Transut suivaantuneita: Vain naisille tarkoitetun somen tekoäly ei tunnusta heidän sukupuoltaan

Tietokoneiden tekoälyt ovat aiemmin myös luokitelleet mustia apinoiksi.

Teknologia

Pelkästään naisille tarkoitettu sosiaalisen verkoston sovellus Giggle on joutunut wokeistien vihan kohteeksi koska se ei hyväksy transuja käyttäjikseen.

Giggleen liittyessä sovellukseen on ladattava itsestään kuva, jonka sovelluksen tekoäly tarkistaa varmistaakseen käyttäjän naiseksi. Transut eivät ole pystyneet huijaamaan tekoälyn algoritmeja, joten heiltä on evätty pääsy naisten verkostoon.

Gigglen toimitusjohtaja, Sally Grover, on sanonut, että ei luokittele naisia leikkiviä transumiehiä oikeiksi naisiksi, ja että sovellus ei anna tilaa heille.

Lähde

Giggle Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Sosiaalinen media Teknologia Tiede & luonto Transut Ulkomaat Uutiset Woke

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Ks

    Vastaa

    Hyvä. Transut on vain itseään vihaavia sekasikiöitä, ei naisia

  • Nimetön

    Vastaa

    Jos tuosta joku ottaa murhetta niin on kyllä täysin turha. Netti taitaa kääntyä näitä transuja itseään vastaan sillä transuillakin on hirveä tarve hakea huomiota kuten homoillakin. Päivystävät nettiä.

  • Portti

    Vastaa

    ”Gigglen toimitusjohtaja, Sally Grover, on sanonut, että ei luokittele naisia leikkiviä transumiehiä oikeiksi naisiksi, ja että sovellus ei anna tilaa heille.”

    Veikkaan ettei ole käyttänyt aivan noita sanoja kuitenkaan. Mitenköhän mahtaa toimia tuollainen tekoäly? Olisi mielenkiintoista tietää. Joutuvat taatusti ongelmiin vielä syrjinnän takia, sillä sukupuoli on vuonna 2022 kiinni siitä mitä satut ajattelemaan kulloisenakin hetkenä. Kyllä, sukupuoli muuttuu ajatuksen voimalla, milloin tahansa.

  • TT

    Vastaa

    Valtakunnanraija voisi nostaa tästä jutun.

  • Huru-ukko

    Vastaa

    Valtakunnan raijan voima ei yllä muille maille. Muuten kyllä.

  • juha II

    Vastaa

    Tekoäly on todellakin vaarallisen viisas!!!

  • Sami Petri

    Vastaa

    Tekoäly on noista älykkäämpi, tunnistaa biologiset ja tieteelliset faktat.

  • Buma

    Vastaa

    Tuli mieleen tällainen: miksi drag queenit ovat hyväksytty ilmiö? Naisethan ovat vähemmistö ja aliedustettu kansanryhmä ihan virallisestikin ABCDEFGHIV:n, neekereiden ja vammaisten lisäksi. Mies siis saa irvokkaasti pukeutua naiseksi ja vieläpä jopa matkia groteskisti korostaen naisten maneereja, ääntä, eleitä ja koko olemusta. Esim. hintin, vammaisen tai vaikkapa neekerin esittäminen taas on erittäin vakavasti kiellettyä. Englannin kielen pahimmat sanathan ovat nigger, retard ja faggot. Taitaa siis olla niin että homous menee hierarkiassa heteronaiseuden yli.

  • J-man

    Vastaa

    Miksi drag queen ei ole seksuaalista omimista?

  • Lakeudenkutsu

    Vastaa

    No ei tarvi kummonen neropatti olla,että erottaa ukkelin akkelista🤣

  • J.K.

    Vastaa

    Aikoinaan oli juttua siitä, ettei Lontoon CCTV-valvontakamerajärjestelmä kyennyt tunnistamaan rullia niin yksityiskohtaisesti kuin normaaleja ihmisiä. Silloin mustikit olivat iloisia asiasta. En tiedä sitten, onko nykyään asiaan panostettu jollakin tavalla, esim. valvontakameraan on lisätty eri aallonpituuksia tms. infrapunaa etc.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi