointi ovat oiva veruke matkalla totalitarismiin, jossa kaikki kansalaisten toiminta ja oleminen on säänneltyä. Hiilipäästöjen tarkkailu menee kaiken yli, vaikka keskiverto melko köyhä suomalainen ei päästöillään hetkauta maapallon ilmastoa minnekään. Ei vaikka virallinen ihmisperäinen muutosteoria pitäisi paikkansa. 

  Toinen yhtä pirullinen tapa kontrolloida väestöä on käsitellä näitä tauti- ja virussäkkeinä, joita valtion tulee käskyttää pysyttelemään tarpeen mukaan eristyksissä ja ottamaan kiltisti itsetuholääkkeensä. Kaikki ihmis-ja kansalaisoikeudet tulee siis poistaa tai vähintäänkin alistaa valtion harjoittamalle terrorille ilmastonmuutoksen tai kulkutautien ehkäisemisen nimissä.

 • Mie vaan

  Vastaa

  Jotain viisikymmentä vuotta paasattu ”ilmaston lämpenemistä”-
  Milloin se alkaa?

 • einari

  Vastaa

  Olen omalta osaltani kasvattanut euroopan metsiä valtavan tukkipinon verran! Tankkaan
  Hi-aceen 10kg tiisseliä, ajan 100km, niin pakoputkesta pöllähtää 25kg hiilidioksiinia, että semmonen fuusiolaitos! Koira käveli aamulla nuotion pohjaan, sitten kotona tassutteli lapsityövoimalla kudotulle persialaismatolle, oli hiilijalanjälkiä matto täynnänsä! Kamalata!!

 • Pinterestissä

  Vastaa

  Siis ymmärtääkö jengi millainen palvelu edes Pinterest on, ymmärtääkö Pinterestin oma väkikään? Tuollahan lähinnä tallennetaan henkilökohtaiseen kokoelmaan kuvia ihan mistä tahansa selaimessa käytettävän plugarin avulla tai sitten toisilta käyttäjiltä. Pinterest ei ole mikään suoranainen somepalvelu, missä yritetään levittää omaa sanomaa mahdollisimman laajalle. Minullakin on sellaiset ”epäkorrektit” kuvakokoelmat tuolla, mutta eipä niihin ole kukaan kajonnut. Taas tällaista helvetin turhaa hyvesignalointia koko sensuuri. Ilmasto muuttuu ilman ihmisiäkin ja tuo lämpeneminen ei kyllä ole kauheasti tänä talvena näkynyt.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ilmastonmuutos on totaalista paskapuhetta ja valhetta.

  Olen lukenut rantasaunassa terassilla viilennellen, ja mahdollisesti, joskus harvakseltaan, jopa yhden tai kahden oluen seurassa, erästä elämäkertaa nimeltä ”Sinisten maisemien mies”, J.G. Granön elämä.

  Kirjassa on, kuten aina vanhoissa kirjoissa, paljon nykyisen sionistisaastan kieltämiä totuuksia ja yksi niistä on yksinkertainen, kunhan osaa ajatella eikä istu lobotomiapotilaana sionistimedioiden valheiden keskellä. Ja tämä totuus on, että jääkausi vetäytyy vielä ja mm. siksi ”ilmasto lämpenee”. Kirjassa tämä maanmainio J.G. Granö tutkii (valkoisen miehen tapaan hän tutkii maailmaa itse eikä keskity luomaan valheita erilaisina narratiiveina, kuten feinsteinzuckerbergsonta) mm. vuoristoalueita Venäjän ja Mongolian rajalla ja kun sieltä vielä löytyy jäätiköitä ja, tietenkin, maantieteiljälle koko ajan jälkiä jääkaudesta, paikalliset kertovat, kuinka ”jäätä oli sata vuotta sitten paljon enemmän”.

  Toisin sanoen, kuten hyvin tiedämme, jääkausi on varma, se tulee ja se menee, js hyvät ystävät, se on vuorenvarma maailmanloppu sillä alueella, johon se tulee ja tänne Pohjolaan se tulee yhtä varmasti kuin sionistinen valhe USA:sta, eli satavarmasti.

  Ja huomatkaa, veljet ja siskot, jäätä on ylöspäin kilometrin pari, tai enemmän. Mitä siihen sanoo uusi Jeesus eli Greta Thunberg? Eipä mitään, sillä Greta ei vieläkään osaa sanoa sanaa Kiina, vaikka Kiina lisää päästöjään moninverroin enemmän kuin koko Eurooppa milloinkaan pystyy vähentämään.

  Mutta mikään ei, tietenkään, vaikuta sionistimedian junan lailla etenevään valhetsunamiin, vaikka meillä olisi kilometrin jäärintama tulossa pohjoisesta niin sionisti vaatisi meitä luopumaan, luopumaan ja kuolemaan, jotta sionisti voi täyttää maailman helposti hallittavilla neekereillä, orjikseen. Sen sionisti osaa, Kap Verden saarille saapui heti kun shekeli tuoksahti, runsaasti juutalaisia tienaamaan. Ai niin, se on vain orjanarratiivista unohtunut, että orjuus oli Afrikassa ja yleensä muslimivallan alla pääbisnes jo satoja vuosia ennen kuin ensimmäinen valkoinen eksyi Mustaan Afrikkaan. Toki eihän totuus mitään sionistille merkitse, on vain kysymys: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

 • juha II

  Vastaa

  Taitaa olla jutku firma tuokin!
  ”Ilmastonmuutos” on täyttä bullshittiä!!!
  Sillä oikeutetaan rahojen kylvämistä avaruuteen pois yhteiskuntien kehittämisestä, josta poliittiset puolueet ennen maissaan kinaselivat keskenään. Paljonko koulutrukseen? Eläkkeisiin? Sosiaaliturvaan? Sairaanhoitoon? Vanhustenhoitoon? Teitten rakentamiseen? Asuntotuotantoon? …
  Nyt globalistit haluavat ryöstää ihmiset ”tynnyri”-asuisiksi köyhiksi kirkonrotiksi, jotka murhataan 30-vuotiaina ja abortoidaan laillisesti 10-vuotiaina!
  Siksi rahaa syydetään absraktiin ilmastonmuutokseen, joka ei voi edes todentaa muutoin kuin siilkalla hullun houreilla ja mielivallalla!!!

 • juha II

  Vastaa

  Totta kai. Itse YK:kin on julistanut ohjelman ”salaliittoteorioiden” vastustamiseksi. Ja ettei wanha mauste jäisi pois tästäkään sopasta. Mukaan on rähmäisty myös antiseminismi, koska ”se on wanhin voitehista”! Salaliittoteoria käsitteen on luonut itse CIA v. 1964, koska virallinen ”Taikaluotiteoria” ja yksi salamurhaaja dogmi ei uponnut ”moninkertaisiimpiin” (vrt. yksinkertainen). Siispä niitä yksittäisiä ”puuhapettereitä” ja ryhmiä, jotka tekivät omia tutkimuksiaan alettiin sanomaan ”Salaliittoteoriitikoiksi”. Eikäpä tuo pumpulipäinä pidetty joukkio yksin tai kaksin ollutkkaan mikään turha joukko. Sillä ainakin yksi aiheesta kirjan julkaistavaksi aikonut toimittaja koki ”clintonit”. Mutta kaikki ne, jotka jotain ymmärtävät. Ymmärsivät ”viestin”. Se kuka tai ketkä murhan tekivät. Sen päättelyyn ei aikaa tarvitse kauaa tuhrata.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi