Pfizer tuottamassa rokotteen ohella kahdesti päivässä otettavaa Covid-pilleriä

Rokotteilla miljardeja tahkonnut lääkejätti kehittelee uusia keinoja rikastua koronakriisillä.

Teknologia

päivitetty

Lääketeollisuuden suuryritys Pfizer on ilmoittanut kehittelevänsä koronavirukselta suojaavaa pilleriä, jota on tarkoitus ottaa kahdesti päivässä, tietenkin rokottautumisen ohella. Pillerin on tarkoitus tulla markkinoille vuoden loppuun mennessä.

Lääkettä olisi tarkoitus alkaa ottamaan heti positiivisen koronatestituloksen jälkeen, ja se Pfizerin mukaan lieventäisi taudin oireita.

”Jos tämä onnistuu, lääkkeellä on potentiaalia käsitellä vielä tyydyttämätöntä lääkinnällistä tarvetta, tarjoten potilaille uuden oraalisen hoidon, jota voitaisiin määrätä infektion ensimmäisten oireiden ilmestyessä, ilman tarvetta sairaalahoitoon,” yritys oli kuvannut tulevaa tuotettaan.

Pahimmat Covid-uskovaiset todennäköisesti alkavat välittömästi vaatimaan pääsyä kyseiseen testaamattomaan pilleriin, kunhan valtamedia aloittaa sen mainostamisen. Oletettavasti pilleristä kieltäytyviä aletaan demonisoimaan samalla lailla kuin rokotteestakin kieltäytyviä.

Lähde: National file

Hyvinvointi Kapitalismi Koronavirus Lääketeollisuus Pfizer Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ensin kovasti valehdeltiin kansalle, että kun olet ottanut rokotteet, olet hyvässä suojassa, kuitenkin rokotettujen testaaminen jatkuu niin kuin ennenkin. Milloin tämä hölmö kansa alkaa kyseenalaistamaan tätä touhua vai onko vaikea myöntää edes itselleen, että tuli niin sanotusti kusetetuksi?
  Kuinkakohan monta vuotta ihmiset jaksavat käydä niissä valheellisissa testeissä vai onkohan testaaminen jo eräänlainen statuskysymys lammaskansalle?

  Pillerien tulo markkinoille noudattaa samaa kaavaa, globalistiset lääkeyhtiöt takoo hirmusummia rahaa ihmisten hyväuskoisuuden kustannuksella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Normaalia bisnestä.

  • TT

   Vastaa

   Pissnes as usual, sanoisi Uuno Turhapuro. Mutta eipä naurata yhtään, kun tietää koronakoohottajien puuhat ja passikampanjat.

 • Olemme viruksen kehitysalustana

  Vastaa

  Oletteko pistäneet merkille että lääkeyhtiöt tai thl eivät ole kiistäneet rokotehaittoja? Ne mielellään kirjaavat ne ja jopa julkaisevat dokumentteja.
  Miettikääpäs sitä miksi ihmisten vastustuskyky pitää romahduttaa murto-osaan rokotteilla? 

  Jo nyt tiedetään että korona leviää toisilla ihan oireettomasti ja toisilla se aiheuttaa oireita. No, korona on virus ja sen ainoita selviytymiskeinoja on muuntautuminen. Tällä hetkellä meillä on siin suuri osa kansaa jolla on keinotekosesti heikennetty vastustuskykyä. Ja nyt sitten ”avataan” kanssakäymistä jolloin virus leviää ja muuntautuu nopeammin ja enemmän.

  No, tulee kolmas piikki joka rokottamattomille on harmiton mutta rokotetuista tappaa ne kaikkein heikoimmat virukset. Jolloin vahvemmat jäävät henkiin ja vahvistuvat sekä muuntautuvat.

  Tulee neljäs piikki joka tappaa jälleen ne jäljelle jääneet heikoimmat virukset. Ja ne rokotteesta selvinneet vahvistuvat ja muuntautuvat edelleen. Tässä vaiheessa ne jotka lopettavat rokottautumisen, sairastuvat vakavasti.

  .….
  .….

  Tulee kahdeksas piikki. Jälleen heikoimmat virukset kuolevat mutta vahvimmat vahvistuvat ja tappavat jo kaikki rokottamattomat Myös ne jotka ovat sairastaneet välivaiheiden koronat, sairastuvat vakavasti ja valtaosa kuolee. Niinikään rokotettut jotka eivät ole ottaneet kahta viimeistä piikkiä kuolevat. Virukseen on kehitetty vahva rokote, mutta sitä annetaan vain parempiosaisille.

  Näin ihmiskunta on omalla DNA:llaan ja ottamalla rokotteet mahdollistanut laajan tutkimuksen ja kehitystyön virukselle jolla vähennetään maapallon väkilulua radikaalisti. Ja tehdään ihmisistä hedelmättömiä sekä ajattelemiseen kykenemättömiä. Me myös olemme maksaneet koko ajan tämän viruksen kehitystyön KELA:n kautta.

 • Tj

  Vastaa

  On ollut olemassa oikeastikin ja erittäin tehokas anti-covid pilleri jo neljättä vuosikymmentä.
  Se on nimeltään Ivermectin.

  Se on maailman turvallisin ja tehokkain lääke ja on näyttävästikin palkittu siitä.

  Big Pharma Mafian voi räjäyttää taivaan tuuliin ja viedä kaikki sen lakeijat saunojen taakse.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi