Twitter sensuroi kansallismielisten suosiman videopalvelu BitChuten linkit

Itsenäisestä BitChutesta on tullut sananvapauden saareke, jota myös suomalaiset kansallismieliset nykyään suosivat.

Teknologia

BitChute on sananvapautta kunnioittava videopalvelu.

Sosiaalisen median alusta Twitter on päättänyt sensuroida kaikki linkit, jotka johtavat BitChute-videopalveluun. Twitter vastustaa BitChutea, koska se ei suostu poistamaan kansallismielisten lataamia videoita palvelimiltaan.

Twitter on liittoutunut sensuurisodassa Facebookin ja Youtuben kanssa valkoisia kansallismielisiä vastaan. Viime vuosina kansallismielisten videoita, viestejä, kuvia ja käyttäjätilejä on hävitetty kovin ottein kaikista globaalien pörssiyhtiöiden omistamista alustoista. Itsenäisestä BitChutesta on tullut sananvapauden saareke, jota myös suomalaiset kansallismieliset nykyään suosivat.

Globalistit ja sionistit eivät kuitenkaan hyväksy sananvapautta edes muiden omistamilla alustoilla, minkä vuoksi valtamedia ja teknologiajätit ovat aloittaneet kampanjan BitChutea vastaan. Rahaeliitin tavoite on Internet, josta poliittinen sananvapaus on hävitetty kokonaan.

Myös rahoitusta sabotoidaan

Osana BitChute-vastaista kampanjaa Twitter on päättänyt automaattisesti sensuroida kaikki sinne johtavat linkit. Näin palvelulta pyritään viemään kaikki näkyvyys ja siten myös käyttäjät.

Twitter ei ilmoittanut asiasta etukäteen, eikä kampanjaa ole kommentoitu lainkaan julkisuudessa. BitChute on kuitenkin vahvistanut, että sensuurikampanja on käynnissä, eikä yksikään linkki pääse läpi.

Aiemmin myös maksupalvelu PayPal on asettanut BitChuten saartoon, jotta sen rahoittaminen tehtäisiin mahdollisimman hankalaksi. Lisäksi poliittisesti vaikutusvaltainen juutalaisjärjestö Southern Poverty Law Center on taistellut katkerasti BitChutea vastaan lobbaamisrintamalla.

Lähde: RT

Bitchute Facebook Poliittiset viholliset Sensuuri Sionismi Southern Poverty Law Center Teknologia Twitter Yhteiskunta YouTube

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi