Telegramin käyttäjiä jo yli 500 miljoonaa

Pikaviesti- ja somepalvelu Telegram saavutti uuden virstapylvään vastikään, kun sen aktiivisten käyttäjien määrä nousi yli 500 miljoonaan.

Teknologia

Vain muutaman viimeisen päivän aikana käyttäjämäärät kohosivat 25 miljoonalla uudella tilillä. Telegram on kryptattu viestipalvelu, jossa suljettujen yksityis- ja ryhmächattien lisäksi voi perustaa julkisia chatteja sekä ”tykkäyssivuja”.

Telegram on siis sekoitus Facebookia, Twitteriä ja WhatsAppia, jotka ovat jokainen olleet alkavan vuoden aikana laskusuhdanteessa.

Telegram poisti vastikään muutamia kansallismielisten käyttämiä sivuja palvelustaan, mikä aiheutti joissain tuohtumusta. Poistetuilla sivuilla kuitenkin avoimesti kannustettiin esimerkiksi terrorismiin, mikä on ilmeisen laitonta mistä tahansa kulmasta katsottuna.

Myös Partisaani löytyy Telegramista: https://t.me/partisaani

Facebook Internet Poliittinen vaino Sananvapaus Sensuuri Sosiaalinen media Teknologia Telegram Twitter Whatsapp Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Muhammed Hautala

  Vastaa

  Ilmeisesti väkivaltavasemmisto loi kansallismielisten ryhmän joka myöhemmin poistettiin telegramista, mitä nyt ei terroristit tekisi mustamaalatakseen kansallismielisiä.
  Vasemmistoahan ei voi terrorismista syyttää tai poistaa palvelusta, koska se kuuluu heidän päivittäiseen normaaliin toimintaan.
  Olisihan se kauheata että terroristivasemmisto,(+demokraatit) poistettaisiin sosiaalisesta mediasta…saataisivat suuttua ja järjestää maailmanlaajuiset kansanmurhat etuajassa rauhan ja suvaitsevuuden nimissä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi